Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Samozřejmě, ať si to třeba hodí, ale Ty jsi to udělal jako pravý muž, tvrdou pravdu do ksichtu, ať si to probere, jak chce. A když to nezvládne, tak to byl přirozený výběr a příroda to vyřešila po svém.
![]()
LX má doma bordel jak z tanku, neumí kouřit a chlapa přitom furt pokouše, navíc ještě každého otravuje svými fotkami, tak nemá nárok na pořádného chlapa a dobře jí tak!
![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak třeba nechce zbytečně riskovat. Hlavně i Helmut už pochopil, že přítelkyně to myslí tentokrát vážně a že má velký problém.
@marin píše: Více
Přesně tak, třeba fakt o ní nechce přijít, minimálně ne o to psaní, které mu saturuje určitou potřebu, ale teď se to u něj vyhrotilo natolik, že nemá možnost ani toho psaní. A chápe, že tohle může být pro Son už přes čáru, a kdo chvíli stál, už stojí opodál, takže jí nebude mít za zlé, pokud to ona nedá. ![]()
Já bych reagoval přesně jako on, a žádná vyčůranost y v tom nebyla. Kdybych nemohl zachovat „plnohodnotný“ milenecký vztah, a dočasně ani ten virtuální, který bych ale moc stál, ovšem chápal bych, že Son tohle nemusí akceptovat, tak bych to napsal úplně stejně. ![]()
@jege píše: Více
Tak kvůli chlapovi sežrat prášky, je pěkná blbost
Ani kdyby to byl Hemsworth ![]()
@zmrzlik píše: Více
Ty jsi zlatíčko! Vidím, že si budeme rozumět.
![]()
@marin píše: Více
I kdyby, spoustu těch keců si mohl odpustit.
@Lorre píše: Více
To je, abys je právě odlákal. Já vím, že doufaš, že mě sežere
![]()
Toto není zrovna situace, kdy si kdo má hrát na syrovou upřímnost, když k sobě upřímní nikdy nebyli.
Nechápu, proč by zrovna teď měl být upřímný, to by mohlo skutečně ranit.
To víš, že jo.
Já bych se nezhroutila, rovnou bych ti napráskala ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak pokud jí nevadilo 7 let vztahu nevztahu a rok čekání na Gogota Andrého, tak těch pár měsíců jí už nevytrhne. ![]()
Ještě mě napadlo, že na něj mohla prasknout jiná, frekventovanější milenka. A aby zakryl její identitu, když partnerka pátrala a naléhala, tak přiznal k LX, kterou jako kdyby oficiálně přiznal a oficiálně to ukončil. Píšu to kostrbatě, ale snad mi rozumíš. Prostě nejslabší dostala padáka a ty další avantýry můžou pokračovat, až se situace trochu vyklidní.