Miluju Landu!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
25.11.12 08:32

Včera jsem to neviděla, dnes jsem si jeho proslov který je tady tak oslavován pustila dodatečně.
Co se týče vypalování CD. Až nebudou předražená a nebudou stát 400-600kč tak si je taky koupím. Výrobní cena je 20kč a i s nahrávacím studiem 50,–
Za časů Orlíku taky nebyl hrdina, ale jen obyčejný rasistický nácek, nebylo s prominutim co obdivovat 8o
Jeho včerejší proslov byl zbytečně vulgární, ale chápu, že na někom to dojem zanechalo. Jediný s čim souhlasím je utok proti komunistům :palec: jsou to sv**ě kterých se snad nikdy nezbavíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
25.11.12 08:33

Landa na mém žebříčků všech zpěváků světa okupuje poslední místo a potom co předvedl ted, už není šance, že si aspon o jedno místo polepší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
25.11.12 08:42

Holky, a videli jste to fiasko, kdyz Ondrej ukoncoval hlasovani pro skokana roku a ten chlap uz tam prichazel s obalkou a mel v ni vysledky??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.11.12 08:45
@Barca12345 píše:
Holky, a videli jste to fiasko, kdyz Ondrej ukoncoval hlasovani pro skokana roku a ten chlap uz tam prichazel s obalkou a mel v ni vysledky??? 8o

Já Slavíka včera neviděla, ale ani málo mě takové faux pas nepřekvapuje. Je to fraška jako všechny podobný estrády, ať je to klidně v Opeře :nevim:. Já se radši rozplývala u StarDance :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
25.11.12 08:45
@Barca12345 píše:
Holky, a videli jste to fiasko, kdyz Ondrej ukoncoval hlasovani pro skokana roku a ten chlap uz tam prichazel s obalkou a mel v ni vysledky??? 8o

neumim si to uplne vybavit, ale nebylo to tak, ze Ondrej koncil hlasovani pro Objev a chlap donesl vysledky se Skokanem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
25.11.12 09:04

Tak na mě to působilo hodně uboze :nevim: mohl si to nechat někam jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.11.12 09:16

Já mám Landu ráda a líbí se mi, že na rovinu řekl to, co si ostatní jenom myslí, ale radši mlčí. Takže za mně :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
25.11.12 09:23

Za mě super, má pravdu, proč ho mají nějaký čumilové otravovat i v ZOO, kde je s dětma… Kdo se koho prosí, aby jeho potomstvo bylo na přední stránce cajdáku ala Blesk a jim podobné? Navíc si k tomu stejně vždycky přimyslí žvásty…ANo, nebral si včera servítky, ale řekl to dobře a narozdíl od jiných prostě na plnou hu*u… A za to má u mě :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Konečně se na slavíku taky dělo něco jinýho, než jen předání srdečné Lucince (nic proti ní), trapným Kabátům o třech tonech apod…

• Citovat
  • Upravit
3478
25.11.12 09:32

Já jsem se za něj uplně styděla, ten projev teda :nevim: ostuda a ještě ke všemu byl pěkně sjetej..za mě je zralej na léčení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
25.11.12 09:33

Řekl to sice hezky, měl pravdu ale nemyslim si že se to hodilo, přece jen to je ve Státní opeře a měl by se podle toho chovat. Totéž Koblížci, ty byli fakt trapní. Krom toho Landa odjakživa opovrhuje Slavíkem, který je ale tvořen díky fanouškům.. takže Landa opovrhuje fanoušky.. a kdepak by bez nich byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
25.11.12 09:34

@Brambůrka10 o celej ten Slavík včera byl nějakej sjetej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.11.12 09:36
@Monica0 píše: Řekl to sice hezky, měl pravdu ale nemyslim si že se to hodilo, přece jen to je ve Státní opeře a měl by se podle toho chovat. Totéž Koblížci, ty byli fakt trapní. Krom toho Landa odjakživa opovrhuje Slavíkem, který je ale tvořen díky fanouškům.. takže Landa opovrhuje fanoušky.. a kdepak by bez nich byl?

on je borec, nikoho nepotrebuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.11.12 09:39

Ale jeho hudba se mi líbí, to musim přiznat, ale když otevře hubu a snaží se kázat, tak to stojí za to…zpívat a nemluvit, asi jako Vojtek :lol:
a Klusovi to přeju strasne moc, ten si to zaslouzí, Kabati teda nee, za rok 2012 nic neudělali, tak nechapu, proc maj slavika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
25.11.12 09:43

Já jsem u toho včera kojila a uspávala takže jsem to moc nepochopila.
Teď jsem si to pustila znovu a nevim no :think:
Na Orliku jsem vyrostla a jeho solo desky milovala, ale tohle se mně zdálo trošku moc i na Landu.
I když má vlastně pravdu tak mně přišel maličko sjetý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
25.11.12 09:45
@Monica0 píše:
@Brambůrka10 o celej ten Slavík včera byl nějakej sjetej :mrgreen:

to je pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit