Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Jenze ty to porad nechapes asi…to vubec neni Tebou…to je jim. Mel Te celou dobu jen jako milenku, asi mu to doma prasklo a proste Te jednoduse hodil pres palubu jak to u zadanych milencu holt byva.
@Centropen píše: Více
Já budu tak na dvacátém místě.
Přede mnou jsou i auta.
@marin píše: Více
Myslim, ze jazykova bariera nehra moc roli, kdyz se chce, ( kdyz je laska ), vsechno jde. Jazykova bariera muze ale zpusobit, ze chlapa pri seznameni okamzite „nezdiagnostikujes“. Kdyz na tebe mluvi tvym jazykem, vis okamzite, ze to bude nejaky primitiv, jednodussi, uslintany, suchar, atd, dle toho jak se vyjadruje, kdyz ale jeho jazyku nerozumis, prijdes na to taky, jen o neco pozdeji.
Helmut byl uplne klasicky prolhany zenac, ktery ma milenky, s kterymi nema proc sdilet svuj svet, milenka je na sexting, sex, zabavu, proti nude a ne na rozebirani problemu, nedejbuh na otevrenost, uprimnost. Helmut je klasika, originalni vlastni svet bych v tom nehledala. Cim driv Son surovou realitu prijme, tim lepe pro ni, protoze jinak hrozi, ze do toho padne znovu, s timto Helmutem, nebo s nejakym dalsim Helmutem.
Příspěvek upraven 08.05.26 v 14:18
Takhle to myslim vubec nebylo, ale jsi cerstve po rozchodu zda se, tak gentlemansky mlcim.
![]()
Prosim te, jina zenska by sla okouknout jak to ma doma, delala by sceny, rozbila mu ( slovne ) hubu, ale nejspis by k tomu ani nedoslo, protoze by ho uz davno poslala do certa,, to tve prudeni neni nic vzhledem k tomu, jak se k tobe choval.
@Centropen píše: Více
Ja se omlouvam, ale zarazi me, jestli tu nekdo cekal neco jineho nez jak to dopadlo. Son byla pro oba helmuty jen milenka na obcasnou schuzku s uplne silenou frekvenci 1-2× za rok, kdyz zrovna meli kuciii cas a chut. Takze co se tu vlastne resi?
Rozchody jsou blby vzdycky, o tom zadna, zvlast kdyz to ten jeden bral docela vazne…
Bude zajimave sledovat, jestli si Son vybere.nekoho.bliz, s kym by mohla travit vic casu a zit vztah se vsim vsudy. Prijde mi, ze po tom touzi, aby ji mel nekdo opravdu rad a stal o ni, i kdyz si tu hraje na drsnacku.
@Lorre píše: Více
A kdyz na Son kouka zamilovanyma psima ockama buldocka, tak je taky hajzl?
@Arturie píše: Více
To JE strašný.
Furt jsem jí opakovala, že ztrácí čas, ale hrách na stěně drží líp. ![]()
@jege píše: Více
To uz si nepamatuju.. Ale ctyricitku jsem urcite nějak zásadně neprozivala, měla jsem v té době jiné problémy
Ale ty jsi svou rodinu kvůli němu rozbila, i kdyz to tam ruzovy taky uz nebylo.
@marin píše: Více
Souhlasim
Kazdy ten vztah je úplně jiny… To vidíme tady… Dulezite je, aby si předali to co potřebují a hlavně se v tom sešli