Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VercaN píše:
Alyss: hostivař u plavečáku
Já bydlela v Hostivaři u konečné tramvají:) Často tam jezdím za našima a kámoškama nebo se starším koukat na vláčky:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Emilka1 píše:Škrdlovice,kouek od Žďáru.....pajikka píše:A můžu se zeptat odkud? Vysočina je celkem velkáEmilka1 píše:Jee na Vysočině má můj manžel babičku
tak to u nás sněží dost. Silnice je celá pod sněhem. N zahradě ještě trochu tráva vidět je, ale stále sněží. Já jsem z vysočiny a dopufám, že nebude vadit, když se k vám přidáme
- Citovat
- Upravit
Holky kdy vyrostl vašim prckům první zoubek? Lucince bude 9 měsíců a zoubek žádný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sarynama: Vendulka taky ještě zub nemá a ani to nevypadá
Vojtíškovi vyrostl taky kolem 9. měsíce, a pak už to šlo rychle. Dokonce kamarádky dcera měla první zub v 11 měsících. Aspoň nekouše při kojení ![]()
Jinak Vendy je torpédo zrychlené.
Leze jak drak, sedí a včera se postavila o malou židličku. Člověk je furt ve střehu
Ale potvůrka se kojí co 2 hodiny v noci, asi se ve spánku nudí či co. Přes den si dá tak 3 krát a normální příkrmy odmítá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dceři vyrostl zoubek v 9.měsíci a to jsme ani nezaregistrovali, jak to bylo v pohodě. Ale Kubovi vyrostl první zub v 5 měsících a to byl boj! Už má zuby čtyři a rostou mu další a kouše do všeho možného i nemožného, bohužel i do mně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
Sarynama: Vendulka taky ještě zub nemá a ani to nevypadáVojtíškovi vyrostl taky kolem 9. měsíce, a pak už to šlo rychle. Dokonce kamarádky dcera měla první zub v 11 měsících. Aspoň nekouše při kojení
Jinak Vendy je torpédo zrychlené.Leze jak drak, sedí a včera se postavila o malou židličku. Člověk je furt ve střehu
Ale potvůrka se kojí co 2 hodiny v noci, asi se ve spánku nudí či co. Přes den si dá tak 3 krát a normální příkrmy odmítá
Tak malá přes den prso už odmítá, ale v noci jsem jí dobrá
i když už tak jen jednou nekdy dvakrát a to si jen tak podumlá a spí dál. přes den s příkrmama je to dobrý, akorát jí musím mixovat, jak nemá žádny zub tak vše hned polyká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Holky kdy vyrostl vašim prckům první zoubek? Lucince bude 9 měsíců a zoubek žádný
Luci bude mít 7 měsíců a zoubek se ještě neobjevil (mojí první holčičce vyrostl v 7,5 měsíci). Jsem ráda, že ještě zuby nemá, u kojení je celkem „drastická“, dokáže pevně stisknout i dásněmi, tak se úplně děsím toho, až bude mít zuby.
Ale i když nemá žádný zoubek, je šikovná na papání, jídlo rozmačkané vidličkou sní bez problémů.
