Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Přesně tak! Když už musí anebo chce udělat takovou nepříjemnou věc, tak o aspoň může udělat jemně, a nemusí se chovat jak slon v porcelánu. ![]()
I tá naděje, že to třeba není natrvalo, má něco do sebe a mnohdy je lepší, než dotyčné osobě natvrdo sdělit, že je to navždy. ![]()
@My Melody píše: Více
Na druhou stranu, on jí sice nikdy otevřeně nepřiznal vztah, ale už ze samé podstaty jeho chování k ní jí to muselo být jasné. Nikdy ji víc nezapojil do svého života, nikdy nenaplánoval třeba prodloužený víkend, aby mohli být spolu mimo jeho služební cesty. To musí dojít každé. Zamilovaný a volný muž má potřebu vídat se víc, než jednou dvakrát za rok a něco tomu obětuje. Myslím, že ho fascinovala ta oddanost, se kterou na něj čekala bez jakýchkoliv nároků.
Omlouvám se za anonym, do vlákna přispívám poprvé a nechci ho mít spojený s nickem. Přesto mě příběh Luxusniksicht zaujal a občas se podívám na jeho vývoj.
@My Melody píše: Více
Jsi jak doktor Pilulkin v Neználkovi, který zranění léčil jódem, aby to pořádně štípalo a si to dotyční zapamatují, na rozdíl od doktorky Medunky, která léčila bezbolestně medem.
![]()
@marin píše: Více
Jo, to jsem také nepochopil, když třeba neměl moc na výběr?! Ono se to lehko tvrdí někomu, kdo není v takové situaci a všechno se mu zdá lehké a jednoduché. ![]()
@jege píše: Více
Když má chlap gule, tak řekne, že je to navždy a neudržuje plané naděje
…to je jen snaha udržet si otevřená zadní vrátka, kdyby to jinde nevyšlo nebo by se mu zastesklo a na to mu s@re Bílý tesák ![]()
@Adull píše: Více
Proto píšu, že to, co předvedl, je ukázková psycho hra, manipulace. A vůbec v ní nejde o Son.
@Arturie píše: Více
Nemáš, jelikož já bych ženu s dítětem nikdy neopustil, pokud by to nechtěla ona sama. Ex chtěla a nyní chce i next, bohužel to nemohu akceptovat, i když by to bylo pro mě jednodušší a výhodnější. ![]()
Kazda nesnese kur. evnika. Já to tak taky měla. A vykopla jsem ho obloukem. Chtěla jsem verny vztah, ale vidis, jak to dopada a ženská se podle toho zaridi.
Není, může to být jenom snaha zmírnit ten náraz do nepříjemné reality a dát možnost si na to zvyknout. Zub také můžeš vytrhnout hned a dát namísto něho implantát anebo jej několikrát zaplombovat než o něj definitivně přijdeš. ![]()
Už jsem to sem někam psal, jak nám v cca v 1 roku dítěte řekla neuroložka, že na CT hlavy jsou bílé plochy v místech, kde je centrum chůze, takže dítě nebude nikdy chodit. Manželka pak brečela několik dní a stejně jí neuvěřila. Měla sice pravdu, ale kdybychom tomu tenkrát uvěřili, tak bychom si to možná i hodili. Časem se s tím člověk smířil, ale tenkrát to byl příliš silný náraz do reality, který byl nejenom zbytečný, ale i hodně riskatní a mohl špatně dopadnout.
![]()
Taky si to myslím, celkově ten jeho charakter není dobrej a tohle je jenom další čárka na lístku.
To je strašný. To zas chapu, ze jste jen servisni organizace pro dítě a jako sexualni pár už nefungujete a řesite si to oba jinde.
Zajímavě, že ex s nabízeným rozvodem souhlasila až v momentě, kdy sama měla románek bokem a plánovala se angažovat bokem, což jí ale nevyšlo. Zjistil jsem to až následně a úplnou náhodou. Předtím byla slepá a hluchá a veškeré náznaky i informace odmítala. ![]()
Navíc, za případnou nevěru si často žena může sama, když manželství nefunguje tak, jak má možnost ovlivnit je čistě na manželce. ![]()
Příspěvek upraven 08.05.26 v 16:20
A právě proto si myslím, že dělat milenku je masochismus, protože většina žen podle mě není přirozeně nastavená na to, snášet nevěrného muže a je jen málo výjimek, které to zvládají.
Příspěvek upraven 08.05.26 v 16:21
@Velryba černá píše: Více
jj…dostat ǰí do boudy a až zápíská, aby přiběhla.. ![]()