Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aywi píše:
nevernej je ten chlap. oblbuje 17-tku a honi si tim ego. te holce se libi jeho pozornost no. to je toho. vzdyt psala, ze probehlo jen par pus ne? tak si se starym,,pan-tatou" trosku pohraje a sbohem. nechce po nem podepsat rozvodovy papiry.
Tak k tomu tvému „pohraje si s pantátou a sbohem“ ti doporučím najít si informace o případu učitele z Frýdku-Místku (tuším dva, tři roky zpátky), se kterým si slečna stiudentka asi taky chtěla jen trochu pohrát. Panáček to nakonec nerozdýchal a zastřelil ji i jejího dědu. Další osoba (už nevím - babička, matka) byla postřelena, přežila. To tvé „jen si pohrát“ může mít někdy fatální následky. Takže laskavě používej to na tom krku (nemáš to jen proto, aby ti do něj nepršelo!) a své rady si strč za klobouk.
@Ellusa Tak kdyby byla zlatokopka jedine plus samozrejme ![]()
Příspěvek upraven 13.06.16 v 16:40
@lauraka No to mi právě nevíme jestli prachy má, protože jsme jí tak odradily že už nenapíše.. ![]()
@Gába27 píše:
Tak k tomu tvému „pohraje si s pantátou a sbohem“ ti doporučím najít si informace o případu učitele z Frýdku-Místku (tuším dva, tři roky zpátky), se kterým si slečna stiudentka asi taky chtěla jen trochu pohrát. Panáček to nakonec nerozdýchal a zastřelil ji i jejího dědu. Další osoba (už nevím - babička, matka) byla postřelena, přežila. To tvé „jen si pohrát“ může mít někdy fatální následky. Takže laskavě používej to na tom krku (nemáš to jen proto, aby ti do něj nepršelo!) a své rady si strč za klobouk.
@Aywi píše:sakra ty ses nejaka hakliva. zadny rady nedavam, jen pripojuji nazor jako ty, jako vsechny tady.
znovu rikam ze nevera je hnus, flirt zas az tak ne. at si dela co chce. nechte ji zit.
Ať si dělá, co chce, pokud to nebude mít vliv na životy něčí manželky a společných dětí. Je mi jedno, jestli ojede celou školu, pokud to nebude ubližovat nikomu dalšímu. Ale jsou určité hranice, které překročit zkrátka nemá. Pokud jí rodiče nevychovali k určitým hodnotám, holt, jednou jí to vysvětlí nějaká zhrzená manželka. Si jako máme sednout na zadek, že je nějaké trumpetě 17 let nebo co?
Já bych toho svého ve stejném věku snad i nějaké holčině přála.
Snad by si kecy o vysokém tlaku nechal až na třetí rande
@matkabagristy píše:
Já bych toho svého ve stejném věku snad i nějaké holčině přála.Snad by si kecy o vysokém tlaku nechal až na třetí rande
@Gába27 píše:
Ať si dělá, co chce, pokud to nebude mít vliv na životy něčí manželky a společných dětí. Je mi jedno, jestli ojede celou školu, pokud to nebude ubližovat nikomu dalšímu. Ale jsou určité hranice, které překročit zkrátka nemá. Pokud jí rodiče nevychovali k určitým hodnotám, holt, jednou jí to vysvětlí nějaká zhrzená manželka. Si jako máme sednout na zadek, že je nějaké trumpetě 17 let nebo co?
proc ji urazis? ze je trumpeta? to jako vsechny mlady holky jsou blby kravky nebo trupety? a co jsou teda pak zensky 17+? stary vrazdy? tady vetsina netoleruje nazor co se lisi. holky co se tahaj s zenacema nejdou svine. svine jsou ti chlapi. je jim to uplne putna. tak proc nejaka svobodna holka ma mit z toho tezky spani. ony ty manzelky asi taky nejsou vzdy tip top. nikdo do cizyho vztshu nevidi. navenek pozlatko jak prase a pritom to muze byt jinak. viz mnoho diskuzi tady. ![]()
@matkabagristy píše:
Já bych toho svého ve stejném věku snad i nějaké holčině přála.Snad by si kecy o vysokém tlaku nechal až na třetí rande
Obvykle s tebou nesouhlasím, ale tady musím. Každá uchazečka by si měla zažít tyhle chlapy v jejich reálném a každodenním prostředí. Myslím, že by je zamilovanost velmi rychle opustila.
@ruzovaprincezna píše:Šmarjá a v kolika letech to scvrkávání začíná? Já jen abych věděl, kdy to můžu čekat?
Taky netoužím po ničem jiným než po scvrklím č…
@Gnaar to by mě nenapadlo. Já jsem mladší. Bývalku potkal zadýchanou na interně.
@Aywi píše:
proc ji urazis? ze je trumpeta? to jako vsechny mlady holky jsou blby kravky nebo trupety? a co jsou teda pak zensky 17+? stary vrazdy? tady vetsina netoleruje nazor co se lisi. holky co se tahaj s zenacema nejdou svine. svine jsou ti chlapi. je jim to uplne putna. tak proc nejaka svobodna holka ma mit z toho tezky spani. ony ty manzelky asi taky nejsou vzdy tip top. nikdo do cizyho vztshu nevidi. navenek pozlatko jak prase a pritom to muze byt jinak. viz mnoho diskuzi tady.
A co je člověk v 17 jinýho, než trubka? Taky mi bylo 17 a není to zas tak dávno a byla jsem trubka z pohledu dnešního.
@Aywi píše:
proc ji urazis? ze je trumpeta? to jako vsechny mlady holky jsou blby kravky nebo trupety? a co jsou teda pak zensky 17+? stary vrazdy? tady vetsina netoleruje nazor co se lisi. holky co se tahaj s zenacema nejdou svine. svine jsou ti chlapi. je jim to uplne putna. tak proc nejaka svobodna holka ma mit z toho tezky spani. ony ty manzelky asi taky nejsou vzdy tip top. nikdo do cizyho vztshu nevidi. navenek pozlatko jak prase a pritom to muze byt jinak. viz mnoho diskuzi tady.
Já jsem ŤIP ŤOP. Stejně jako jiné manželky. Těmhle kecům, že manželky nejsou ťip ťop, že to jsou šmudly, které na sebe nedbají, prudí, sex nechtějí, může uvětřit jen trumpeta. A úplně nejvíc miluju kecy „chyba je vždy na obou stranách“.
Je zvláštní, že chlapi nikdy o problémech v manželství neví, dokud jim to ta dobrá duše milenka neprozradí.
Ale jo, já to holčině neberu. Každý musí v životě padnout na hubu, aby poznal ty pravé hodnoty. Jen je mi jí trochu líto, že své mládí - 17 let, chce promarnit s páprdou, kterému v závěru bude muset rvát cévku, aby vůbec něco bylo (tohle tady psala asi před rokem nějaká kočena, která si taky narazila osudového muže
). Není to škoda?
@Gnaar píše: Šmarjá a v kolika letech to scvrkávání začíná? Já jen abych věděl, kdy to můžu čekat?Ale i dámy v pokročilejším věku procházejí určitými fyzickými změnami.. Jistě víte, které hororové dílo A.E.Poea se ve svém názvu inspirovalo sexem mezi důchodci? „Jáma a kyvadlo“…
Brzy, již brzy chlapče ![]()