Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29609
8.5.26 14:57
@My Melody píše: Více

Právě tou bariérou to trvá déle než zhodnotíš, co je zač. Ale něco mu to taky dávalo. Za mě únik z reality. Nedovedu si představit, proč by si s ní psal 7 let den co den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
8.5.26 15:03

Pokud chceš řešit problémy, hledáš si partnera ne milence
Milenec má být o příjemné stravenem case, zájmu., vyboceni z té problémové reality. Ne o tom, aby se zpovídali a řešili problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
8.5.26 15:04
@Venetia píše: Více

Promiň, podle mě má být i milenecký vztah přesně o tom, o čem chtějí ti dva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
8.5.26 15:07

To myslíš vážně, že milenky chodí domů a dělají scény?
K tomu snad úplně stačí manželka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
8.5.26 15:09
@Velryba černá píše: Více

Jo dobře, píšu to jinde… Může být i takový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8221
8.5.26 15:16
@Velryba černá píše: Více

Přesně 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
8.5.26 15:16
@Arturie píše: Více

A také už ví, že si má dávat pozor při orálu, aby při něm samou vášni nekousala. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
8.5.26 15:20

Takže buďto budeš s hadrem na podlahu, který Tě nebude rajcovat, anebo budeš s testostereňákem, který ten hadr udělá z Tebe? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
8.5.26 15:23
@zmrzlik píše: Více

A nebudeš mě chtít pokousat jak ona? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
8.5.26 15:28

Zlatá slova, zrak mi plane! Je ale zajímavé, že to každá víte a vidíte celkem jasně do doby, než se to začne týkat Vás. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23974
8.5.26 15:32
@jege píše: Více

Praveze to mezitím se hleda blbe. Vyrovnany chlapy, povahove, inteligencne, vzhledove jsem měla jen dva za cely dosavadni život. Teď by se rysoval treti, ale je tam uz tolik balastu kolem. Do toho nechceš investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
8.5.26 15:32
@Venetia píše: Více

Pisu o zenach, ne vylucne o milenkach, ze kdyby nejake jine zene 7 let lhal a choval se tak k zene, tak mu rozbije ( slovne ) hubu, udela sceny, ale nejspis mu da uz davno kopacky, on Son nikdy nerekl, ze je zadany a ona jen milenka, naopak zatloukal. Jina vec je, kdyz je to dohoda, kde kazda strana vi na cem je a souhlasi, pak milenka nema proc prudit, vi do ceho jde.

Příspěvek upraven 08.05.26 v 15:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23974
8.5.26 15:34
@jege píše: Více

Sám máš maslo na hlavě. Opustil si první manželku kvůli bachařce a teď nás tady poucujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
8.5.26 15:37
@M_Vladim píše: Více

To možná lze v případě, že jsi gay. U ženské budeš haj.zl v každém případě aneb vhodný způsob rozchodu neexistuje. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
8.5.26 15:40
@marin píše: Více

Myslim, ze to muze dat typu chlapa, jakym je Helmut, hodne, unik ze sedeho zivota, zabiti nudy, pocit erotickeho obdivu, jaky mu jina zena neda, videa, eroticke foto… on brzi zjistil, jak je Son nenarocna, ze nemusi nic a ze jedinou vec, kterou musi delat, aby mu neutekla, je denne napsat.
Son se potrebuje uz konecne poradne ( opravnene ) nasr*at na Helmouse, jinak se z toho nevymota nikdy.

Příspěvek upraven 08.05.26 v 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová