Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dceři je 21, tak už nejsou rodina, kterou můžeš rozbít? Nebo proč je její věk důležitý?
Jste ubozí oba dva, já tohle nikdy nepochopím.
Tak seď doma, šoupej nohama, at se neunudíš a až se vrátí, tak nožky zas roztáhni, no.
Zakladatelko celý Tvůj úvodní příspěvek mě velice pobavil ![]()
Podle mě jsi extrémně naivní a tohle vypr. cávání na černo Tě ještě bude hodně bolet. Je do očí bijící, že jsi do něj zabouchlá až po uši a chceš věřit tomu, že on to má stejně. Jenomže zklamu Tě - nemá, ale opravdu nemá
. Kdyby ano, nebude se unavovat na dovolené s manželkou a dávno dospělou dcerou a místo toho si bude chystat půdu pro rozvod. To mu ale fakt nehrozí, tohle je velmi pravděpodobně v rámci možností harmonický vztah a fungující rodina a Ty by sis ve vlastním zájmu měla vyndat hlavu z pod paží a mozek ze spoďárů. Četnosti všech Vašich kontaktů moc nevěřím, to bude nejspíš Tvoje zbožné přání a co mě pobavilo nejvíc je Tvoje přemýšlení ve stylu jenom jedno a dospělé dítě= jsem menší hyena
. On počet a věk dětí nějak ovlivňuje, to jak moc je/není ten chlap ženatý
?
Dobře Ty ![]()
@Apolena05 píše: Více
Ty četnosti jsem si taky všimnul. Říkal jsem si kaňour jeden. 3-4 týdně pak ještě stejná šichta doma. No já bych snad na tu dovolenou jel radši sám s knihou. ![]()
@JoHoP píše: Více
S první jsem měla docela problém a vznikla jediná menší krize, kterou jsme za celou dobu měli.
Teď už mi to je jedno
@Šmoulice píše: Více
Treba vztah nechce nebo má tento více benefitů než potenciální vztahove objekty
@JancaS84 píše: Více
Praveze žádný, akorát ty Vánoce a dovolená jsou z nějakých důvodů náročnější na psychiku
@free333 píše: Více
Casto bývají zadání a scházet se takto musí… A baví je to dlouhodobě
@Anezka1990 píše: Více
Možná proto, že za nejhorší se považuje nevěra v těhotenství nebo s malými dětmi?
@Michelle_M píše: Více
Kde je psáno, že s ním zakladatelka mr. á naostro?
@Anonymní píše: Více
Prostě to musíš vydržet, co jiného. Hlavně mu tam nevypisuj.