(ani Klárince jsem nikdy nemixovala)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jsem zvědavá kdy jí vyroste
, jídlo jí teda už nemixuju uplně, jen tak to projedu ponornym mixerem, aby si na kousky začínala zvykat, ale jak jsem už psala, všechno polyká a pak se začne kuckat
tak snad na to brzy přijde, že se musí i kousat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAk já mixuju všechno, jinak to nechce vůbec
Když jsem jí dávala banán „rozvidličkovaný“, tak se těma kouskama dusila
Chtěla bych vědět, kdy začne normálně jíst
U Vojtíška jsem takové problémy vůbec neměla, jedl všechno a rád, u Vendulky abych furt vymýšlela nějaké kraviny ![]()
No nic, jdu na vlak pro manžela a Vojtíška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my máme 8m a vyrostl nám zoubek v 6m a máme dva dole, ale od té doby nic a vypadá to, že dlouho nic nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,eliška zoubky ještě nemá,bude jí 10měsíců a baští všechno,nechávám jí v papání kousky at si pomalu zvyká.Spíš mám strach,je trochu lenoška,krásně sedí ,kutálí se kam chce a to je všechno,Jo ještě řádí v hopsadle,ale neleze,na nohy se nijak nestaví v 8měsících měla 10,24kg a 75cm,je to malej obřík.A to si myslim,že až tolik nebaští,kolikrát se divim co jiný děti v jejím věku všechno spapaj.Tak snad všechno doženem a pak vyběháme.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
resli píše:
ahoj,eliška zoubky ještě nemá,bude jí 10měsíců a baští všechno,nechávám jí v papání kousky at si pomalu zvyká.Spíš mám strach,je trochu lenoška,krásně sedí ,kutálí se kam chce a to je všechno,Jo ještě řádí v hopsadle,ale neleze,na nohy se nijak nestaví v 8měsících měla 10,24kg a 75cm,je to malej obřík.A to si myslim,že až tolik nebaští,kolikrát se divim co jiný děti v jejím věku všechno spapaj.Tak snad všechno doženem a pak vyběháme.![]()
Já si myslím, že se obáváš zbytečně, každé mimi potřebuje svůj čas vlastně na vše. My když jsme byli před měsícem na prohlídce, tak nám dr řekla, že je Májinka o měsíc v pohybu opožděná, ale pokud se do měsíce stane alespoň malinká změna ať to neřeším a ona nastala. Prostě to chce čas a neboj, jak začne běhat, tak to určitě vyběhá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak jsem s dětma byla na hodinku venku, teda zima jak v ruském filmu. Oběd jsem si uvařila včera, teď jen brambory. Venda dostala rýži a zeleniu ve skleničce, stjeně si dá tak max. 100 g a jinak je to všude kolem
Vedulka mi usnula venku v kočárku, takže zase bude po obědě řádit.
doufám, že aspoň Vojtík bude v klidu „odpočívat“ v postýlce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
V levém vaječníku mi nedozrávají vajíčka....
- 2.6.26 19:27
- JancaS84
- 2
Nechci zůstat s přítelem protože…
- 2.6.26 19:33
- eileithia
- 9
Cestovní taška ze Sportisima: Objevila...
- 2.6.26 19:01
- KKK85
- 2
Partnerova nevěra po 12letém vztahu
- 2.6.26 18:27
- lilith1
- 7
Neurologické vyšetření po porodu –...
- 2.6.26 18:20
- ka2ka
- 3
Jak na sušičku (AEG s tepelným čerpadlem)...
- 2.6.26 18:57
- ALIPELI
- 8
Mohla proběhnout ovulace později, než...
- 2.6.26 18:50
- JancaS84
- 2
Slábne test nebo je to v pořádku?
- 2.6.26 17:19
- Dahlia0409
- 4
Manžel má v chatu s kolegyní nastavené...
- 2.6.26 19:21
- kyslík
- 50
Kolikrát denně má spat 19 měsíční dítě
- 2.6.26 19:01
- ALIPELI
- 3
Nové příspěvky
Cestovní taška ze Sportisima: Objevila...
- 2.6.26 19:35
- Vivi0018
- 3
Nechci zůstat s přítelem protože…
- 2.6.26 19:33
- eileithia
- 9
Milenky sem nová diskuze
- 2.6.26 19:31
- jege
- 109396
V levém vaječníku mi nedozrávají vajíčka....
- 2.6.26 19:27
- JancaS84
- 2
Za znásilnění neteře a praneteře podmínka.
- 2.6.26 19:26
- inkakřivák
- 47
Otázka na adminy
- 2.6.26 19:25
- malákráličice
- 2341
Odchod z manželství
- 2.6.26 19:25
- eileithia
- 12
Manžel má v chatu s kolegyní nastavené...
- 2.6.26 19:21
- kyslík
- 50
Je to drahé? – Byt
- 2.6.26 19:19
- inkakřivák
- 25
Slovní fotbal č.2
- 2.6.26 19:19
- Adull
- 20685