Miluju Landu!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8781
25.11.12 14:51

@Lastkecka však jsem psala, že souhlasím, jen mě zajímá co osobně Any dělá pro změnu? Protože z jejího psaní mi teda plyne, že ona není ta co jen sedí, kecáa nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
25.11.12 14:52
@IvkaH píše:
jak jinak na sebe upozornit než, že udělá člověk šílenost, která praští každého do nosu, kdyby tam nakráčel nějaký jiný herec/zpěvák a to samé řekl nudným projevem, tak to tak nevynikne, lidi zatleskají a za 5 minut neví co ten dotyčný říkal, když už nic jiného tak tímhle projevem D. způsobil, že lidi to řeší, baví se o tom, všimnou si toho i naši vyvolení :pankac: musel to podat takhle, aby si toho všimli ;)

Četla jsi všechny mé příspěvky tady? Asi nee. Já se tady nevyjadřuju k jeho včerejšímu projevu, já se vyjadřuju celkově k jeho akcím typu Ordo a Žito. Jestli chce naši zem změnit tím, že si bude hrát na kouzelníka Žita, prosím, jestli příjde poprvé a naposledy pro cenu na Slavíky jen pro svou plamennou řeč - prosím, je to jeho volba. Já mám zase volbu, zda se mi to takhle líbí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
25.11.12 14:53

@Lastkecka @Any chcete mě chytat za slovo? OK osočila teda nebylo to pravé, ale za tím co jsem psala i stojím. Takže by mě zajímalo co vy dvě děláte pro změnu? Kdy o Vás uslyšíme? ;) Jako nic proti, ale možná tu teda taky jen plácáte a nic neděláte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.11.12 14:54
@kcechovka píše:
@Lastkecka však jsem psala, že souhlasím, jen mě zajímá co osobně Any dělá pro změnu? Protože z jejího psaní mi teda plyne, že ona není ta co jen sedí, kecáa nic ;)

Ne není ta co jen sedí, ale některé informace prostě nejde jen tak říct, to určitě chápeš :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
25.11.12 14:54
@Any píše:
myslis, ze jsem vsechny osocila? :think: to me mrzi, spis se to snad dotklo tech, co si z toho maji co vzit. Reagovala jsem na to, ze takovych uz tu bylo…
Chtela jsem spis naopak rict, ze kazdy ten zadek zvednout muze a udelat cokoliv pro kohokoliv-bude-li chtit.Pomaham lidem, zverejnovat to nebudu.diky za pochopeni :kytka:

Taky pomáhám lidem, těm, kteří jsou společností často zavrhováni. Ale to asi nevede ke změně systému :nevim: Takže tu možná každá mluvíme o jiné změně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
25.11.12 14:56

@Kirbisek -to je pravda. Kazdy ma pravo na nazor, at je takovy nebo jiny, kdyz se vyjadruje slusne a bez soudu, tak si z nich vzdy lze neco vzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.11.12 14:56
@kcechovka píše:
@Lastkecka @Any chcete mě chytat za slovo? OK osočila teda nebylo to pravé, ale za tím co jsem psala i stojím. Takže by mě zajímalo co vy dvě děláte pro změnu? Kdy o Vás uslyšíme? ;) Jako nic proti, ale možná tu teda taky jen plácáte a nic neděláte ;)

Nechytám tě za slovo, jen vysvětluji, je krásné, že si stojíš za tím co píšeš, tak by to mělo být. Uslyšíš, až nastane správný čas. Kdy to bude nevím, ale bude to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.11.12 14:57
@kcechovka píše:
Taky pomáhám lidem, těm, kteří jsou společností často zavrhováni. Ale to asi nevede ke změně systému :nevim: Takže tu možná každá mluvíme o jiné změně…

To víš že vede :srdce: :srdce: :hug: Myslím, že mluvíme o stejné věci, akorát to každý nazýváme jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.12 14:58
@Kirbisek píše: Četla jsi všechny mé příspěvky tady? Asi nee. Já se tady nevyjadřuju k jeho včerejšímu projevu, já se vyjadřuju celkově k jeho akcím typu Ordo a Žito. Jestli chce naši zem změnit tím, že si bude hrát na kouzelníka Žita, prosím, jestli příjde poprvé a naposledy pro cenu na Slavíky jen pro svou plamennou řeč - prosím, je to jeho volba. Já mám zase volbu, zda se mi to takhle líbí nebo ne.

ne jen poslední dva tvé příspěvky jsem četla a celkově si stojím za tím, že pokud chce, aby jeho projev vyzněl a nebyl hned nudně zapomenutý, tak musí být kontroverzní :pankac: :D mi to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
25.11.12 14:58
@Lastkecka píše:
Nechytám tě za slovo, jen vysvětluji, je krásné, že si stojíš za tím co píšeš, tak by to mělo být. Uslyšíš, až nastane správný čas. Kdy to bude nevím, ale bude to :srdce:

Tak to se moc těším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
25.11.12 15:11

Souhlasím s Any, včerejšek pro mě byl ze strany DL složitý, komplikovaný, vlastně doteď přemýšlím, jak to myslel, ale rozhodně bych ho nekritizovala za peprnější slova. Když se vyhlašovali výsledky voleb, mluvila jsem hůř než on. Rozhodně to byl zajímavý projev, každý si z něj může vzít své a proti těm další více či méně improvizovaným, na mě z něj sálala opravdovost a ryzost. Nadšení i vztek, chuť něco změnit a to si myslím, že je i naše cesta. Nebo moje minimálně. A ráda na ní potkám i někoho z vás. Takže díky za diskusi, Landu miluju už dlouho a teď ještě o trochu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
25.11.12 15:41
@kcechovka píše:
@Any a co ty děláš pro změnu?

Já nevím, co je to za módu, že v každé diskuzi se najdou tací, co si sem přijdou jen rýpnout. Jako proč?? Příspěvky od Any mi nepřišly útočné, takže nechápu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
25.11.12 15:44
@cilly píše:
Já nevím, co je to za módu, že v každé diskuzi se najdou tací, co si sem přijdou jen rýpnout. Jako proč?? Příspěvky od Any mi nepřišly útočné, takže nechápu. :nevim:

my už to máme spolu vyřešené a Any ví, že nešlo o rýpnutí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená karin
25.11.12 17:33

Nesnáším Landu, protiví se mi a takto se chovají mladí kluci a né čtyřicátníci od rodiny. A to nemluvím jenom o včerejšku, ale vůbec o něm.

• Citovat
  • Upravit
14335
25.11.12 17:41

Podle mě ted se předvedl..
Když chce projevit svůj názor, tak se to dá projevit slušnou formou.. Toto mi přišlo, jak když přijde nějaký hospodský chlap někde do restaurace a rozumuje..i když má pravdu…
Ale ono to je takto celkem jedno, vlastně vizitku si udělal on, protože jsou místa, kde se má člověk chovat s určitou slušnosti.. To je jakoby někdo přišel do divadla-opera v džínách a tvrdil, že je každého věc co si obleče.. No je, ale prostě tam se to nehodí a takto bych to přirovnala to jeho chování..
Nehodilo se to na tuto příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky