Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
567
12.6.16 15:31

@Ellusa :mrgreen: tak treba by neco podedila kdyby ho pri :hug: mrsklo :cert: :cert: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
12.6.16 15:32
@boball píše:
@AjinaVlada Aby to nebylo jako v tom vtipu, paní se seznámila na inzerát, nápadník měl v inzerátu, že nabízí barák a desetileté úspory. Kamarádka jí druhý den volá, tak jak je to s těmi desetiletými úsporami? Jo, nekecal, ještě je mám na stehně. 8)
:poblion: ale jinak dobry :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
12.6.16 16:00
@Ellusa píše:
Aby z toho něco měla i tazatelka, by musel být nejdříve ten mimísek :srdce:, nebo by se chlap musel rozvést a nejlépe si ji vzít :dance:. Tak jí nedávej plané naděje :mrgreen: :mrgreen:
:oops: :oops: pardon preskocila sem tu etapu :mrgreen:  :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
12.6.16 16:23

Tak páprda se už doma nudí, zachtělo se mu mladého masíčka naivního. Trošku si pohonit ego, připadat si zase mladý a žádaný. Vošustit, natlouct nějaké klíny do hlavy a až mu jeho 17ctka přijde s počůraným papírkem, tak se zdekuje zase do pohodlí a klídečku manželčiny náruče.
Svatá ty prostoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
12.6.16 19:44

Kdyz pominu vek… tak nejvtipnější je, jak se tu pise ze zadání chlapy jsou tabu a přitom každá druha ma milence co je ženatý (a sama je vdana :D

Věkový rozdíl to je opravdu značný, ale minimálně z okolí vim, ze rozhodně neni první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
12.6.16 21:20
@RaulG1 píše:
Kdyz pominu vek… tak nejvtipnější je, jak se tu pise ze zadání chlapy jsou tabu a přitom každá druha ma milence co je ženatý (a sama je vdana :DVěkový rozdíl to je opravdu značný, ale minimálně z okolí vim, ze rozhodně neni první.

Tak ja su ta prvni :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.16 21:22

@AjinaVlada Já jsem další první po té druhé.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
12.6.16 22:01

Stejně tě akorát oblbuje. Což ve tvém věku se nedivím, že mu na to skáčeš, jsi ještě telátko.

Projdi si na netu nahý fotky padesátiletýho chlapa. Porovnej to s nějakým pětadvacetiletým.

proč bys s ním vůbec chtěla být? Budoucnost to nemá, sex s tebou mít nebude… Nahrazuje ti tátu? To jedině.

Píšeš, že máš funkční rodinu. tak si představ, jak by ses cítila, kdyby tvůj táta podváděl tvou mámu s holkou, co je stejně stará nebo mladší, než ty. taky bys to omlouvala? těžko.

najdi si někoho mladšího a ženatýho chlapa nech bejt.

• Citovat
  • Upravit
7210
13.6.16 05:31
@Padme93 píše:
Stejně tě akorát oblbuje. Což ve tvém věku se nedivím, že mu na to skáčeš, jsi ještě telátko.

Projdi si na netu nahý fotky padesátiletýho chlapa. Porovnej to s nějakým pětadvacetiletým.

proč bys s ním vůbec chtěla být? Budoucnost to nemá, sex s tebou mít nebude… Nahrazuje ti tátu? To jedině.

Píšeš, že máš funkční rodinu. tak si představ, jak by ses cítila, kdyby tvůj táta podváděl tvou mámu s holkou, co je stejně stará nebo mladší, než ty. taky bys to omlouvala? těžko.

najdi si někoho mladšího a ženatýho chlapa nech bejt.

:D To je drsný. Ale léčba šokem by mohla pomoci, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66859
13.6.16 06:35
@AjinaVlada píše:
A vubec kolik ma aspon na ucte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

pokud je to pan učitel, tak to valné nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
13.6.16 06:56
@matkabagristy píše:

Vždyť je to láska, a ta i hory přenáší, tak co do toho motáte prachy. :mrgreen: Slečně bude lízátko nebo srdce z pouti stačit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
13.6.16 07:07

V sedmnacti jsem mela taky vztah s zenatym starsim chlapem. Byla jsem naivni, jeho rodinu jsem neresila. Ani jsem je nevidela. Trvalo to asi rok, plus minus, uz nevim.
Jedine stesti bylo, ze jsem se z minuty na minutu odmilovala, pak uz jsem ho nikdy nevidela. Najednou jsem videla jaky to je ubozak… Mozna mel nejake trable zrovna, ale potkala jsem ho opileho, ve dne, byl namol, pachnul, stacil mi jedenpohled na nej a vsechno bylo fuc. Dikybohu.
Nedavno jsem prolizala fb a narazila na nej 8o :poblion: ty jo… Vypada priserne!!! 8o
Radim ti - kasli na nej. Nema to budoucnost, muze ti to zamltat hlavu, muze to prasknout a budes mit ostudu i tva rodina. Vzdyt je tolik hezkych kluku! Co s dedkem co obliza mlade holky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
13.6.16 11:23
@matkabagristy píše:

Treba to je pan dokturek 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
13.6.16 11:34
@AjinaVlada píše:
Treba to je pan dokturek 8o :mrgreen:

Doktůrek by nedělal takový štráchy. Ten učitel by seděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
13.6.16 11:37
**"@Taky jedna :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.06.16 v 22:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...