Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1044
23.2.11 13:10
veselabaculka píše:
Ahoj, já mám holčičku Petrušku. Narozenou 7.4.2010. Jsme z Jihlavy.

Ahojky, my jsme z Moravských Budějovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
23.2.11 13:21

ahoj veselabaculko, ahoj zuzo78 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
23.2.11 15:00

ahoj,mám velikou radost :-D ,dneska jsem poprvé hledala Elišku,je to lenoška,bude jí 10měsíců e nechce se moc hejbat,no a dneska přijdu za ní do obýváku a ona nikde,byla jsem vykulená :-) nebylo jí ani slyšet.Našla jsem jí namačkanou mezi sedačkou a stolkem,snažila se vyndat noviny.Děsně se zozčílila když jsem jí vyndala a dala zpátky na deku.Má rýmu,tak nechci aby byla na plovoučce,neni to tak dlouho co měla průdušky.Hned jsem jí vyfotila,abych měla pro tatku důkaz :-D ,je to hloupost,ale já mám fakt radost. :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.2.11 15:03
resli píše:
ahoj,mám velikou radost :-D ,dneska jsem poprvé hledala Elišku,je to lenoška,bude jí 10měsíců e nechce se moc hejbat,no a dneska přijdu za ní do obýváku a ona nikde,byla jsem vykulená :-) nebylo jí ani slyšet.Našla jsem jí namačkanou mezi sedačkou a stolkem,snažila se vyndat noviny.Děsně se zozčílila když jsem jí vyndala a dala zpátky na deku.Má rýmu,tak nechci aby byla na plovoučce,neni to tak dlouho co měla průdušky.Hned jsem jí vyfotila,abych měla pro tatku důkaz :-D ,je to hloupost,ale já mám fakt radost. :palec: :srdce:

:palec: :palec: :palec: Šikulka je to, naší maly bude 9 měsíců a pořád nic jen tak si zaválý sudy a to jen tak dvakrát že se překulý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
23.2.11 15:23

My jsme 18.8 2010:-)a pomalu si při přebalování šaháme na palec u nohy, tak z toho mám taky radost :dance:

člověk si řekne, taková pitomost a každá mamča má z něčeho u svýho dítka radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
23.2.11 22:39

no já pořád poslouchám jak jsou jiný mimi šikovný a my nic :roll: jen mám nekdy strach,aby byla Eli v poho,ale zase si říkám,že starší ségry byly taky lenošky :-) .Začaly chodit až kolem 15týho měsíce a dnes je to úplně fuk :-D :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.2.11 08:29

Holky, vy máte ale šikovný dětičky. To naše se tak před 2týdny teprve začala houpat na kolíkách a včera jsem byli u dr a ta nás jen chválila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.2.11 08:30

Naše dcera toho taky podle tabulek moc neuměla. A já z toho byla na nervy, že není v pořádku. Bylo to má první dítě, takže o to víc jsem byla „šílená“ a jak to pěkně dohonila… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.2.11 08:31

No právně naše první byla moc šikovná. Seděla v půl roce a chodila v roce a vůbec se neplazila, ale pěkn lezla po kolínkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
25.2.11 10:51

Ahoj holky, včera jsem byla si zahrát volejbal, takže hodinu bez dětí :dance: Teď je vojtíšek na dvě hodinky u prababičky, takže to tu musím trochu poklidit. Oběd už jsem si „předvařila“ včera, tak aspoň něco. A čeká mě prát prádlo :roll: Mě to připadá, že furt jen peru a žehlím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.2.11 11:02

To mi povídej, po tom praní a žehlení. Na mně tu čeká koš prádla na vyžehlení a mně se do toho vůbec nechce. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
25.2.11 11:25

no,to praní mi ani tak nevadí,bo to vypere pračka..ale to žehlení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
25.2.11 17:56

Ahoj holky :mavam:
My máme syna Michala, 15.10.2010 :) 3450, 50cm :) Narodil se v Brně v Bohunicích :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
25.2.11 18:43

Ahoj Majinko :mavam:
Tak manžel vyrábí s Vojtíškem palačinky a Vendulka spí. A já mám volno :dance: Teda nemám, jdu žehlit :twisted: Ale nemusím se starat o večeři a ještě děti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
27.2.11 17:53

Jé Veru, já ti tak závidím, taky bych si zahrála, jen nevím s kým, tedy není s kým. Já volejbal mijuju a jakmile se naskytne příležitost, hned to beru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny