Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
@AjinaVlada Aby to nebylo jako v tom vtipu, paní se seznámila na inzerát, nápadník měl v inzerátu, že nabízí barák a desetileté úspory. Kamarádka jí druhý den volá, tak jak je to s těmi desetiletými úsporami? Jo, nekecal, ještě je mám na stehně.
@Ellusa píše:
Aby z toho něco měla i tazatelka, by musel být nejdříve ten mimísek, nebo by se chlap musel rozvést a nejlépe si ji vzít
. Tak jí nedávej plané naděje
![]()
Tak páprda se už doma nudí, zachtělo se mu mladého masíčka naivního. Trošku si pohonit ego, připadat si zase mladý a žádaný. Vošustit, natlouct nějaké klíny do hlavy a až mu jeho 17ctka přijde s počůraným papírkem, tak se zdekuje zase do pohodlí a klídečku manželčiny náruče.
Svatá ty prostoto.
Kdyz pominu vek… tak nejvtipnější je, jak se tu pise ze zadání chlapy jsou tabu a přitom každá druha ma milence co je ženatý (a sama je vdana ![]()
Věkový rozdíl to je opravdu značný, ale minimálně z okolí vim, ze rozhodně neni první.
@RaulG1 píše:
Kdyz pominu vek… tak nejvtipnější je, jak se tu pise ze zadání chlapy jsou tabu a přitom každá druha ma milence co je ženatý (a sama je vdanaVěkový rozdíl to je opravdu značný, ale minimálně z okolí vim, ze rozhodně neni první.
Tak ja su ta prvni
![]()
Stejně tě akorát oblbuje. Což ve tvém věku se nedivím, že mu na to skáčeš, jsi ještě telátko.
Projdi si na netu nahý fotky padesátiletýho chlapa. Porovnej to s nějakým pětadvacetiletým.
proč bys s ním vůbec chtěla být? Budoucnost to nemá, sex s tebou mít nebude… Nahrazuje ti tátu? To jedině.
Píšeš, že máš funkční rodinu. tak si představ, jak by ses cítila, kdyby tvůj táta podváděl tvou mámu s holkou, co je stejně stará nebo mladší, než ty. taky bys to omlouvala? těžko.
najdi si někoho mladšího a ženatýho chlapa nech bejt.
@Padme93 píše:
Stejně tě akorát oblbuje. Což ve tvém věku se nedivím, že mu na to skáčeš, jsi ještě telátko.Projdi si na netu nahý fotky padesátiletýho chlapa. Porovnej to s nějakým pětadvacetiletým.
proč bys s ním vůbec chtěla být? Budoucnost to nemá, sex s tebou mít nebude… Nahrazuje ti tátu? To jedině.
Píšeš, že máš funkční rodinu. tak si představ, jak by ses cítila, kdyby tvůj táta podváděl tvou mámu s holkou, co je stejně stará nebo mladší, než ty. taky bys to omlouvala? těžko.
najdi si někoho mladšího a ženatýho chlapa nech bejt.
To je drsný. Ale léčba šokem by mohla pomoci, to je fakt.
@AjinaVlada píše:
A vubec kolik ma aspon na ucte![]()
![]()
![]()
pokud je to pan učitel, tak to valné nebude ![]()
@matkabagristy píše:
pokud je to pan učitel, tak to valné nebude
Vždyť je to láska, a ta i hory přenáší, tak co do toho motáte prachy.
Slečně bude lízátko nebo srdce z pouti stačit. ![]()
V sedmnacti jsem mela taky vztah s zenatym starsim chlapem. Byla jsem naivni, jeho rodinu jsem neresila. Ani jsem je nevidela. Trvalo to asi rok, plus minus, uz nevim.
Jedine stesti bylo, ze jsem se z minuty na minutu odmilovala, pak uz jsem ho nikdy nevidela. Najednou jsem videla jaky to je ubozak… Mozna mel nejake trable zrovna, ale potkala jsem ho opileho, ve dne, byl namol, pachnul, stacil mi jedenpohled na nej a vsechno bylo fuc. Dikybohu.
Nedavno jsem prolizala fb a narazila na nej
ty jo… Vypada priserne!!! ![]()
Radim ti - kasli na nej. Nema to budoucnost, muze ti to zamltat hlavu, muze to prasknout a budes mit ostudu i tva rodina. Vzdyt je tolik hezkych kluku! Co s dedkem co obliza mlade holky! ![]()
@matkabagristy píše:
pokud je to pan učitel, tak to valné nebude
Treba to je pan dokturek
![]()
@AjinaVlada píše:
Treba to je pan dokturek![]()
Doktůrek by nedělal takový štráchy. Ten učitel by seděl.