Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59485
12.6.16 14:12
@Anonymní píše:
@radúna
8o Ne, o svě ženě mluví velmi slušně, nikdy si na ni nestěžoval… a jeho rodinu příliš nerozebíráme

co si od toho slibuješ? Fakt by mě to zajímalo co od toho čekáš když proto Tobě je starý :jazyk: Až ho představíš doma tak s rodiči si možná i rozumět bude ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
@Anonymní píše:
@radúna
8o Ne, o svě ženě mluví velmi slušně, nikdy si na ni nestěžoval… a jeho rodinu příliš nerozebíráme

Možná byste měli! Jak sama píšeš, žijí spolu třicet let. Něco spolu vybudovali, mají spolu děcka. Tohle nezměníš, i kdyby ses rozkrájela. A správně dedukuješ, že osudový vztah to nebude. Je nutné jeho vztah zničit? To už kluci tvého věku došli nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316

@Magdaleeena no co rozebírají, že by si ji vzal ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.6.16 14:13

A pomaha ti ten fotrik alespon s ukoly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15129
12.6.16 14:14
@vonajebohyne píše:
A pomaha ti ten fotrik alespon s ukoly?

hele ono už v našem věku si toho člověk už tolik napamatuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
12.6.16 14:14

Ja te neodsuzuju. Pokud on chce podvadet svou manzelku tak je to jeho vec a on si znici rodinu. Tobe to muze byt v podstate jedno. Myslim ale, ze ve svem veku bys mela vedet, ze tvuj milenec je zenaty a uz od 15 nejsi pod zakonem. Jinak chapu, ze ti asi imponuje ale ver, ze tenhle si te nikdy nevezme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.6.16 14:17
@boball píše:
hele ono už v našem věku si toho člověk už tolik napamatuje :lol:

To mi povidej :mrgreen:.
Jenze v tom pripade mi hlava nebere co skoro padesatnik rozebira se sedmnactiletym deckem, kdyz pise, sex neprobiha? Druhy pilir duchodove reformy a jeho krach to asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 14:17

@Bobsh
Ale notááák :roll: vztah s kluky mého věku už jsem měla, ale prostě si s nimi nerozumím, toť vše :?

• Citovat
  • Upravit
15129
12.6.16 14:18
@vonajebohyne píše:
To mi povidej :mrgreen:.
Jenze v tom pripade mi hlava nebere co skoro padesatnik rozebira se sedmnactiletym deckem, kdyz pise, sex neprobiha? Druhy pilir duchodove reformy a jeho krach to asi nebude.

Tak třeba si přál dcerušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
12.6.16 14:20
@Anonymní píše:
@Bobsh
Ale notááák :roll: vztah s kluky mého věku už jsem měla, ale prostě si s nimi nerozumím, toť vše :?

no ono záleží na tom, jaké vrstevníky si vybíráš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.6.16 14:20
@boball píše:
Tak třeba si přál dcerušku.

Nebo privede deckam kamaradku, aby se nenudila. Jeste me napada, ze si dukladne testuje potencialni snachu. To vis, dneska to neni jen tak, pustit si do rodiny ciziho :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 14:22

@vonajebohyne
Tak teď jste mě opravdu rozesmála :lol:

• Citovat
  • Upravit
15129
12.6.16 14:24
@vonajebohyne píše:
Nebo privede deckam kamaradku, aby se nenudila. Jeste me napada, ze si dukladne testuje potencialni snachu. To vis, dneska to neni jen tak, pustit si do rodiny ciziho :mrgreen:.

Sakra, tos nemohla napsat dřív než se mi holka vdala a druhá zasnoubila. Mohla jsem si taky mladýho vyhlídnou sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
Myslíš, že plánují svatební pořádek, ladění, holoubky, hudbu :nevim: :lol:.. slib "beru si Tě na ěčné čas, nikdy jinak.. tak jako jsem to minule říkal manželce.. :think:
@Bobsh píše:
@Magdaleeena no co rozebírají, že by si ji vzal ne?

@Bobsh

Já si představím klučinu věku 17 a přišla bych si jako.. mno, nic, já vím, že chlapi mají zřejmě některé tělesné věci jinak, ale já se nebavím o tělesnu, ale o duši, pán chce být zřejmě nezištně „učitelem“

@boball píše:
To by ti mne taky zajímalo. Já jsem stará jako ten chlap a nějak nevím, co bych rozebírala se sedmnáctiletým děckem. :think:

@boball

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Ellusa
Poměrně by mě zajímalo, zda by každá žena, která by napsala, že mám vztah s ženáčem, byla pranýřovaná stejně jako 17ti letá holka :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky