Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.1.14 17:55
@koprovka89 píše:
BábiZlopočastná - tak to jsi asi jediná :think:. Moc mi nejde louskat ta slovenština, tak nevím, jestli jsem tě dobře pochopila. Ty tvrdíš, že je lepší mít mrtvého otce, než nevěrného? 8o

Ja tvrdim, ze hoci mi otec chybal, bola som v pohode. Bola som dcera verneho a cestneho cloveka, na ktoreho vsetci s laskou a uctou spominali. Jedine krive slovo na jeho adresu som v zivote nepocula. Mojim kamaratkam tiez otcovia chybali, a co tyzden aspon jedna plakala, co zase otec (ne)urobil. Najhorsie to bolo ked prisli stuzkove. Ja si ju uzila, vesela s mamou a sestrou. Ich som kazdu jednu nacapala plakat, lebo taticek sa neobtazoval od novej rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
12.1.14 17:56

Michelangelo - máš pravdu :kytka:. Myslím, že v těch synových 5 letech,/tolik bylo našemu synovi, když mi zemřel manžel/ by mu bylo úplně jedno, jestli je tatínek věrný nebo nevěrný. Hlavně, že by byl :nevim: Proto je mým životním heslem „když nejde o život, jde o hov-no“ a fakt mi to strašně pomáhá si to v některých životních situacích říct ;)

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
12.1.14 18:14

Tak holky neblázněte, přeci by jste nečekaly, že by se měla nevěra přiznávat??? To si jako představujete jak? Mařko, víš, dnes jsem ti byl nevěrnej…kterej de..bil by toto doma řekl???Takhle to přeci nefunguje. :roll:

• Citovat
  • Upravit
54030
12.1.14 18:35
@Bábi Zlopočasná píše:
Preto som pisala ze ja s mrtvym otcom som na tom bola lepsie nez spoluziacky so zivym a nevernym :roll:
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 18:43
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja tvrdim, ze hoci mi otec chybal, bola som v pohode. Bola som dcera verneho a cestneho cloveka, na ktoreho vsetci s laskou a uctou spominali. Jedine krive slovo na jeho adresu som v zivote nepocula. Mojim kamaratkam tiez otcovia chybali, a co tyzden aspon jedna plakala, co zase otec (ne)urobil. Najhorsie to bolo ked prisli stuzkove. Ja si ju uzila, vesela s mamou a sestrou. Ich som kazdu jednu nacapala plakat, lebo taticek sa neobtazoval od novej rodiny.

jenže to nemůžeš paušalizovat přece - je spousta rodin kde otec nepřestal být otcem jen proto že miluje jinou ženu..
nechci nijak glorifikovat svého ex - ale nevynechal jedinou besídku, školní akci ani narozeniny či Vánoce kluků, závěrečnou v tanečních u staršího, přijímačky, basketbalovej zápas..byl všude kde měl být… :nevim:
a znám víc takových otců

Příspěvek upraven 12.01.14 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
12.1.14 18:44
@koprovka89 píše:
Michelangelo - máš pravdu :kytka:. Myslím, že v těch synových 5 letech,/tolik bylo našemu synovi, když mi zemřel manžel/ by mu bylo úplně jedno, jestli je tatínek věrný nebo nevěrný. Hlavně, že by byl :nevim: Proto je mým životním heslem „když nejde o život, jde o hov-no“ a fakt mi to strašně pomáhá si to v některých životních situacích říct ;)

Koprovka, to heslo máme úplně stejné a všechny problémy mají řešení, jenom život se vrátit nedá :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
12.1.14 18:45

@Bábi Zlopočasná ale to se nedá srovnávat otec a manžel :roll:
@koprovka89 kdo nezažil nepochopí :nevim: radši bych drala nevěrného, ale živého :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
12.1.14 18:48
@jdukolem píše:
jenže to nemůžeš paušalizovat přece - je spousta rodin kde otec nepřestal být otcem jen proto že miluje jinou ženu..
nechci nijak glorifikovat svého ex - ale nevynechal jedinou besídku, školní akci ani akci ani narozeniny či Vánoce kluků, závěrečnou v tanečních u staršího, přijímačky, basketbalovej zápas..byl všude kde měl být… :nevim:
a znám víc takových otců

právě si říkám to stejný :think: a určitě to takhle cítila maminka, jí tam tatínek nejspíš chyběl hodně, nemohla s ním sdílet společně radost z tvého úspěchu :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.1.14 18:49
@smoulinka71 píše:
Tak holky neblázněte, přeci by jste nečekaly, že by se měla nevěra přiznávat??? To si jako představujete jak? Mařko, víš, dnes jsem ti byl nevěrnej…kterej de..bil by toto doma řekl???Takhle to přeci nefunguje. :roll:

Ono je nevěra a nevěra. Myslím, že by se dlouhodobější vztah měl přiznat :nevim:. Hlavně pokud tam již nejde jen o „zásun“. Pro mne je to rozdíl a veliký. Nebo si myslíš, že je fajn to hrát na dvě strany a až se po 10 letech konečně rozmyslím, zda tedy tu nebo onu, tak pak přijdu a řeknu. „Ty Mařko, už vím, miluji jinou -čau 8o ". :roll: Mařka přece za těch 10 let může být jinde, s někým jiným a šťastná. Ale to by si nesměl frajer nechávat "zadní vrátka“ a myslet i na někoho jiného, než na sebe. A to se dneska již nenosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 18:52
@Michelangelo píše:
právě si říkám to stejný :think: a určitě to takhle cítila maminka, jí tam tatínek nejspíš chyběl hodně, nemohla s ním sdílet společně radost z tvého úspěchu :( :think:

to je na Bábi nebo na mě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 18:52
@jdukolem píše:
nechci nijak glorifikovat svého ex - ale nevynechal jedinou besídku, školní akci ani narozeniny či Vánoce kluků, závěrečnou v tanečních u staršího, přijímačky, basketbalovej zápas..byl všude kde měl být… :nevim:
a znám víc takových otcůPříspěvek upraven 12.01.14 v 18:47

Ja som alergicka na take to ‚no a co ze neverny, hlavne ze je‘… pretoze medzi rovesnickami som nemala ani jednu, ktora by to tak mala. Medzi prtatami neviem, vsetky moje blizke kamosky su stale vydate za otcov svojich deti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
12.1.14 18:53

Tím vším samozřejmě nevěru neobhajuji, ale jde mi hlavně o to, jak tady pranýřujete a různě zvracíte :poblion: nad zakladatelkou, jak se tahá s ženatým, s dítětem, že jako že chudák manželka a děti a jaká je to hrůza a bla bla bla… za prvé nikdo zakladatelku, jejího milence, ani jeho manželku neznáme, nevíme jak to funguje nebo nefunguje, tak proč hned odsoudit a zvracet? Chtěla jsem tím vším jen říct, že jsou horší věci, než nevěrný manžel :kytka: Mrtvý manžel /a otec v jednom/ :(

• Citovat
  • Upravit
7758
12.1.14 18:56

Když se diskutuje o nevěrách, vždycky tu jsou stejní uživatelé:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 18:58
@Michelangelo píše:
právě si říkám to stejný :think: a určitě to takhle cítila maminka, jí tam tatínek nejspíš chyběl hodně, nemohla s ním sdílet společně radost z tvého úspěchu :( :think:

Bol to osud. A stastie na debilneho lekara :nevim: Ja netvrdim ze to bolo lahke, ale ze sa zmieris lahsie s osudom, nez s tym, ze Ta pouzil a odhodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 18:58
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja som alergicka na take to ‚no a co ze neverny, hlavne ze je‘… pretoze medzi rovesnickami som nemala ani jednu, ktora by to tak mala. Medzi prtatami neviem, vsetky moje blizke kamosky su stale vydate za otcov svojich deti :nevim:

tak já nevím ale popisuju jen svou aktuální situaci.. myslím že ač zde nebydlí a žije s jinou ženou že by klukům chyběl - právě proto že se na ně nevykašlal..
jasně bylo to hodně i o mě - musela jsem hodně potlačit uražené ego a netahat do toho co udělal mě naše děti..ale dá se to..
co mě se týká nemusela bych ho už nikdy vidět, ale jsou tu ty děti..takže když se vidíme na té besídce tak se nesežerem ale zvládnem to jako dva dospělí lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí