Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
12.1.14 19:58
@Anonymní píše:
@mistress ja mela pritele a mel s tum taky problem pry vzdy u prvniho sexu s partnerkou. Sel k doktorovi a ten mu dal tabletku, kdyz si ji vzal, bylo to v pohode. u dalsiho sexu pak zadny problem.at navstivi doktora

Proste mu to s no nejde tak dobre, jak doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 20:25
@jdukolem píše:
ty sis už své zlaté vejce poznala? tak proč by neměly tvé dcerky? proč pořád mluvíš o sobě? bude to život a výběr tvých dcer takže nejde o to jestli to poznáš TY ale ony

No lebo chcem pre ne muza, akeho mala moja mama, akeho mam ja, a akeho ma moja sestra. Ja viem, ze si ho budu vyberat a hladat ony. Ale ked si vyberu zle, tak mna to bude boliet rovnako ako ich, mozno este viac, lebo ja to poznam skor, kedze ja nebudem zamilovana.

Ale Ty proste tvrdis, ze najst dozivotne verneho chlapa sa da, aj napriek tomu, ze vacsina mamiciek tu na fore tvrdi, ze dozivotne verny chlap neexistuje. Ked si maly chlapec, a pocuvas ako Tvoja mama tvrdi, ze nevera nevadi, ze verny nie je nikto, ze kto veri na vernost je naivny… myslis ze vyrasties do verneho chlapa, alebo do prelietaveho vtacka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 20:33
@Bábi Zlopočasná píše:
No lebo chcem pre ne muza, akeho mala moja mama, akeho mam ja, a akeho ma moja sestra. Ja viem, ze si ho budu vyberat a hladat ony. Ale ked si vyberu zle, tak mna to bude boliet rovnako ako ich, mozno este viac, lebo ja to poznam skor, kedze ja nebudem zamilovana.Ale Ty proste tvrdis, ze najst dozivotne verneho chlapa sa da, aj napriek tomu, ze vacsina mamiciek tu na fore tvrdi, ze dozivotne verny chlap neexistuje. Ked si maly chlapec, a pocuvas ako Tvoja mama tvrdi, ze nevera nevadi, ze verny nie je nikto, ze kto veri na vernost je naivny… myslis ze vyrasties do verneho chlapa, alebo do prelietaveho vtacka?

upřímně?
neumím ti na to odpovědět, jde o to jaký vzor to dítě přijme za své..moji kluci třeba viděli co nevěra způsobila u nás doma.. můžou udělat dvě věci - říct si že se vlastně nic nedělo a jít bezhlavě do vztahů jako motýlci a nebo se poučit a nebrat lásku a věrnost na lehkou váhu.. a to je na mě.. mluvím se starším o všem -kupodivu to lze aniž bych očerňovala jejich otce a tak doufám že jádro budou mít dobré.. ale nevím to..
víš třeba je to jak s dětmi kuřáků..bud kouří taky a nebo naopak cigarety nenávidí a kuřáci se jim protiví..ale jak to bude člověk fakt neodhadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 20:47

@jdukolem lenze tu tvrdia ze nevera nevadi aj tie, co ju nezazili. Takze si dieta, ktoreho rodicia ziju alebo neziju spolu, neveru na vlastne oci si este nezazilo, ale co sa pamatas, pocuvas ze nevera nevadi. No a vyrasties do dospeleho cloveka, ktory sa vo vaznom vztahu, mozno aj s detmi, stretne s pokusenim. Cuvnes a budes mysliet na rodinu ktoru uz mas, alebo si spomenies, ako rodicia svorne hovorili nikdy nehovor nikdy, nevera nie je az take zlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
12.1.14 21:15
@jdukolem píše:
to je na Bábi nebo na mě? :)

na tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 21:19
@Bábi Zlopočasná píše:
@jdukolem lenze tu tvrdia ze nevera nevadi aj tie, co ju nezazili. Takze si dieta, ktoreho rodicia ziju alebo neziju spolu, neveru na vlastne oci si este nezazilo, ale co sa pamatas, pocuvas ze nevera nevadi. No a vyrasties do dospeleho cloveka, ktory sa vo vaznom vztahu, mozno aj s detmi, stretne s pokusenim. Cuvnes a budes mysliet na rodinu ktoru uz mas, alebo si spomenies, ako rodicia svorne hovorili nikdy nehovor nikdy, nevera nie je az take zlo?

to opravdu nevím, bude nejspíš záležet i na tom jak moc partnera miluji a jak moc mi záleží na tom co jsme spolu vybudovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 21:21
@jdukolem píše:
to opravdu nevím, bude nejspíš záležet i na tom jak moc partnera miluji a jak moc mi záleží na tom co jsme spolu vybudovali?

Nepocitas s tym, ze sa moze v okoli vyskytnut pokusitel, ktory sa nebude chciet vzdat, prave preto, ze nevera nie je predsa ziadna tragedia, pokial nejde o zivot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 21:24
@Bábi Zlopočasná píše:
Nepocitas s tym, ze sa moze v okoli vyskytnut pokusitel, ktory sa nebude chciet vzdat, prave preto, ze nevera nie je predsa ziadna tragedia, pokial nejde o zivot?

svět je plný pokušení každej den.. nemusím podlehnout ničemu pokud nebudu sama chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 21:36
@jdukolem píše:
svět je plný pokušení každej den.. nemusím podlehnout ničemu pokud nebudu sama chtít

No ale ak to bude vytrvale? Vidis aj tu obnovovatelku. Chlap sice o nej rok sniva, ale je si vedomy zavazkov co uz ma, ani sa mu nepostavi zo zleho svedomia, a ona miesto toho, aby ho nechala manzelke a jeho zavazkom, drzi sa zubami nechtami a riesi, ako si ho este viac priputat. Myslis ze ten chlap ma sancu odolat a nepodlahnut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 21:39
@Bábi Zlopočasná píše:
No ale ak to bude vytrvale? Vidis aj tu obnovovatelku. Chlap sice o nej rok sniva, ale je si vedomy zavazkov co uz ma, ani sa mu nepostavi zo zleho svedomia, a ona miesto toho, aby ho nechala manzelke a jeho zavazkom, drzi sa zubami nechtami a riesi, ako si ho este viac priputat. Myslis ze ten chlap ma sancu odolat a nepodlahnut?

on nechce..rok byl do ní zamilovanej než jí to řekl..se mi nejeví že by chtěl odolávat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
12.1.14 21:53

@Bábi Zlopočasná
Jaké budou mít Tvé dcerky věno :think:?

Co se týká nevěry, Tvé názory bezvýhradně sdílím. Stejně tak můj manžel. Věrnost pro nás důležitá je, a to dokonce velmi. A to nejlepší na konec - ano, máme dva malé synky :mrgreen:.

Omlouvám se za OT, ale tady jde o budoucnost mých dětí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 22:09
@Dujana píše:
@Bábi Zlopočasná
Jaké budou mít Tvé dcerky věno :think:?

Co se týká nevěry, Tvé názory bezvýhradně sdílím. Stejně tak můj manžel. Věrnost pro nás důležitá je, a to dokonce velmi. A to nejlepší na konec - ano, máme dva malé synky :mrgreen:.

Omlouvám se za OT, ale tady jde o budoucnost mých dětí :mrgreen:.

A ja ze preco sa na to veno pytas :mrgreen: No skladame, skladame, a pomaly aj na vybavu dojde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
12.1.14 22:23
@Bábi Zlopočasná píše:
A ja ze preco sa na to veno pytas :mrgreen: No skladame, skladame, a pomaly aj na vybavu dojde :mrgreen:

No, takhle… Naši kluci vyrůstají v silně „moralistickém“ prostředí a díky zdejším diskusím jsem si uvědomila, že budou vcelku nedostatkové zboží. Takže skládejte, skládejte - nejsem hamižná, ale… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8970
13.1.14 08:43

Zaráží mě, že některé z vás se neumějí, nebo snad ani nechtějí vcítit do role té podváděné ženy! Vždyť už tady JKRA psal, že to bylo jako blesk z čistého nebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.1.14 08:59
@truelly píše:
Zaráží mě, že některé z vás se neumějí, nebo snad ani nechtějí vcítit do role té podváděné ženy! Vždyť už tady JKRA psal, že to bylo jako blesk z čistého nebe…
:mrgreen:
já nemusím tu roli jsem si zažila na vlastní kůži.. a?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí