Miluji svého drahého muže, ale někdy je k popukání. :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.2.14 14:18
@wildcherry píše:
jo, presne :lol:,a az najdu penezenku pod kocarem, klicky vytahnu z jine kabelky a hledam kde je moje rtenka tak letim hledat telefon zas jinam :lol:.A on sili :lol:.ano a pak se vracim male pro flasku s cajem, ktera stoji zapomenuta na botniku, jenze bez vrsku na dudel…tak hledam vrsek, funim…musim se napit, napiju se a mam rozcuchany vlasy, hledam hrebinek a cesu se. Fuska to je, spocena az na prde.li dosedam do auta.Muj nastvanej klepe na hodiny v aute a,,aby ses nepos.ral,, (nevim co jineho chtel slyset, je to caj jeho dcery :roll: ) :lol:.O 5 min pozdeji,,milaaaacku ja nemam br…,,NE,,!!!No ne no, auto neotocil a ja zase bez slunecnich brejli :cert:.

Noo, tak v tomhle se přesně vidím. Kolikrát se vracím i 4×…hned pro šály, protože začalo foukat, a ještě pro kapesníky, „Vlhčené ubrousky jsi vzal? nééé? ježiš, to musím na všechno myslet já???“- tak zase zpět. A když si konečně sednu a připoutám se, už nastaroval a vyjedeme pře barák, koukne se on do přihrádky a zjistí, že si nevzal peněženku s doklady. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3968
18.2.14 14:19
@wildcherry píše:
co? takove jaksi mimo, ale nevadi :lol:

No myslel jsem souvislost s neschopností zapamatovat si kam co dal, kde co nechal. Prostě se soustředil jen na jednu věc a tím pádem mozek už nepobral ostatní činnosti, které dělal zároveň. No teď koukám co sem tu napsal, snad tomu porozumíte-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.2.14 14:55
@Anonymní píše:
Noo, tak v tomhle se přesně vidím. Kolikrát se vracím i 4×…hned pro šály, protože začalo foukat, a ještě pro kapesníky, „Vlhčené ubrousky jsi vzal? nééé? ježiš, to musím na všechno myslet já???“- tak zase zpět. A když si konečně sednu a připoutám se, už nastaroval a vyjedeme pře barák, koukne se on do přihrádky a zjistí, že si nevzal peněženku s doklady. :mrgreen:

Taky dobry :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.2.14 14:57
@Heinich píše:
No myslel jsem souvislost s neschopností zapamatovat si kam co dal, kde co nechal. Prostě se soustředil jen na jednu věc a tím pádem mozek už nepobral ostatní činnosti, které dělal zároveň. No teď koukám co sem tu napsal, snad tomu porozumíte-))))

to chapu, ale ne to deleni, co se tyce odkladani veci, bordeleni atd. Na muze a zeny. Protoze je jedno, jestli je to chlap, nebo zenska. U nas jsem to ja u jinych zas chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí