Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše: Více
Přesně tak, já teda ty scény dělala hodně ze začátku, ale vždy k tomu dopomohl alkohol…
Teď už s nim nepiju a žádné scény nejedu ![]()
@Zmrzlink píše: Více
tak to mas podobne jako ja
akorát, ze ja ho nemiluju
@Anonymní píše: Více
Být chlapem, jako milenku bych Tě nechtěla.
Působiště strašně zoufale a tak trochu jako přísavka. Miluješ, jsi zaťatá a nepolevíš.
On má milenek nejspíš víc, když je měl celé manželství, teď to jinak nebude. Už i to, že schůzky narychlo ruší a kvůli rodině to není. Je to kvůli jiné milence.
Vyzobej si z toho to dobré a dál to neřeš. On od ženy neodejde, byl by blázen, kdyby odešel, stejně by Ti zahýbal.
Tak jak to je je ideální nebo rozchod.
Trápíš se zbytečně, užívej si a dál to neřeš.
Mít milence je opojné, ale není to pro každého.
@Klopotkova píše: Více
Tak je otázka, jestli mu dá nějaká jiná než zoufalá
Tak sem hodím i já do placu svůj kouzelný příběh.
Bylo mi 26 když jsem si potřebovala dokázat že ještě za něco stojím s přítelem 10let vztah začal pomalu upadat od samého začátku jsem byla já co vyžadovala sex aspoň obden. Jinak jako partner je to co chce mít každá doma. Tak jsem si našla milence o 10let staršího. On doma žil jako mnich, skvěle jsem si to nastavili. Fungovalo nám to 3 roky vídali jsme se často, trávili jsme spolu i více dní a nocí, fungovali jako pár, nikdy nebyl žádný problém v komunikaci, sexu, vycházení vstříc, řešili jsme vzájemné situace doma. Nosili domu partnerům dárky jako takové odpušťáčky ja kupovala pro jeho ženu on pro mého muže (měli jsme stejné zaliby) no ale pak jsme zjistili že to přerostlo v něco více, já blbka v slabé chvíli z pusy vypustila že ho vlastně miluji což mi jen na to kývnul že to taky tak cítí a to byl poslední den co jsme se viděli. Ani jeden jsme neměli potřebu to v tu chvíli víc řešit. Jako jediné řešení pro zapomnění jsem viděla cestu těhotenství což se podařilo s partnerem. V 6 měsíci těhotenství se milenec ozval, jestli se můžeme vidět jen jsem řekla že teď to není vhodné. Teď jsme po 4letech kontakt obnovili pouze na úrovni zpráv. Když už se na něčem společném domluvíme tak to nakonec buď já nebo on zrušíme, já z důvodu že chci být jen vzornou mamou a on dle mého se bojí že to bude sice skvělé ale dopadne to stejně jako naposledy… a popravdě celou dobu ho miluji a nikdy jsem na něj nepřestala myslet i přestože svého muže miluji. A paradoxně po těhotenství jak to bývá, zájem o sex opadl na úroveň jednou za 14dní
což partner řešil milenkami, já s máslem na hlavě kdy jsam si nebyla jistá jestli někdy něco neprokoukl musela situaci řešit taktně a měsíc jsem přemýšlela jak to na něj mám vlastně vyklopit že to vím.
Naštěstí vše se vyřešilo ve prospěch všech. Spousty věcí jsme si vyřešili a vztah nám jen kvete, ale milence ani po tolika letech nedokážu z hlavy vypustit a když mi od něj příjde zpráva mám motýli v břiše a rozklepou se mi kolínka…Ale vídat ho vlastně nechci.
takže neví někdo co vlastně chci ![]()
Prostě jsi ****** pardon, ale vypisuješ se tu vlastně, že ze svého muže děláš…Snad prokoukne a jednou tě pošle…za milencem. Snad to bude brzy.
@modra_vyletni_lod píše: Více
Co že z něho dělám? Neumíš použít vhodná slušná slova? Všimla jsi si že karma mi to vrátila a on mi to vrátil se vší parádou když já mu porodila dítě? To že během pobytu v porodnici se mi o domácnost starala cizí paní jsem sice nepsala, ale i tak si nemyslím že jsem i s pardonem ****** hvězda?
@omalinKA píše: VíceČetla jsem studii kde bylo prokázáno že žena vždy v mileneckém vztahu do toho zahrne city to panům až tak nehrozí, zároveň tam bylo že žena po takovém “zaškobrtnutí” chodí domu s klidným svědomím a muži naopak s pocitem provinění.
Presne. Ja jedine po alkoholu, ted se to blbe seslo, vedro, zadny jidlo a laheve vina…
Ja byla nervozni jestli se vubec uvidime, takze nervy se nahromadili, vsechno do sebe a bum
![]()
Dokavad rikal ze od ni neodejde, tak sem mu jen obcas rekla ze nechapu ze chce takhe zit jeste treba 30 let… kdyz o ni nahodou neco rikal… jenze prave, ja si zacla delat nadeje ze by odesel, a ted sem akorat zklamana…
Ta scena me desne mrzi, ale uz to nejde vratit. Uvidim co bude a nebude dal. On me uz varoval ze jestli budu delat ty sceny ze chce pauzu, ze se na me vlastne uz ani netesi a spis ma stres co zas budu vyvadet
.
@Klopotkova píše: Více
Nemyslim si ze ma jeste vedle me jinou milenku, milenky mel, ale myslim ze pokazdy jako paralelni vztah…
Zoufala sem, to kldine priznam, stejne je to poznat.
No prisavka, ja mu ty zruseny schuzky vyctu jen v tech scenach, jinak mu nic nerikam.
S tim zamilovanim prisel prvni on. Jestli lhal nebo ne …
.
Jo, pro me milenectvi neni, to jsem mu taky ted rekla v tom amoku, ze koncim, ze neumim bejt milenka
.
Jinak teda mi rano rekl ze uz to videl a vedel co bude… no ale nepredesel tomu, sem uz pak nesla zastavit
. Ja vlastne ani poradne nevim co jsem mu v ty hysterii rekla, ze neumim bejt milenka, koncim, ze on stejne nikdy neodejde.. a ze odjidzim, coz mi pochopitelne nedovolil po vsem tom vinu, co jsem vypila…
Me taky opustli manzel kvuli milence, byls tehotna… ale byl s ni teda od dost dyl nez ten tvuj.
Ja taky milence miluju hodne moc, na stary kolena… jen se v tom placam uz 3 roky… a pokazdy kdyz jo vidim jdu do kolen, strasne se mi libi vzhedove.
Holky jestli ten rozchod vzal vazne ja to nedam ![]()
Hele, ale uvedom si to v realu. Ty bys chtela vsechno to stehovani? Nedejboze bydlet v baraku po puvodni ženě? Ja mam treba jednoho blizkeho kamarada, on ma se zenou barak, hodne zahradnici, miluje kocky, mame toho hodne spolecneho. Ale i kdyby jeho zena ted zmizela, nikdy bych se k nemu nenastehovala. Dokonce si myslim, ze kdyby nedejboze ovdovel, tak zdrhnu a prestanu se s nim kamaradit.
@Arturie píše: Více
Tak my mame oba barak a jeste shodou nahod kousek od sebe… taky bysme se proste mohli jen navstevovat a az casem nekdy neco treba mit spolecnyho. Ani nad tim nepremejslim uz, stejne se to nestane. Kdyby aspon porad neco nerusil… ja se celej den v praci na nej tesim a bum, zrusi to…za cely ty 3 roky jsme byli spolu celej vikend jen jednou…
Zas musim uznat ze se jednou ze tejden vidame pres celou noc, coz zas na mileneckej vztah je asi celkem luxus ![]()
Ted se klepu jestli to ukonci on nebo ne. Nebo teda spis jestli vzal a vazne to moje ukonceni…