Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23970
8.5.26 08:36
@Velryba černá píše: Více

Tak on to tak podal, ze chce být teď čestný verny muž. Asi si myslel, že to je takový naraznik a zmirni to ten náraz. Ale máš pravdu, ten důvod je už bezpredmetny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23970
8.5.26 08:40
@Lorre píše: Více

Ale my vás máme rády. Jste takový nase kucharinky a uklizecky a vrby. Co bychom si bez vas pocaly, na kterým rameni bychom plakaly, když nás ti haj. zlove poslou do pr.dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
8.5.26 08:40
@Arturie píše: Více

Tak to si nemyslím, že to podal tak, že by byl čestný věrný muž. Jde mu o to, aby zachránil sám sebe. Z nějakého důvodu nechce nic měnit, a pokud by nel dal milenku, tak by musel. Pritelkyni už došla trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
893
8.5.26 08:41

Nejde ani tak o to, že se chce tvářit jako čestný muž doma, to je nakonec jejich věc. Jde mi o ty kydy, že pochopí, když už ho pak Son nebude chtít. Přesně tohle je psychologická hra. Podívej, jak na tebe myslím, jak moc je pro mne důležité tvé štěstí. Asi bych mu na to napsala, ať si laskavě nase®e. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
8.5.26 08:43

Přesně tak. Pro son udělal to nejlepší, co mohl. Ale ta forma…
I kdyz na druhou stranu…jaká forma je pro rozchod vhodná?
U něj ten ocas, číhej na značce jako do teď, možná se vrátím, je hnus největší a může son bloknout na kdoví jak dlouho.

A je zajímavé sledovat rozdíl v přístupu k Andymu rozchodu a k Helmutímu, přitom oba napsali totéž.

• Citovat
  • Upravit
3718
8.5.26 08:47
@jege píše: Více

Co to je? 8o :mrgreen: No snad se mně nebojíš? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23970
8.5.26 08:50
@Centropen píše: Více

To jo, ale myslím, že helmuti ukonceni je pro Son citlivejsi. Sorry, lasko, rodina. Než sorry, jses tlusta a už ty nahy obrazky neposilej. Takhle to vnímáme my, nezainteresovani, že to je vlastně prašť jak uhoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
893
8.5.26 08:52

Tak u Andyho to bylo: Sorry, někoho mám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
8.5.26 08:52

@Luxusnixicht Son, nas€r se na Helmuta stejně jako jsi to udělala u Andrease. Vždyť v čem je rozdíl? Oba si tebou vytřeli, akorát Helmut to ještě balí do hedvábného papíru.
V podstatě ale říká to stejné jako Andy a vykázal tě do patřičných míst druhých houslí.
V každém případě…drž se. Bude to ted asi blbe období. Ledaže by ve středu naskočil hned ten nový. Klíďo jako převozník.
Možná by se na WA tentokrát hodila nějaká společná fotka pro Helmiho :mrgreen: 8) :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3718
8.5.26 08:53
:kytka: No já jsem taky přátelská blondýna, mě by nekousla :lol: Psi a děti mě miluji. :dance: Horší to bude s majitelem :jazyk: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
8.5.26 08:56

Schovala. Páč někdo měl kecy ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
8.5.26 08:57

A já tam vidím…sorry, neposílej fotky někoho mám. (Čili, nebudu si tebou komplikovat život)
A sorry, se starou je to na prd, ale má přednost. Tak sedni, zůstaň, čekej! A možná se vrátím. (Čili, nebudu si tebou komplikovat život)
Výsledek a důvod stejný. Prostě dvojka. Vlastně ani to ne. Oba od ní dali ruce pryč.

• Citovat
  • Upravit
23970
8.5.26 08:58

Hmm, a ty podprahový hlášky před tím? Máš doma bordel, jseš větší než na fotkach. A Helmi to samý, ten oral byl bolestivy. Devalvace milenky, Priprava na rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
893
8.5.26 08:59
@Centropen píše: Více

Vždyť přesně to Andy tehdy napsal, ať už nic neposílá, protože někoho má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30623
8.5.26 09:00

Obě varianty totiž vedou k faktu, ze Son je pro neho pouhá hračka, co muze kdykoli vytáhnout ze skříně. Kdyz ho nebaví, tak zas vklidu hracku vráti do policky. Ted ukázal i druhý scénář, kdy mu v životě teče do bot, no tak ji zas odložil ze slovy: možná ti zas jednoho dne napíšu, protoze ted se mi te nechce resit. To je dost hnusny zachovani kdyz uz si píšou tolik let. Jak kdyby neco zas udělala spatne ona… ovsem ano, hodnotím to v jistém smyslu pozitivně, protoze Son by ten krok nikdy neudělala a visela na nem dalsi roky. Ovsem musi byt připravena, ze Helmut se zas jednoho krásného dne ozve, az bude mít na svou hračku zase chuť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová