Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
@KiwiT Ale houby, tihle strárnoucí seladoni si chtějí ještě něco dokázat, mastí si na holce ego.
A to znamená, že není predátor a že neudělá to, co jsem psala? Nějak v tom nevidím, že se to vylučuje.
@KiwiT Ale jo, jasně, že jí dostane nejspíš do postele, nicméně v devadesáti procentech případů ho to pak zase rychle přejde. Pochybuji, že si jí bude někde vychovávat. I když i tací jsou o tom žádná.
@Ellusa
Ano, to že jsem na místě jeho ženy jsme si představovala již několikrát, jsem si tudíž vědoma, že je to ode mne svinstvo
Na druhou stranu - není to jen z mého přičinění ![]()
Zkus si představit, že by tvůj táta valil kliny do hlavy sedmnáctileté holce.
Prosím tě, dej si facku a jdi se učit. Najdi si normálního kluka a nekomplikuj si život s takovým obskurnikem. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
já přidávám spíš dotaz… V současné době se stýkám s mužem, který je o 30 let starší, (alespoň se pokuste mě hned neodsuzovat), vzhledem k mému věku (17) to zřejmě nebude osudový vztah na celý život, což si dobře uvědomuji, ale přesto ho mám ráda. (Teď si asi začínáte myslet:,,Puberťačka") Dotyčný muž je vdaný a s manželkou má dva syny, přičemž jeden je mladší než já… Stýkáme se poslední čtyři měsíce, začínalo to sáhodlouhými rozhovory - kdy jsme poznali, že si rozumíme, teď jsme ve fázi, že se líbáme a objímáme - nic víc nám zatím trestní zákoník neumožňuje…Samozřejmě už jsme se dostali na otázku budoucnosti, kdy mi bylo řečeno, že by si mě i vzal - ovšem nevím, jestli to nejsou jen takové ty řeči
Moje dotazy zní - Jsem tedy v postavení milenky? Co si o tom myslíte?
Nic. Radši nic.
Předpokládám, že jeho žena je fúrie a on je chudáček, kterému doma ta jeho stará rašple nerozumí, nespí s ním, atd.
A ty ho musíš utěšovat, protože má doma hotovou čarodějnici, tak tě potřebuje, co?
Příspěvek upraven 12.06.16 v 14:05
@Ellusa Co se rozčiluješ, sedmnáctiletý tele si nedokáže představit ještě nic. ![]()
@Anonymní píše:
@Ellusa
Ano, to že jsem na místě jeho ženy jsme si představovala již několikrát, jsem si tudíž vědoma, že je to ode mne svinstvoNa druhou stranu - není to jen z mého přičinění
Není to jen z tvého přičinění, ale můžeš tomu zabránit. Je to stejně tvoje vina jako jeho, akoráť ty jsi děcko a on by měl mít víc rozumu.
Tož moje maminky mi to vysvětlovala na tkovém příkladu „Kdyby skákali všichni z balkonu, Ty to nedělej“
Chápu to dobře, že jediné, co vlastně řešíš, je status quo - už jsem nebo ještě nejsem milenka?
@Anonymní píše:
@Gába27
Asi chápete, že nepřijdu domů a neřeknu, že mám zájem skoro o padesátiletého muže - vzdyť by rodiče trefilo… A že ženatý je TABU? Nezlobte se na mě, ale řekla bych, že nejsem jediná, kdo si je tohoto faktu vědom, ale přesto ho nerespektuje…
@radúna
Ne, o svě ženě mluví velmi slušně, nikdy si na ni nestěžoval… a jeho rodinu příliš nerozebíráme
@Anonymní píše:
@Ellusa
Ano, to že jsem na místě jeho ženy jsme si představovala již několikrát, jsem si tudíž vědoma, že je to ode mne svinstvoNa druhou stranu - není to jen z mého přičinění
Ale jistě!
Jeho manželka je určitě strašná, nedbá o sebe, o chlapa se nestará, nerozumí si, na domácnost kašle, apod., co? Ještě pořád tyhle kecy fungují?
Moc se omlouvám - co rozebíráte? ![]()
@Anonymní píše:
@radúna
Ne, o svě ženě mluví velmi slušně, nikdy si na ni nestěžoval… a jeho rodinu příliš nerozebíráme
@Ellusa píše:
@boball Tak to si fakt nemyslím. V 17 je už v podstatě dospělá a má mít v hlavě o základních věcech jasno. Ona to jasno má, dobře ví, že je to hnus, ale stejně jí to nevadí, o to hůř.
No, vždyt to vidíš, chlap je vdanej, ohání se tady nějakým paragrafem, kterému nerozumí, hlavu plnou romantiky. Ještě neví o čem je život.
@Magdaleeena píše:![]()
Moc se omlouvám - co rozebíráte?
To by ti mne taky zajímalo. Já jsem stará jako ten chlap a nějak nevím, co bych rozebírala se sedmnáctiletým děckem. ![]()
@Anonymní píše:
@radúna
Ahoj - souhlasím s ženami tady, že tahat se s ženatým chlapem je opravdu…no nevím, ani jak to říct.. Ale je to tvá volba. Já bych se ráda zeptala na jednu otázku - proč s ním chceš jít do vztahu, o kterém, jak sama píšeš, víš, že to nebude láska na celý život, že je to stejně jen takové chvilkové povyražení? To mi hlava nebere.. ![]()