Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@radúna
Ne, o svě ženě mluví velmi slušně, nikdy si na ni nestěžoval… a jeho rodinu příliš nerozebíráme
co si od toho slibuješ? Fakt by mě to zajímalo co od toho čekáš když proto Tobě je starý
Až ho představíš doma tak s rodiči si možná i rozumět bude ne
![]()
@Anonymní píše:
@radúna
Ne, o svě ženě mluví velmi slušně, nikdy si na ni nestěžoval… a jeho rodinu příliš nerozebíráme
Možná byste měli! Jak sama píšeš, žijí spolu třicet let. Něco spolu vybudovali, mají spolu děcka. Tohle nezměníš, i kdyby ses rozkrájela. A správně dedukuješ, že osudový vztah to nebude. Je nutné jeho vztah zničit? To už kluci tvého věku došli nebo co?
@vonajebohyne píše:
A pomaha ti ten fotrik alespon s ukoly?
hele ono už v našem věku si toho člověk už tolik napamatuje ![]()
Ja te neodsuzuju. Pokud on chce podvadet svou manzelku tak je to jeho vec a on si znici rodinu. Tobe to muze byt v podstate jedno. Myslim ale, ze ve svem veku bys mela vedet, ze tvuj milenec je zenaty a uz od 15 nejsi pod zakonem. Jinak chapu, ze ti asi imponuje ale ver, ze tenhle si te nikdy nevezme ![]()
@boball píše:
hele ono už v našem věku si toho člověk už tolik napamatuje
To mi povidej
.
Jenze v tom pripade mi hlava nebere co skoro padesatnik rozebira se sedmnactiletym deckem, kdyz pise, sex neprobiha? Druhy pilir duchodove reformy a jeho krach to asi nebude.
@Bobsh
Ale notááák
vztah s kluky mého věku už jsem měla, ale prostě si s nimi nerozumím, toť vše ![]()
@vonajebohyne píše:
To mi povidej.
Jenze v tom pripade mi hlava nebere co skoro padesatnik rozebira se sedmnactiletym deckem, kdyz pise, sex neprobiha? Druhy pilir duchodove reformy a jeho krach to asi nebude.
Tak třeba si přál dcerušku.
@Anonymní píše:
@Bobsh
Ale notááákvztah s kluky mého věku už jsem měla, ale prostě si s nimi nerozumím, toť vše
no ono záleží na tom, jaké vrstevníky si vybíráš…
@boball píše:
Tak třeba si přál dcerušku.
Nebo privede deckam kamaradku, aby se nenudila. Jeste me napada, ze si dukladne testuje potencialni snachu. To vis, dneska to neni jen tak, pustit si do rodiny ciziho
.
@vonajebohyne píše:
Nebo privede deckam kamaradku, aby se nenudila. Jeste me napada, ze si dukladne testuje potencialni snachu. To vis, dneska to neni jen tak, pustit si do rodiny ciziho.
Sakra, tos nemohla napsat dřív než se mi holka vdala a druhá zasnoubila. Mohla jsem si taky mladýho vyhlídnou sama ![]()
@Bobsh píše:
@Magdaleeena no co rozebírají, že by si ji vzal ne?
Já si představím klučinu věku 17 a přišla bych si jako.. mno, nic, já vím, že chlapi mají zřejmě některé tělesné věci jinak, ale já se nebavím o tělesnu, ale o duši, pán chce být zřejmě nezištně „učitelem“
@boball píše:
To by ti mne taky zajímalo. Já jsem stará jako ten chlap a nějak nevím, co bych rozebírala se sedmnáctiletým děckem.
@Ellusa
Poměrně by mě zajímalo, zda by každá žena, která by napsala, že mám vztah s ženáčem, byla pranýřovaná stejně jako 17ti letá holka ![]()