Miluje malá babičku víc než mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
10.1.18 22:01
@Anonymní píše:
Je mu 2,5. Jedná se o tchyni. A problém je v tom, že manžel je na její straně a my jsme pomalu před rozvodem, jak se furt hádáme a on se jí furt zastává. Nemám u něj žádný zastání, takže její chování je naprosto v pořádku a já jsem úplně blbá. On nevidí, že tchyně synovi půjčuje telefon, může si s tím telefonem dělat co chce. My mu to doma zakazujeme, že to nepatří do dětských rukou, že to není hračka. A takhle je to s dalšími věcmi. Tady nic nepomůže.Odejít, nerozloučit se, vykašlat se na to, to mě taky napadlo a asi to udělám. Stejně nic nepomůže. Celý den poslouchám od syna, jak chce babičku, že jí chce volat atd.

No nevím, ale nepřeháníš to trochu? Vztekat se kvůli telefonu :nevim: co se může stát nejhoršího? Rozbije ho? :nevim: jako 2,5 roku už je dost velkej. To už naše děti běžně umí telefon i tablet ovládat a jednou za čas jim ho půjčíme :nevim: možná kdyby jsi uvedla nějaký opravdu vážný prohřešky, dívala bych se na to jinak, ale tohle je opravdu kravina, kterou bych absolutně neřešila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
10.1.18 22:06

Já se teda synovi nedivím. Vy na něj jen řvete, ještě se hádáte navzájem spolu 8o Například že telefon nepatří do dětských rukou je pěkná blbost. Určitě ho jednou dostane, tak jaký že nepatří dětem? Proč v osmi telefon může mít a ve skoro třech na něj nemůže ani sáhnout? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová