Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,
já přidávám spíš dotaz… V současné době se stýkám s mužem, který je o 30 let starší, (alespoň se pokuste mě hned neodsuzovat), vzhledem k mému věku (17) to zřejmě nebude osudový vztah na celý život, což si dobře uvědomuji, ale přesto ho mám ráda. (Teď si asi začínáte myslet:,,Puberťačka") Dotyčný muž je vdaný a s manželkou má dva syny, přičemž jeden je mladší než já… Stýkáme se poslední čtyři měsíce, začínalo to sáhodlouhými rozhovory - kdy jsme poznali, že si rozumíme, teď jsme ve fázi, že se líbáme a objímáme - nic víc nám zatím trestní zákoník neumožňuje…Samozřejmě už jsme se dostali na otázku budoucnosti, kdy mi bylo řečeno, že by si mě i vzal - ovšem nevím, jestli to nejsou jen takové ty řeči
Moje dotazy zní - Jsem tedy v postavení milenky? Co si o tom myslíte?
takže asi takto:
Amen…jà mám úplně stejně starou dceru jako ty. Dozvědět se ze se tahá ze ženatým o generaci starším tak to se mnou nejdřív praští a potom ji tak zmaluju ze ji nebude stačit kapesné na mekeup. Holka prober se.
Hej já ti úplně rozumím, kdyby za mnou přišel wentworth miller (je mu 44) tak bych s ním taky byla
to jen k tomu věku… jinak teda chudák manželka, ale co se dá dělat
@vonajebohyne píše:
Tomu verim, protoze mam dceru jen o tri roky mladsi a jsem si jista, ze muz by ho hnal nocnim mestem tak, ze by mu lavicky v parku slouzily jako prekazkova draha. Jen doufam, ze to nebude telocvikar, aby se mi ten muj pri tom honeni neuhnal.
Příspěvek upraven 23.03.19 v 09:17
@Ellusa píše:
Myslíš jako city parkour?![]()
![]()
Tak nejak
. A pak by mlada dostala na pr.del, ne na zadek, ale primo na pr.del a mokrou vareckou.
Naivní slečna která si vysnila svou pohádku, ale nedochází ti, že i kdyby to vyšlo co všechno ti nakecal tak bys za chvíli byla mladá vdova ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
já přidávám spíš dotaz… V současné době se stýkám s mužem, který je o 30 let starší, (alespoň se pokuste mě hned neodsuzovat), vzhledem k mému věku (17) to zřejmě nebude osudový vztah na celý život, což si dobře uvědomuji, ale přesto ho mám ráda. (Teď si asi začínáte myslet:,,Puberťačka") Dotyčný muž je vdaný a s manželkou má dva syny, přičemž jeden je mladší než já… Stýkáme se poslední čtyři měsíce, začínalo to sáhodlouhými rozhovory - kdy jsme poznali, že si rozumíme, teď jsme ve fázi, že se líbáme a objímáme - nic víc nám zatím trestní zákoník neumožňuje…Samozřejmě už jsme se dostali na otázku budoucnosti, kdy mi bylo řečeno, že by si mě i vzal - ovšem nevím, jestli to nejsou jen takové ty řeči
Mám stejně starou dceru a je mi teda míň, než tomu tvému amantovi, jsem si představila, jak za deset let mu s dcerou pomáháme s vnoučaty ![]()
@Anonymní píše:
@Ellusa
Váš názor Vám neberu, jen si myslím, že ženě, které by bylo 35 by tady nikdo netvrdil jak je mladá a tudíž i hloupá a naivní
Můžu se zeptat co od toho čekáš? Jak si to dál představuješ? Aspoň tohle bys totiž měla mít v hlavě srovnané. Sdělili by jí to samé co tobě, že je hloupá a naivní, mladá by se vynechalo, ale jinak by reakce byli vesměs stejné ![]()
Ty jo, s padesatiletym bych se nelibala ani ja a to myije o 15 let vic nez tobe ![]()
Najdi si starsiho kluka, tak 25, to bude fajn, kazis si mladi ![]()
@Tarinka píše:
Ty jo, s padesatiletym bych se nelibala ani ja a to myije o 15 let vic nez tobeNajdi si starsiho kluka, tak 25, to bude fajn, kazis si mladi
No jako když si vzpomenu na sebe v 17
tak 50letý člověk byl pro mě stařík nad hrobem
takže si neumím představit, že by mě někdo takový přitahoval, ani dnes to není moje parketa.
@Anonymní píše:
@Ellusa
Váš názor Vám neberu, jen si myslím, že ženě, které by bylo 35 by tady nikdo netvrdil jak je mladá a tudíž i hloupá a naivní
Pleteš se, zpuca by tu dostala každá..Každá ať už mladá nebo stará prostě milenka je tady sprosté slovo..To se nedělá…
@Anonymní píše:
Ahoj,
Zakladatelko vem ho k vam domu a uvidis co ti reknou rodice ![]()
Příspěvek upraven 19.06.16 v 22:28
@AjinaVlada Aby to nebylo jako v tom vtipu, paní se seznámila na inzerát, nápadník měl v inzerátu, že nabízí barák a desetileté úspory. Kamarádka jí druhý den volá, tak jak je to s těmi desetiletými úsporami? Jo, nekecal, ještě je mám na stehně. ![]()