Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Sbohem lasko nech me jit, nech me jit, bude klid, zadnej plac uz nespravi, ty moje nohy toulavy, ja te vazne mel moc rad, co ti vic muzu dat, nejsem zadnej ideal, nech me jit zas o dum dal…
@Luxusnixicht píše: Více
Son, já vím, že je to teď bolavý a umím si představit ten mix pocitů, ale přijde den, kdy budeš ráda, že to řízl Helmut.
Ty bys to sama nikdy nedokázala.
Při troše štěstí se ozve, až ty se budeš výborně bavit s někým jiným, a to jeho tahání provázku už na tebe nebude fungovat.
@sirikit píše: Více
Bere…pred mesicem se rozesla ma dcera s pritelem, po 2,5 letech…nenapadlo me, ze ji budu brzy nasledovat… ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jo, těch rozchodů je kolem mě strašně moc.
To jsem si presne rikala…ze je dobre, ze to udelal on…i kdyz taky pod tlakem okolnosti…ale ja bych to dokazala vzdycky jen na chvili…tak jak to uz v minulosti bylo…ono uz to melo trhliny delsi dobu…a postupne se to vsechno jen scitalo…a ono i kdyby se pak ozval, jak by to asi fungovalo? Kdyz by byl uz pod drobnohledem… a nic by nesmel…a jestli to doma napravi, je jasny, ze si to nebude chtit hned zase pokazit…
@zmrzlik píše: Více
Když tam budeme sami dva, tak se snad stydet nebudeš, ne?
![]()
To je…pry je tenhle rok takova proverka…a vse, co neni dostatecne pevne, smete…ale dcera uz ma tedy noveho
Nastesti nezdedila povahu po mne
![]()