Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cilly píše:
Tam to zatím není, možná až dorazí ze Slavíků dom, že něco napíše.
tak on tam nepíše jen on sám ![]()
@dvojmatka píše:
tak on tam nepíše jen on sám
Nebudeš tomu asi věřit, ale toho jsem si všimla. ![]()
@Lesina V zásadě souhlasím, nebo chápu vše, co jsi napsala. Ale nějak si neumím představit Landu ve „smysluplným“ projevu - kor v posledních letech
Je permanentně nas.anej, ale díky tomu, že má rodinu, už to nemůže ventilovat tak svobodně jako s Orlíky. Tak je holt občas formou za šaška, no ![]()
Ale pořád beru, že se s tím moc ne.ere a ju mu ukradený, že si tím ukrajuje popularitu.
Nemám nic proti Bílé jako zpěvačce (to samé Gott) - na Otvíráku jsem ji viděla zpívat a je opravdu profi, smekala jsem, jak si získala publikum a jako jediná vystoupila bez ladění.. Ale image „miluju vás, lidičky“ mi leze krkem. Kor, když z jejího chování je evidentní, že v soukromí je to velmi tvrdá žena.
@Amber_1977
No, to ona Bílá je zas beranka jak řemen, někdy bývají trochu infantilní…Landa podle Tebe zase jako štír má nárok bejt sprostej v přímým přenosu.. i peprný slova se musí dávkovat jako šafrán, aby ochutily výsledek správně.
@Amber_1977 No, každá velmi úspěšná žena je jako ocel a kámen. To mě nepřekvapuje. Všimni si, jak o svých bývalých partnerech mluví s úctou a jen a jen dobře - a to prostě smekám - že se ani jednou nesnížila k plivanci. A její sluníčková image? Ta jde úplně mimo mě…
@Anjes píše:
@Amber_1977
No, to ona Bílá je zas beranka jak řemen, někdy bývají trochu infantilní…Landa podle Tebe zase jako štír má nárok bejt sprostej v přímým přenosu.. i peprný slova se musí dávkovat jako šafrán, aby ochutily výsledek správně.
Tak to je přesný ![]()
Landa mi byl vždycky nesympatický už od jeho rasistických písniček s Orlíkem a byl vzorem pro všechny ty vyholené tupce a jim podobné. Možná pak filozofii změnil, ale mi nic neříká a jeho dnešní projev mi přišel taky docela mimo mísu… ![]()
@Anjes píše:
@Amber_1977
No.. Bílá hlavně nemá moc vysokou inteligenci - to nemyslím zle, to prostě tak je, je to jednodušší ženská, plná energie a emocí, to bezesporu. Kratochvíl ji naučil oblékat se a chovat a ona pak svoji image dopilovala..
Ale já si neumím představit, že živel typu Landa oblékne motejla a půjde na Slavíky poděkovat všem, kdo mu poslali hlasy.. Mně spadla čelist, už když jsem ho tam s němkyní viděla sedět - nejdřív jsem si myslela, že jsem se přehlídla..
Máš pravdu, že když Abrhám řekne poprvé v životě „do pr.ele“, tak to má zcela jiné vyznění, než když Landa řekne „se. u na vás“ několikrát v jedné větě..
Já byla ráda - že se na chvilku vrátil tak, jak ho znám.. Že i přes svůj strach o rodinu, přes lásku k němkyni, díky který páchá v hudbě zrůdnosti, je v jádru pořád stejný jako za Orlíku.
Na mě teda dojem neudělal… Neurvale se umí chovat každej druhej… Ale činit něco pro ‚lepší svět‘, to už ‚mu‘ nejde… Chytrej jak rádio, ale kdo způsobil tuhle situaci? Hoď kamenem, kdo jsi bez viny…
Kdo Landu sleduje na fb, pochopil to. Ja bych take byla nervozni, kdybych sla do zivaku a chtela rict to, co on. Líbí se mi jak to rekl, jak uz bylo napsano vyse, ani by to u nej neslo jinak. Mam to nahrane od te chvile, co rika, ze konci. Ted uz jsem v pelechu, jak to zitra nebude na yutube, tak to tam hodim
Landa ma muj respekt.
Mě to přišlo celý ujetý, připadal mi, že je něčím nadopovanej
Kdyby to řekl klidněji a s menším počtem vulgarit, určitě by to, co říká, vyznělo jinak
@štírata píše:
Kdo Landu sleduje na fb, pochopil to. Ja bych take byla nervozni, kdybych sla do zivaku a chtela rict to, co on. Líbí se mi jak to rekl, jak uz bylo napsano vyse, ani by to u nej neslo jinak. Mam to nahrane od te chvile, co rika, ze konci. Ted uz jsem v pelechu, jak to zitra nebude na yutube, tak to tam hodimLanda ma muj respekt.