Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
musvěřit svým dcerám že to poznají.. a sobě žes je to naučila poznat
Ale bude vobec niekto taky? Ako poznam zlate vajce medzi bielymi, ked tam ani jedno zlate nie je?
@Bábi Zlopočasná neříkej že se ti po otcovi nestýskalo, jiné děti je mohly vidět a ty ne at máma udělá cokoliv otce i když je jinde vidí se jen občas nenahradí ![]()
**@koprovka89 piše:
Rybana - já myslím ty co tu diskutují teď! Nemyslím začátek diskuze, která je z roku 2010
? Myslím 2010,nevím
Asi se nechapeme, ale co uz ![]()
Rybana - nevím, co je nepochopitelné na tom, že po napsání příspěvku zakladatelkou, tady pár diskutujících začalo zvracet
![]()
@mapav píše:
@Bábi Zlopočasná neříkej že se ti po otcovi nestýskalo, jiné děti je mohly vidět a ty ne at máma udělá cokoliv otce i když je jinde vidí se jen občas nenahradí
To ano, ale moj chybajuci otec bol dokonaly… uz som pisala, kriveho slova som nanho nepocula, ani od cudzich. Neviem ci to bolo len „o mrtvych len dobre“ ![]()
Ale tie decka co utekali z domu k nam, aj ked o otcoch moc nehovorili, byvalo to s despektom. Alebo so slzami vdaka cerstvej skusenosti. ![]()
Ja osobne som od jednej rozvedenej mamicky dostala cokoladu, ze s nou jej 16-rocny syn znovu zacal bavit… rozvedeni boli 10 rokov… Chlapec o otcovi nepovedal jedno pekne slovo.
Příspěvek upraven 12.01.14 v 19:29
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale bude vobec niekto taky? Ako poznam zlate vajce medzi bielymi, ked tam ani jedno zlate nie je?
Tak tuhle skepsi sdílím, když se tady podporuje nevěrník, že má pocity viny (kdo ví jestli teda) a jak to má milenka těžký (trápí ji porucha erekce milence WTF) a všichni by to tak nějak měli pochopit, jinak jsou moralisti, co v životě nemilovali a to srdce taky nemají atd.atd.. To je snad v pořádku, jestli je má, zbytky svědomí se třeba hlásí.
@koprovka89 píše:
Rybana - nevím, co je nepochopitelné na tom, že po napsání příspěvku zakladatelkou, tady pár diskutujících začalo zvracet![]()
Nic, akorat ja myslela nas - posledni aktivne diskutujici (napr. me, babi, marie apod.) ne ty jednorazove vykriky do tmy, kapisto? ![]()
BábiZlopočastná - víš co si myslím, že kdyby ty děti, jak o nich píšeš o toho otce přišly, tak by nakonec byly rády za nevěrného tatínka, než nemít žádného. Ale to je zase o tom, že kdo nezažil, nemůže posuzovat. Ono je rozdíl mít ho, ale někde jinde, u jiné rodiny a nemít ho vůbec.
Rybana - ale tak je to snad součást diskuze ne? Je to názor, i když stručný
. A jestli byl napsaný teď nebo v poledne je snad jedno.
@koprovka89 Otec meho manzela byl tezky alkoholik. Jeho slova: miloval jsem ho strasne moc, ale takto je to lepsi. Trapila se nim cela rodina.
Myslím, že bavit se o tom, jestli je „lepší“ smrt nebo nevěra je silně mimo mísu. Ale četla jsem vyjádření psychologa, že co se týče jaký stres zažívá člověk při úmrtí blízkého anebo při zradě a rozvodu, tak toto srovnatelné je, oboje člověka může velmi zlomit a skončit na AD.
koprovka89 píše:
Rybana - ale tak je to snad součást diskuze ne? Je to názor, i když stručný. A jestli byl napsaný teď nebo v poledne je snad jedno.
Probuh vzdyt me je to jedno, kdo co pise. Jen jsem se chtela ohradit, ze ne vsechny tady hned bliji a odsuzuji. Jen proste nesouhlasi s nekterymi nazory na neveru. Tot vse. To ty sis „stezovala“ na zvracejici prispevky
![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
ty sis už své zlaté vejce poznala? tak proč by neměly tvé dcerky? proč pořád mluvíš o sobě? bude to život a výběr tvých dcer takže nejde o to jestli to poznáš TY ale ony
@mistress ja mela pritele a mel s tum taky problem pry vzdy u prvniho sexu s partnerkou. Sel k doktorovi a ten mu dal tabletku, kdyz si ji vzal, bylo to v pohode. u dalsiho sexu pak zadny problem.at navstivi doktora
Rybana - já myslím ty co tu diskutují teď
! Nemyslím začátek diskuze, která je z roku 2010
? Myslím 2010,nevím