Miluju Landu!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
24.11.12 22:49
@Renatt píše: Že to tady stojí všechno za hovno, ve zkratce :lol: :lol:

To souhlasim:-D
A jsem rada, ze konecne nekdo sestrelil slavika:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
24.11.12 22:51

Taky miluju landu, holky rozveďte prosím co řekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
24.11.12 22:51

@Amber_1977 Pravda se dá říci i bez vulgárních slov a s noblesou..takhle to vyzní do prázdna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
24.11.12 22:52
@handulinda píše:
@Amber_1977 Pravda se dá říci i bez vulgárních slov a s noblesou..takhle to vyzní do prázdna..

Landa není a nikdy nebyl noblesní, je to štír až do morku kostí.

• Citovat
  • Upravit
22236
24.11.12 22:53

Čekala jsem, co bude. Na FB o tom psal už nějakou dobu. A tak jsem letos hlasovala prvně do Slavíka, abych si ho mohla poslechnout. :D A nezklamal. :D :palec:

V prosinci jdeme na jeho koncert, už se tááák těším. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.11.12 22:54
@Amber_1977 píše:
@janica252 No co - řekl pravdu - proč by měl dělat muziku, když místo toho, aby si ji někdo koupil, tak si ji vypaluje a pak ještě má na něj na netu pi.dy.. A když svojí hudbou stejně nic nezmění - je z generace, která vybojovala revoluci a teď se kouká na to, jak si sem opět vracíme komouše :zed: :poblion:

jako já beru, že vše co řekl je pravda, jen to prostě vypadalo celý divně, už od toho kohouta jsem si říkala, co se děje… a mimochodem, přijde mi to trochu mimo celýho slavíka, abych v něm asi 5krát slyšela mluvit o komunistech a to se na to dívám jen napůl, takže možná to tam bylo i víckrát… sice se mi politická situace ani v nejmenším nelíbí, ale tohle mi nepřijde jako něco, co může něco změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378

@Amber_1977 To je úplně jedno :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
@handulinda píše:

Ale to by nebyl on, kdyby se schovával za pěkná a noblesní slovíčka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
24.11.12 22:56
@tinuš píše:
Taky miluju landu, holky rozveďte prosím co řekl…

Tohle si spíš stáhni z youtube - podle mě to tam do chvilky bude..
V kostce poslal do pr.ele všechny, kdo si přepalují cd, kdo se do něj a jeho rodiny naváží anomymně na netu, a ty kdo dopustili, že se k moci dostala levice. No a pohrozil, že skope do kuličky každýho fotografa, kdo se odváží fotit jeho rodinu, že není veřejný majetek.
A pak prohlásil, že končí s hudbou, na rok odjížídí do ciziny věnovat se svým truckovým závodům a doufá, že se mezitím Češi proberou a nějak napraví ty letošní volby..

• Citovat
  • Upravit
8566
@Amber_1977 píše:
Jako hodně ti uteklo - Landa poprvé v životě přišel na Slavíka, vyhrál třetí místo a svým projeve nas.al asi tak celý národ :pankac:
A Gott je druhý - porazil ho Klus, Evička Rarna brečela (když zjistila, že Gott je druhý)
Myslím si, že 21. 12. bude konec světa 8)

A jaký měl tedy ten projev? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
@handulinda píše:

Já myslím, že jak pro koho. Mě jeho vulgarita sice zcela nesedla, ale obsah jeho sdělení rozhodně ano. A určitě teda upoutal mou pozornost, zírala jsem s otevřenou.. ústy :mrgreen: :mrgreen:.
Karel měl improvizovat, taky mi jeho proslov po Landově nepřišel to pravé ořechové :nevim:.

Příspěvek upraven 24.11.12 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626

Tomu rikam dobra zprava ja si Landu poustim doted a sousedi se nestaci divit :mrgreen: dokonce si ho beru do porodnice, jako relaxacni hudbu :pankac: na „zombice z nasi ulice“ bude pohled na zdravotni personal jiste pozitivnejsi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anjes
24.11.12 22:58
Jen k tomu přepalování, až nebude placka stát 400,– a většina toho nesteče do kapsy distributora, tak zauvažuju nad nákupem. Do té doby zaplaťpánbůh za piráty. Zaplatím, ale ne cenu, co věc nemá.
@Amber_1977 píše:
Tohle si spíš stáhni z youtube - podle mě to tam do chvilky bude..
V kostce poslal do pr.ele všechny, kdo si přepalují cd, kdo se do něj a jeho rodiny naváží anomymně na netu, a ty kdo dopustili, že se k moci dostala levice. No a pohrozil, že skope do kuličky každýho fotografa, kdo se odváží fotit jeho rodinu, že není veřejný majetek.
A pak prohlásil, že končí s hudbou, na rok odjížídí do ciziny věnovat se svým truckovým závodům a doufá, že se mezitím Češi proberou a nějak napraví ty letošní volby..
  • Citovat
  • Upravit
22236
24.11.12 22:58
@svycarka píše:
Tomu rikam dobra zprava ja si Landu poustim doted a sousedi se nestaci divit :mrgreen: dokonce si ho beru do porodnice, jako relaxacni hudbu :pankac: na „zombice z nasi ulice“ bude pohled na zdravotni personal jiste pozitivnejsi :dance:

Orlíky si s sebou bereš taky? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
24.11.12 22:59

@jajul Proti obsahu rozhodně nic nemám, naopak souhlasím, ale právě díky projevu, to většina lidí odsoudí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí