Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pajikka
19.2.11 09:24
VercaN píše:
Tak už zase nasněžilo :cert: A já si bláhově myslela, že by mohlo příjít hezké počasí a Vojtík by mohl jezdit na kole :zed: Tak zase nic

Tady sice nesněží,ale to olezlo venku je snad ještě horší… :cert: Už aby bylo teplo a sluníčko :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1044
19.2.11 09:27

tak to u nás sněží dost. Silnice je celá pod sněhem. N zahradě ještě trochu tráva vidět je, ale stále sněží. Já jsem z vysočiny a dopufám, že nebude vadit, když se k vám přidáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
19.2.11 10:32

Ahoj,
Moja dcerka Marketka sa narodila 20.9.2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
19.2.11 10:55

téda tady těch Markétek je :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.2.11 10:56
Emilka1 píše:
téda tady těch Markétek je :dance:

To je dobře :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
19.2.11 10:58

Já jsem chtěla aby se tak jmenovala první dcerka, mnohem víc, se mi líbí česká jména, ale on trval na Nikol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
19.2.11 11:00

Holky a co už vaši broučči umí? My jem se plazíme a překulujeme se na obě strany. Přijdem mi jako velice inteligentní a chápavá, ae co se týká pohybu, tak líná. Je to teprve týden co se začala houpat na kolínkách a to max 2× za den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pajikka
19.2.11 12:10
Emilka1 píše:
tak to u nás sněží dost. Silnice je celá pod sněhem. N zahradě ještě trochu tráva vidět je, ale stále sněží. Já jsem z vysočiny a dopufám, že nebude vadit, když se k vám přidáme

Jee na Vysočině má můj manžel babičku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1712
19.2.11 12:12

Náš Kuba, 8 měsíců, se taky překuluje na břicho a zpátky a to pořád. Plazí se, ale dozadu, točí se dokola a péruje na kolínkách a snaží se lozit, ale to mu ještě nejde, tak se vzteká. :lol: Jinak hrozně kouše a tahá za vlasy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
19.2.11 12:17
barah píše:
Náš Kuba, 8 měsíců, se taky překuluje na břicho a zpátky a to pořád. Plazí se, ale dozadu, točí se dokola a péruje na kolínkách a snaží se lozit, ale to mu ještě nejde, tak se vzteká. :lol: Jinak hrozně kouše a tahá za vlasy. :mrgreen:

Naše Májinka se naučila, že když jí řekneme pust, tak se pustí a netahá. Někdy je to taky už k slzám, ale naštěstí se to dá korigovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
19.2.11 12:18
pajikka píše:
Emilka1 píše:
Jee na Vysočině má můj manžel babičku :srdce:

A můžu se zeptat odkud? Vysočina je celkem velká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.11 20:20

Ahoj my jsme se narodili 18.7.2010 v 1:38hod porod celkem v normálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
19.2.11 23:21

tak to mně doma praskla plodová voda pře 6 a za 5 7 byla Májinka venku a podotýkám, že jsme tak tak přijeli do porodnice, ani na porodním sále jsem nerodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
19.2.11 23:35

ahoj emilko a ženský,já dnes ponocuji a ted jsem byla u prcka,už má tu svojí budivou,otáčet se nechce,ale s prdkou vystrčenou spát bude,no je kouzelnej… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
19.2.11 23:42

to my už naštěstí tak hodinku spinkáme a já se pomalu chystám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů