Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2839
13.6.16 15:54

Neprecetla jsem celou diskuzi, ale i tech par poslednich stranek je celkem zabava. Nedavno tu byl pan ze Zlina tusim, zenaty, dve male deti a hledal milenku prostrednictvim Emimina. Mnohe damy mu s ochotou radily, podporovaly ho v jeho jednani, davaly tipy, kde ji ma hledat.. Co na tom, ze ma doma zenu a male deti, zadnej problem…Ted je tu situace velmi podobna, jen mame prohozene pohlavi, zena ma milence a ja nestacim zirat co se tu odehrava…Proc jednou neveru podporujete a podruhe odsuzujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59508
13.6.16 15:57

@Aywi empatii mam ale ne k nevěrám, at je jakákoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aywi
13.6.16 16:02
@Markéta80 píše:
@Aywi empatii mam ale ne k nevěrám, at je jakákoliv ;)

nevernej je ten chlap. oblbuje 17-tku a honi si tim ego. te holce se libi jeho pozornost no. to je toho. vzdyt psala, ze probehlo jen par pus ne? tak si se starym,,pan-tatou" trosku pohraje a sbohem. nechce po nem podepsat rozvodovy papiry. :*

• Citovat
  • Upravit
2839
13.6.16 16:06

Jinak 17-ti leta diskuterko, nic si z toho pranyrovani nedelej, vyhledej si diskuzi „Kde najit slusnou milenku“ tam najdes pochopeni az az :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 16:07

@Aywi Cokoliv v životě uděláš vždycky si to přeber nejdřív na sebe, jak by bylo Tobě kdyby Ti to někdo udělal..Až Ti některá rozbije rodinu taky řekneš, no jo chudák holka, a protože se tento web jmenuje emimino a ne třeba nudíme se po škole a je tu spíš víc ženských co mají rodiny a děti, nebo na ně čekají..než těch co rozbíjí rodiny vždycky budou sympatizovat víc s ženou toho chlapa a děckama..Už jsem tam kdesi psala, že po prde.li by dostala každá, nehledě na to kdo to zrovna konkrétně je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59508
13.6.16 16:08

@Aywi zatim, spíš se jí divim. Starej dědek :jazyk: Ona ví že je zadanej, má manželku, děti takže chyba neni jen u něj. jemu jde si jen užít a říct si jak po něm jela ani ne 18letá holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59508
13.6.16 16:09

@Ellusa 8o 8o co ty tady, já myslela že už jsi v porodnici nebo čekáš na neděli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aywi
13.6.16 16:15
@ruzovaprincezna píše:
@Aywi Cokoliv v životě uděláš vždycky si to přeber nejdřív na sebe, jak by bylo Tobě kdyby Ti to někdo udělal..Až Ti některá rozbije rodinu taky řekneš, no jo chudák holka, a protože se tento web jmenuje emimino a ne třeba nudíme se po škole a je tu spíš víc ženských co mají rodiny a děti, nebo na ně čekají..než těch co rozbíjí rodiny vždycky budou sympatizovat víc s ženou toho chlapa a děckama..Už jsem tam kdesi psala, že po prde.li by dostala každá, nehledě na to kdo to zrovna konkrétně je..

aaaach jo. za prvy ja vim ze je tu vic matek a manzelek, za druhy ja neveru zazila se vsim od a az po z, za treti sem z rodiny kdy chlap odesel s 18letou holkou a za 4 chlapi nemaj blbnout. na jejich obranu jde rict, ze jsou primitivni opicky a myslej saskama no, ale i tak maj mit rozum.
a to ze je emimino portal pro matky s detma prece neznamena, ze nikdo jiny nemuze rict nazor. jo nevera je strasna, ale dokud proste bude prilezitost, tak se to dit bude. lidi nejsou monogamni. to zavedla cirkev :nevim:

• Citovat
  • Upravit
59508
13.6.16 16:15

@Ellusa čeká na další ne a když vydrží tak slavíme spolu :palec: :palec: Čeká na lepší počasí. Už jsi slibovala kde co :mrgreen: :mrgreen: Já jak čekala na akutního císaře tak jí slibovala že když vydrží čeká jí růžová postýlka a růžové oblečení. chudák, a cpali jí na vyhřívané lehátko a dostala modré ponožky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
13.6.16 16:19

@Ellusa Tak ja ji samozrejme nepodporuju, jen mi to kamenovani prijde prehnane ve srovnani s panem-hrdinou. Ja mam konzistentni nazory, i toho pana jsem v diskuzi vubec nepodporovala jako mnohe, naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aywi
13.6.16 16:20
@Markéta80 píše:
@Aywi zatim, spíš se jí divim. Starej dědek :jazyk: Ona ví že je zadanej, má manželku, děti takže chyba neni jen u něj. jemu jde si jen užít a říct si jak po něm jela ani ne 18letá holka :lol:

a co kdyz on se zabouchl? a ona si s nim jen hraje? zensky nejsou vzdycky ty, ktery uhaneji zenace. nekdy je to naopak. to by clovek divil. nikdo ti neprizna :,,jasne byl jsem z ni hotovej a ona me mela jen jako zpestreni. " na to nemaj koule to priznat. jedou v heslu : zatloukat, zatloukat :D

• Citovat
  • Upravit
2839
13.6.16 16:31

@Ellusa no vida mladej zajicek je ok, starej chlap je ko :-) taky dobrej dvoji metr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
13.6.16 16:32
@Aywi píše:
Smarja…kazdej chlap vyuzije prilezitosti balit mladou holku a je mu jedno, jestli to ona bere jen jako srandu. Hlavne kdyz se mu podari zasunout. a nechapu proc si z ni tady delate srandu jak je naivni a na pres drzku. Asi je tu vetsina zenskych dost zamindrakovanych a zbouchnutych v 18. nic jste si neuzily a jen soudite a mate patent na moudrost. v 99% by si i ti vasi dokonali manzilkove uzili bokem s hezci a mladsi. se s tim smirte a bude se vam lip zit. nikdo neni dokonalej a nevite jak byste se zachovaly vy sami. mimochodem me te taky bali zenac a verte, ze nema nejmensi pocit provineni. hold druha miza je svine.
a ty 17-ti leta slecno si to uzij a hlavne si ze zdejsich super matek vzoru cudnosti a spravedlnosti a moralniho chovani nic nedelej. :mavam:

Já vím naprosto přesně, jak bych se zachovala. Slečna by dostala přes hu.bu (chlap ovšem stejně tak). S takovýma courama je jen jediný možný dialog. Dítko jsem v 18 fakt neměla, nejsem nikterak zakomplexovaná, jsem poměrně dost sebevědomá. A ano, je mi jasné, že někteří idioti kolem padesátky si myslí, že jinde je travka zelenější. Ale jednoho dne stejně přijdou na to, že „doma je doma“. Ano, jsem ta PRVNÍ (Pedro, sorry) a toto chování neuznávám, nerespektuji, odsuzuji. Pokud je slečna natolik neschopná si najít kliučinu přiměřeného věku, je mi jí líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 16:33

@lauraka Tam ti jsou ale bez závazků..A jo lepší mladej zajda než starej k…t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
13.6.16 16:37

@ruzovaprincezna tady ale neslo o zavazky…„o třicet let starším chlapem“ bylo zmineno jako problem…jinak to je otazka vkusu, ja to vidim jinak, radsi bohatej staroch nez zajic zivenej maminkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí