Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37669
8.5.26 09:55
@Arturie píše: Více

Lidolékař! 8) A chtěl bych potvrzenou omluvenku. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4323
8.5.26 09:55
@Velryba černá píše: Více

To jo. :mrgreen: Akorát ta je velký tele a mouše by neublížila. :P :lol: Ovšem ty pusinky jsou poněkud nevábné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.5.26 09:57

Za to nemůže, láska je láska. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
8.5.26 10:04

A nyní otáfečka, soufruzi:
Jak se rozejít a nebýt hajzl. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
8.5.26 10:07
:P Samozřejmě. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.5.26 10:09
@M_Vladim píše: Více

Mě hrozně pobavilo, když mi svou rozcházecí strategii prozradil právě on. Takhle vyložit karty na stůl? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
8.5.26 10:10

Někdy se to do šuplat nevejde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.5.26 10:11

Pak je potřeba vytvořit šuplíky nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
8.5.26 10:13

A označit je náhodnou směsí hyeroglyfů a run. :P
IT crowd:
"Ty dveře se nesmí nikdy otevírat! "
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.5.26 10:16

Použiji méně traumatický příklad, jelikož mě v dětství občas nechávali za trest hladovět, kdybych to nezařadila tam, kam to patří, mám dneska 150 kg, protože tohle traumátko mi ve stresu našeptává, ať sežeru, co se dá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
8.5.26 10:16
@marin píše: Více

Tak oni oba Helmuti celou dobu dávali jasně najevo, na jaké pozici Son mají.
Viděli jsme to všichni i jen z těch přikrášlených popisů, ale LX vždycky spolehlivě našla vysvětlení, hovořící v její prospěch, jinde osvědčená metoda „budu ji sját tak dlouho, až se se mnou rozejde sama“ v případě Son neměla šanci na úspěch. :nevim:
Tak jí to holt Helmuti napsali, každý po svém, explicitně a bez prostoru na pochybnost.
A nikdo z nich není h@jzl, proč by měl?
Kdokoli má plné právo odejít ze vztahu, který mu přestal vyhovovat, tím spíš mileneckého, a o to snáz z 99% korespondenčního.
Nikdo nikomu nic nedluží, nezanechává ji bez prostředků s malými společnými dětmi, Helmut si chce prostě dát do cajku svůj real život a nechce si to komplikovat vzdálenou „milenkou“ na psaní, která mu ntbn v jednom kuse něco vyčítá, něco očekává a z něčeho ho podezřívá. Toho má doma dost od Gertrudy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
8.5.26 10:24

Nápodobně. :P Vždycky jsem dostal nářez, když jsem nedojedl předložené jídlo. Babi mě honila s vařečkou po kuchyni. :) :roll:
Takže pak problém. Když na to člověk nemyslel, tak šup… :roll: Jak říkal jeden náš profesor: „Šmakuj, nešmakuj, do huby se pakuj!“ :P
Rád na něj vzpomínám. :kytka: Navíc jsem získal takovou hezkou vlastnost - zajídat stres. :pocitac:
Holt se s tím člověk musel pořád prát.
 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
8.5.26 10:24

Arti, vždyť on se takhle zachovával celou dobu, a LX horovala o dvojplamenech, osudovém sepětí a bezpodmínečné lásce. :roll:
Futr tvrdím, že do čeho neinvestujeme, neopečováváme to a nespojují nás tím společné zážitky a projekty, toho se (velmi často, výjimky připouštím) zbavujeme s lehkostí a bez jakýchkoli výčitek nad vlastními špatnými investicemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.5.26 10:27

Vidíš, já si moc dobře pamatuji, jak jsem ukradla ze zápraží syrové slupky od brambor, které tam matka odhodila během přípravy oběda. Protože jsem tehdy nebyla schopna odhadnout, zda mě nechají zdechnout hlady (nejedla jsem asi tři dny), přišlo vhod i to. A samozřejmě tyhle vzpomínky nevymažu, jen se kvůli nim nehodlám vyžrat do obezity. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
8.5.26 10:28
@sirikit píše: Více

Být, či nebýt… To je, oč tu běží. 8)
Investovat, či neinvestovat. To je otázka.
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová