Milovníci hororů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
4.6.18 12:50

@selia Tak jsme včera zkoukli ten film Los ojos de Julia. Upřímně, čekala jsem od toho víc, když někdo napíše, že to nezvládl dokoukat do konce, ale my už máme asi ten práh někde jinde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
4.6.18 12:53

@Veverko jj, to znám. :)
@selia no a film mlha jsem mám pocit viděla, ale nevím jestli zrovna tenhle. Na to se musím kouknout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
4.6.18 12:57
@Mipetonka píše:
@selia Tak jsme včera zkoukli ten film Los ojos de Julia. Upřímně, čekala jsem od toho víc, když někdo napíše, že to nezvládl dokoukat do konce, ale my už máme asi ten práh někde jinde. :lol:

Upřímně, já jsem na horory zcela otrlá. Jo, u lekaček se leknu. Mám ráda zajímavé a nečekané horory. Například „La cara oculta“ (je třeba zvládnout prvních 15 minut limonády). Nebo „Všežravci“.

Nádherná příroda je i v hororu „Dravci“.

Co jsem ale dlouho a těžko žvýkala byl horor „Mučedníci“ - ten jsem už podruhé neviděla. A většinu dobrých hororů mám zhlédnuto několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
4.6.18 14:05

@Mipetonka Myslím, že je to taky tím, co tě vlastně děsí. Mně nějaké duchařiny a lekačky nevadí, tady je ta děsivost v té realtivní reálnosti. :D Třeba takový REC mi přišel spíš směšný něž hororový.
Na Mlze se mi líbí hlavně konec, že to není klišé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
4.6.18 14:21
@selia píše:
@Mipetonka Myslím, že je to taky tím, co tě vlastně děsí. Mně nějaké duchařiny a lekačky nevadí, tady je ta děsivost v té realtivní reálnosti. :D Třeba takový REC mi přišel spíš směšný něž hororový.
Na Mlze se mi líbí hlavně konec, že to není klišé.

Jo no, dcera je také hororová (je jí 13 let, takže samozřejmě nezvládá to, co my. Ale Mlhu má zkouknutou) a ten konec jí vysvětlil, jedno naše oblíbené pořekadlo: „Když tě mají věšet, požádej o sklenici vody. Nikdy nevíš, co se během té chvilky stane“. Tohle dcera na konci prohlásila a prý, že už to pořekadlo dokonale chápe :andel: Konečně si to spojila s nějakou situací :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
4.6.18 15:01
@Apaji píše:
Jo no, dcera je také hororová (je jí 13 let, takže samozřejmě nezvládá to, co my. Ale Mlhu má zkouknutou) a ten konec jí vysvětlil, jedno naše oblíbené pořekadlo: „Když tě mají věšet, požádej o sklenici vody. Nikdy nevíš, co se během té chvilky stane“. Tohle dcera na konci prohlásila a prý, že už to pořekadlo dokonale chápe :andel: Konečně si to spojila s nějakou situací :andel:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
4.6.18 16:45
@Apaji píše:
Upřímně, já jsem na horory zcela otrlá. Jo, u lekaček se leknu. Mám ráda zajímavé a nečekané horory. Například „La cara oculta“ (je třeba zvládnout prvních 15 minut limonády). Nebo „Všežravci“.

Nádherná příroda je i v hororu „Dravci“.

Co jsem ale dlouho a těžko žvýkala byl horor „Mučedníci“ - ten jsem už podruhé neviděla. A většinu dobrých hororů mám zhlédnuto několikrát.

Asi jsem už taky otrlá no. Už delší dobu jsem neviděla film po kterým bych se bála jít na záchod. :D
Mučedníci ale asi neznám, tak ten možná zkusíme dneska. :)
A film La cara oculta je skvělej. Nepřijde mi to tedy úplně jako horor, ale film je to skvělej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
4.6.18 16:54
@Mipetonka píše:
Asi jsem už taky otrlá no. Už delší dobu jsem neviděla film po kterým bych se bála jít na záchod. :D
Mučedníci ale asi neznám, tak ten možná zkusíme dneska. :)
A film La cara oculta je skvělej. Nepřijde mi to tedy úplně jako horor, ale film je to skvělej. :palec:

Já ti ani nevím, čím to v těch Mučednících je - viděla jsem větší krváky. Ale tohle se mnou nějak vnitřně otřáslo. Jo, bylo mi i několik dnů nepříjemné v noci chodit na záchod, nemohla jsem to dostat z hlavy, uprostřed noci jsem se občas probudila s trhnutím, protože jsem slyšela výkřik (ten výkřik mě budil a přísahala bych, že rezonoval tichým nočním bytem, ještě, když jsem měla otevřené oči a byla vzhůru). Těžce mi to nesedlo.

V té diskuzi, na kterou jsem tu dávala odkaz, měl stejné pocity jeden diskutující, nezávisle na mém komentáři. Asi v tomto žánru na každého čeká jeden kousek, který ho vnitřně rozleptá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
4.6.18 17:03

@Apaji Tak to jsem zvědavá. Dneska to zkoukneme a pak dám vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
4.6.18 19:37

@Apaji A ty mučedníky si viděla ten francouzský originál nebo ten US remake?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
4.6.18 19:41

Martyrs ( Mučedníci) jsou fakt brutus. Doporučuji Antikrist, který je úžasně zpracovaný. Nejhorší hnus je Lidská stonožka 1,2- to je spíše k zblití :poblion:. Nejvíc emocí, ve mě stejně zanechal starý Frankenstein a Záhada Blair witch :P. Z toho jsem v mládí nespala :lol:.

• Citovat
  • Upravit
5455
4.6.18 19:58
@selia píše:
@Apaji A ty mučedníky si viděla ten francouzský originál nebo ten US remake?

Francouzský originál :palec:, ani nevím, že amíci zase udělali remake :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
4.6.18 20:29

@Makca87 Tak třeba mně Záhada Blair Witch přišla prostě směšná, nechápala jsme, co na tom všichni kámoši viděli tak děsivého :D. Každého leká něco trochu jiného asi. Já nesnášim kiksy v logice děje a to je bohužel u hororů docela běžné, tak to mám těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
4.6.18 20:47
@selia píše:
@Makca87 Tak třeba mně Záhada Blair Witch přišla prostě směšná, nechápala jsme, co na tom všichni kámoši viděli tak děsivého :D. Každého leká něco trochu jiného asi. Já nesnášim kiksy v logice děje a to je bohužel u hororů docela běžné, tak to mám těžké.

Ten konec je děsivý. Nějaká čarodějnice vraždila děti tím stylem, že se jedno otočilo ke zdi do rohu, zatímco druhé v místnosti zabila. A pak tam na konci stojí v rohu ten její kamarád… Nesmíš se nejdřív dívat na parodie ;)

• Citovat
  • Upravit
2155
4.6.18 20:57

@Makca87 Ano, konec byl děsivý, ale hodinu před tím jsem koulela očima :D. Žádnou parodii jsem neviděla, existuje? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí