Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Mne nijak zvlast
Ale zmrzlikovi pry ano
Tak bacha na ni
A vubec, co jsi delal do ted
To urcite bylo nejake rande
A nebo jsi uspaval Lorinku Nemcovou
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To me ted budes podezrivat kazdou odmlku?
Lorinka ses prece ty, a ty vypadáš ze nespíš ![]()
Lorinka je tvá dcera
Nevím teda s kým
To si ještě vyříkáme
![]()
Jo jo, budu tě teď podezírat… místo Helmuta
On to vydržel 7 let, tak uvidíme, co ty
![]()
No už jdu do hajan..neb v 5 ráno vstávám
![]()
No s xiaxxx zase ji mam
se o ni clovek jen otre, to byla taková rychlovka po pul roce, nic mi neřekla a najednou byla v ložnici i Lorinka.
V klidu, Lorinku uz jsem predala Destovi.
. Stará se nám o predchozi deti, zvladne i tuhle. Teď se soustred na to, abys neměl odmlky v psaní. I kdyz budem treba spolu v posteli, musis Son pořád psat! Jinak to schytnem oba
. Ja ji taky prubezne pisu i ze spaní. Jsem vytrenovana za ty roky. Taky si na mě nikdy nestezovala
.
Je duležitý, aby člověk po rozchodu nezahořkl a netáh si to s sebou dál. Což se lehce řekne a hur prevadi do praxe. Ta pachuť tam asi zustane, ze tě takhle lehce hodil přes palubu. Ale snaz se v tom vidět pozitivni věci, z praktickych treba zdokonaleni němčiny, zbaveni se exe, se kterým to stejně slo do kopru. Nic není nafurt, v dnešní turbulentni době.
@Arturie píše: Více
Jo no, alespoň vidím, jak velká ta láska z jeho strany byla…aneb každý s tebou umí být, když slunce svítí…
Chlapi jsou vždycky víc sobci, příroda je tak obdarila. Teda myslím tím chlapi s testosteronem, ty, co nás prirozene pritahujou. Ty ostatní jsou pro nás jen kamosky nebo otroci.
Helmut byl nejdřív hajzl, že Son využívá a nikdy to nepustí (proč by něco takového dělal), teď je hajzl, že to opravdu udělal. ![]()
Mě by nas®ala akorát ta forma, mám bebíno, tak pokorně vyčkávej, kotě. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Uprimne jim na ten “zachvat čestnosti” se.re Bilej Tesak. Většinou to práve delaj, když jim teče do bot, nebo maj jinou Múzu a snazej se sekat latinu.
Edit: takže je Helmut haj.zl tak jako tak ![]()
@Arturie píše: Více
Jaký záchvat čestnosti? Říkám, chceš se rozejít, sděl to normálně a vykašli se na nějaké psycho manévry. Ten důvod je v podstatě nedůležitý, jen se chovej korektně. Chceme spolu nějak být, nebo nechceme, vyřízeno.