Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
7.5.26 23:56
@zmrzlik píše: Více

Ty zmackane cos pak vzteky vyhodila? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
7.5.26 23:58
@Lorre píše: Více

Mne nijak zvlast :) Ale zmrzlikovi pry ano :jazyk: Tak bacha na ni :* A vubec, co jsi delal do ted :cert: To urcite bylo nejake rande :P A nebo jsi uspaval Lorinku Nemcovou :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
8.5.26 00:06
@Luxusnixicht píše: Více

To me ted budes podezrivat kazdou odmlku? :mrgreen: Lorinka ses prece ty, a ty vypadáš ze nespíš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
8.5.26 00:12

Lorinka je tvá dcera :nevim: :jazyk: :mrgreen: Nevím teda s kým :cert: :cert: To si ještě vyříkáme :jazyk: :cert:
Jo jo, budu tě teď podezírat… místo Helmuta :nevim: On to vydržel 7 let, tak uvidíme, co ty :jazyk: :mrgreen:
No už jdu do hajan..neb v 5 ráno vstávám 8o :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
8.5.26 01:33

No s xiaxxx zase ji mam :nevim: se o ni clovek jen otre, to byla taková rychlovka po pul roce, nic mi neřekla a najednou byla v ložnici i Lorinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
8.5.26 06:26
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14774
8.5.26 06:53

V klidu, Lorinku uz jsem predala Destovi. :nevim:. Stará se nám o predchozi deti, zvladne i tuhle. Teď se soustred na to, abys neměl odmlky v psaní. I kdyz budem treba spolu v posteli, musis Son pořád psat! Jinak to schytnem oba 8o. Ja ji taky prubezne pisu i ze spaní. Jsem vytrenovana za ty roky. Taky si na mě nikdy nestezovala :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23972
8.5.26 07:19

Je duležitý, aby člověk po rozchodu nezahořkl a netáh si to s sebou dál. Což se lehce řekne a hur prevadi do praxe. Ta pachuť tam asi zustane, ze tě takhle lehce hodil přes palubu. Ale snaz se v tom vidět pozitivni věci, z praktickych treba zdokonaleni němčiny, zbaveni se exe, se kterým to stejně slo do kopru. Nic není nafurt, v dnešní turbulentni době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
8.5.26 07:20
@xiaxxx píše: Více

Taak je to správně :* :pankac: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
8.5.26 07:24
@Arturie píše: Více

Jo no, alespoň vidím, jak velká ta láska z jeho strany byla…aneb každý s tebou umí být, když slunce svítí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23972
8.5.26 07:27

Chlapi jsou vždycky víc sobci, příroda je tak obdarila. Teda myslím tím chlapi s testosteronem, ty, co nás prirozene pritahujou. Ty ostatní jsou pro nás jen kamosky nebo otroci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
8.5.26 08:21

Helmut byl nejdřív hajzl, že Son využívá a nikdy to nepustí (proč by něco takového dělal), teď je hajzl, že to opravdu udělal. :D
Mě by nas®ala akorát ta forma, mám bebíno, tak pokorně vyčkávej, kotě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23972
8.5.26 08:29
@Velryba černá píše: Více

Uprimne jim na ten “zachvat čestnosti” se.re Bilej Tesak. Většinou to práve delaj, když jim teče do bot, nebo maj jinou Múzu a snazej se sekat latinu.
Edit: takže je Helmut haj.zl tak jako tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
8.5.26 08:33

Jaký záchvat čestnosti? Říkám, chceš se rozejít, sděl to normálně a vykašli se na nějaké psycho manévry. Ten důvod je v podstatě nedůležitý, jen se chovej korektně. Chceme spolu nějak být, nebo nechceme, vyřízeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
8.5.26 08:35

Au :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...