Milujeme stírací losy-výměna

šílenámáma
4.1.15 08:41

Milujeme stírací losy-výměna

Dobrý den, napadlo mě, je tady někdo, kdo si taky rád kupuje stírací losy? :-)
Mohli bychom se domluvit a navzájem si jeden v obálce poslat. Pokud by měla akce úspěch tak bychom jí mohli opakovat, ať nemáme jen Vánoční kolotoč jednou za rok :-)

Mělo by to tyto pravidla. Nebyl by to kolotoč ale spojila bych uživatele, kteří by si sobě poslali navzájem. Hodnota by byla 40-50Kč (buď padesátikorunový nebo třeba dvě dvaceti). Raději teda doporučeným dopisem, ale i tak to bude finančně někde jinde než za ty balíčky. Od vyhlášení začátku by byl týden na to los poslat.

Kdo by do toho chtěl jít tak stačí napsat zprávu. Všechno si sepíšu a pospojuju.

Doufám, že tím, že to nebude kolotoč tak nebude nikdo zklamaný a všichni si los pošlou. :mavam:

Edit. holky tak mi napiště sz s adresou, nebudu nikde prozrazovat vaše údaje, jen pak kdyby někdo neposlal tak se zpětně mrknu na přezdívky, vy je ale do dopisu dát můžete :*

Příspěvek upraven 04.01.15 v 09:10

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
4.1.15 08:51

Jdu do toho.Jen mi ditycna nesmi napsat, ze na mnou poslany lis vyhrala 100.000,–Kč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
4.1.15 08:53

@sara1000 super, kdyby se nikdo další nehlásil tak si aspoň vyměníme my dvě :mrgreen: tak pak pošli prosím do zpráv jméno+adresu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
šílenámáma
4.1.15 08:53
@sara1000 píše:
Jdu do toho.Jen mi ditycna nesmi napsat, ze na mnou poslany lis vyhrala 100.000,–Kč :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: dostaneš beztak provizi
  • Citovat
  • Upravit
4.1.15 08:54

Vyhráli jste na ně někdo něco? 30,– kč neberu jako výhru jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
4.1.15 08:56

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 já maximálně dvojnásobek ceny losu, víc nic… ale baví mě to stírat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
224
4.1.15 09:02

Já jsem také blázen do losů :-D začínala jsem na veselých zvířátkách a poslední dobou ujíždím na zlatých rybičkách :mrgreen: největší co jsem kdy vyhrála byla 100,– ale hned jsem to směnila za nové losy a tam bylo nula nula prd :mrgreen:
Dávala jsem letos losy blízkým jako vánoční dárek a to byly nervy jestli tam konečně bude ta mega výhra, když já u toho nejsem :mrgreen:
Ale ráda se přidám :-) Jednak miluju to stírání a jednak jsem happy když mi přijde pošta (což v dnešní době emailů je už bohužel jen výjimka) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
4.1.15 09:02

Já bych do toho šla, na Vánoce jsem všem vč. sebe pokoupila losy a byla jsem jediná, kdo měl slušnou výhru - na 20Kč los jsem vyhrála 200 :-) Pak byl ještě jeden s výhrou 40Kč druhej s 20, ale to moc nestojí za zmínku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
4.1.15 09:04

@Dracek89 ok super, taky mám radost z každé pošty :andel:

@lucyb to je super :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3893
4.1.15 09:05

Taky jdu do toho :-) losy zbožňuju. Sice vždy pár kaček ale to stírání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
4.1.15 09:06
@rasataka píše:
Taky jdu do toho :-) losy zbožňuju. Sice vždy pár kaček ale to stírání :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
86
4.1.15 09:06

Můj taťka nakoupil na vánoce všem taky obálky plné losů, všichni stírali a sem tam 20 kč a sem tam 40, ale představte si, že on vyhrál na jednom lose 2000 Kč! Ale byl to nějaký drahý los, stál 100 Kč, prý to kupoval někde v tipsportu. Tak to byla největší výhra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
4.1.15 09:07

@sara1000 @Dracek89 @lucyb @rasataka holky tak mi napiště sz s adresou, nebudu nikde prozrazovat vaše údaje, jen pak kdyby někdo neposlal tak se zpětně mrknu na přezdívky, vy je ale do dopisu dát můžete :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
šílenámáma
4.1.15 09:08
@jadie píše:
Můj taťka nakoupil na vánoce všem taky obálky plné losů, všichni stírali a sem tam 20 kč a sem tam 40, ale představte si, že on vyhrál na jednom lose 2000 Kč! Ale byl to nějaký drahý los, stál 100 Kč, prý to kupoval někde v tipsportu. Tak to byla největší výhra.

taky budu kupovat v Tipsportu asi, známý tam pravidelně vyhrává vysoké částky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4072
4.1.15 09:09

Já se taky přidán moc rada:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat