Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.5.26 17:38
@Andelskej_Satan píše: Více

Ještě mě napadlo, že na něj mohla prasknout jiná, frekventovanější milenka. A aby zakryl její identitu, když partnerka pátrala a naléhala, tak přiznal k LX, kterou jako kdyby oficiálně přiznal a oficiálně to ukončil. Píšu to kostrbatě, ale snad mi rozumíš. Prostě nejslabší dostala padáka a ty další avantýry můžou pokračovat, až se situace trochu vyklidní.

• Citovat
  • Upravit
30628
8.5.26 17:38
@zmrzlik píše: Více

A tak určitě :mrgreen:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
8.5.26 17:39

Samozřejmě, ať si to třeba hodí, ale Ty jsi to udělal jako pravý muž, tvrdou pravdu do ksichtu, ať si to probere, jak chce. A když to nezvládne, tak to byl přirozený výběr a příroda to vyřešila po svém. :palec: :potlesk:

LX má doma bordel jak z tanku, neumí kouřit a chlapa přitom furt pokouše, navíc ještě každého otravuje svými fotkami, tak nemá nárok na pořádného chlapa a dobře jí tak! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29607
8.5.26 17:43
@Velryba černá píše: Více

Tak třeba nechce zbytečně riskovat. Hlavně i Helmut už pochopil, že přítelkyně to myslí tentokrát vážně a že má velký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
8.5.26 17:43
@Lorre píše: Více
:mrgreen: :palec: To jsi Ty? :jazyk: Hele, mám rolničku na medvědy. :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
8.5.26 17:47

K cemu to je, na prilakani 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
@marin píše: Více

Přesně tak, třeba fakt o ní nechce přijít, minimálně ne o to psaní, které mu saturuje určitou potřebu, ale teď se to u něj vyhrotilo natolik, že nemá možnost ani toho psaní. A chápe, že tohle může být pro Son už přes čáru, a kdo chvíli stál, už stojí opodál, takže jí nebude mít za zlé, pokud to ona nedá. :palec:

Já bych reagoval přesně jako on, a žádná vyčůranost y v tom nebyla. Kdybych nemohl zachovat „plnohodnotný“ milenecký vztah, a dočasně ani ten virtuální, který bych ale moc stál, ovšem chápal bych, že Son tohle nemusí akceptovat, tak bych to napsal úplně stejně. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
@jege píše: Více

Tak kvůli chlapovi sežrat prášky, je pěkná blbost :pankac: Ani kdyby to byl Hemsworth :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
8.5.26 17:48

Ty jsi zlatíčko! Vidím, že si budeme rozumět. :palec: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
@marin píše: Více

I kdyby, spoustu těch keců si mohl odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
@Lorre píše: Více

To je, abys je právě odlákal. Já vím, že doufaš, že mě sežere :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
8.5.26 17:49

Ty ne, někdo třeba jo! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29607
8.5.26 17:49

Toto není zrovna situace, kdy si kdo má hrát na syrovou upřímnost, když k sobě upřímní nikdy nebyli. :lol: Nechápu, proč by zrovna teď měl být upřímný, to by mohlo skutečně ranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
8.5.26 17:50

To víš, že jo. :* :mrgreen: Já bych se nezhroutila, rovnou bych ti napráskala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
8.5.26 17:51
@Anonymní píše: Více

Tak pokud jí nevadilo 7 let vztahu nevztahu a rok čekání na Gogota Andrého, tak těch pár měsíců jí už nevytrhne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová