Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3981
25.3.11 11:20

Tak to grilování na zahrádce v dobrém závidím :kytka:  :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
26.3.11 09:08

Tak grilování proběhlo včera a úplně nej. Stavil seještě bratránek s manželkou a malou, takže nás bylo plno a děti s taky vyhrály. A naštěstí nebylo škaredě, takže fakt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
26.3.11 10:41

Emi: super, že se vám vydařilo :palec: Včera bylo fakt nádherně, takže to muselo být úžasnééééééé :potlesk:
Dneska je u nás 9 st., takže to není taková kosa, ale mě zmáhají alergie a kojím, takže můžu jen homeopatika a ty nikde nemůžu najít :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:Vendulce rostou zuby, takže celou noc teplota 37,9 a nechtěla spát u sebe v postýlce :zed: Misté na výlet sedím u PC :twisted: Tak jel aspoň manžel s Vojtíkem :wink: No já jdu tady udělat úklid, malá usnula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
26.3.11 11:00

U nás těch stupňů taky moc není, ale je moc faj, že alespoň nefouká a sem tam i vykoukne sluníčko. KOlik máte zoubků? My zatím 3 a čekáme na 4. Dneska jsem poprvé dala spát holky do jednoho pokoje. Měla jsem z toho trach, ale spaly skoro celou noc. Jen Májinka se o půl 5 vzbudila na mlíčko a pak usnla a holky vstávaly v 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
26.3.11 13:30

Emilko: Venda má zatím 2 zuby, snad pře 14 dny se jí prořízly :think: a teď to vypadá na horní jedničky, hryže mě potvora i při kojení, teda ale bolí to jak …
Byly jsme chvilku venku, ale vypadá to na déšť, tak jsme se po hodince vrátily :twisted: Stejně venku neusla. Je mi jí líto, furt pobrekává. No uvidím, jestli si furt bude hňápat do toho ucha, tak zavolám manželce od bratránka, ta je dr. na ORL a sjedeme tam, ať se jí na to ucho podívá :think: My jsme taky zkusili dát Vendulku k Vojtíkovi, ale já byla furt na „cestách“ malá se v noci budí co 2 až 3 hodiny na kojení, takže smolík, putovala zpátky do ložnice :-? A já chtěla už mít stůl na práci, tak zase uklízím v kuchyni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
27.3.11 10:24

mně připadá, že Májinka dneska má zvýšenou, ale pokud je to druhá jednička nahoře, tak to je celkem normální a přitom je lehce protivná. Tak uvidíme, ale při první jedničce nahoře měla 2 dny horečky a za týden teprve vylezl ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
27.3.11 23:01

ahoj,Elišce už za měsíc bude rok a zub nemá žádnej,když je protivka,si říkám třeba bude zoubek a nic.Je plno hodin,už má dávno spát s huláká jak na lesy,třeba bude brzo zoubek :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.3.11 13:15

Naší Lucince je dneska 10měsíců a zoubek ještě taky nemá,říkám si to samý, když je protivná třeba se nám už klube první zub a ono pořád nic, ale takle si to říkám už od pátýho měsíce kdy začala děsně slintat :lol: :lol: :lol: :lol: Tak jsem zvědavá kdy se vyklube :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.3.11 13:37
sarynama píše:
Naší Lucince je dneska 10měsíců a zoubek ještě taky nemá,říkám si to samý, když je protivná třeba se nám už klube první zub a ono pořád nic, ale takle si to říkám už od pátýho měsíce kdy začala děsně slintat :lol: :lol: :lol: :lol: Tak jsem zvědavá kdy se vyklube :wink:

ahoj,tak si říkám když máme jít v roce k zubaři jestli bude s čím :-D Eliška je asi po tatkovi,měl zub až po roce. :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.3.11 13:44
resli píše:
sarynama píše:
Naší Lucince je dneska 10měsíců a zoubek ještě taky nemá,říkám si to samý, když je protivná třeba se nám už klube první zub a ono pořád nic, ale takle si to říkám už od pátýho měsíce kdy začala děsně slintat :lol: :lol: :lol: :lol: Tak jsem zvědavá kdy se vyklube :wink:
ahoj,tak si říkám když máme jít v roce k zubaři jestli bude s čím :-D Eliška je asi po tatkovi,měl zub až po roce. :-D :srdce:

Zrovna dneska jsem se byla k zubaři objednat, sebe i malýho, ale s Lucinkou počkám až na 18měsíců, myslím že s Davídkem jsem byla asi taky až kolem roku a půl, on sice měl zoubek v osmi měsících, ale naše zubařka roční dítka asi neprohlíží :nevim: :nevim:

Každy den zkouším cinkat lžičkou, abych zoubek našla jako první, tak jsem zvědavá jak to dopadne, já i manžel jsme měli první prý v šesti měsících, ale říká se že čím dýl vyrostou tím dýl vydrží :nevim: :nevim: :nevim: tak uvidíme :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.3.11 13:52
sarynama píše:
resli píše:
sarynama píše:
ahoj,tak si říkám když máme jít v roce k zubaři jestli bude s čím :-D Eliška je asi po tatkovi,měl zub až po roce. :-D :srdce:

Zrovna dneska jsem se byla k zubaři objednat, sebe i malýho, ale s Lucinkou počkám až na 18měsíců, myslím že s Davídkem jsem byla asi taky až kolem roku a půl, on sice měl zoubek v osmi měsících, ale naše zubařka roční dítka asi neprohlíží :nevim: :nevim:

Každy den zkouším cinkat lžičkou, abych zoubek našla jako první, tak jsem zvědavá jak to dopadne, já i manžel jsme měli první prý v šesti měsících, ale říká se že čím dýl vyrostou tím dýl vydrží :nevim: :nevim: :nevim: tak uvidíme :-D :-D :-D :-D

jo,jo, to je pravda,já to říkám taky ,aspon dýl vydrží,musim se smát,taky cinkám lžičkou,přece první zoubek musim najít já :-D Zubaře jsem se neptala,já jen že máme v průkazce napsáno v roce,ani si nedovedu představit,že by Eli dobrovolně otevřela pusu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
28.3.11 14:14

Ahoj holky,
tak my máme za sebou 10 měsíční prohlídku. Malá měří 72 cm a váží 7,91 kg a neptejte se mě, jestli je to hodně nebo málo :-D Já nevím :oops: Za chvilku jdu dát Vojtíka tchýni, jdou na cvičení. Vendulka usnula, je asi znavena prohlídkou :lol:
Vendulka už sice první zoubky má, pro jistotu hned dva :-D Ale dala je tak asi až před 14 dny :think: Vojta měl v 8,5 měsících první. :think: TAk vám holky přeju, abyste brzo zoubek našli. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.3.11 14:48

Ahoj, my jdeme na 10 měsíční prohlídku ve čtvrtek, tak jsem zvědavá ne naše míry, pak písnu a porovnáme, ale myslím že Lucinka bude mít tak 8,5kg ona je trochu lenivá :lol: ted teprve začala trochu se plazit, nemůžu ani napsat lézt, je to srandovní, vystrčí prdku a pak zase padne a přitáhne se ručičkama,

Jo a k tomu zubaři, malej byl vždycky v pohodě a minule měl první kaz na stoličce, tak mu to zubařka vyvrtala a on tak bulel ze doktorku trochu kousnul a sestřičce snad udělal modřinu na ruce jak ho držela, tak jsem zvědavá jak dopadneme za měsíc na prohlídce, je zrazenej z minula a už ted se mu tam nechce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 20:09
resli píše:
ahoj,Elišce už za měsíc bude rok a zub nemá žádnej,když je protivka,si říkám třeba bude zoubek a nic.Je plno hodin,už má dávno spát s huláká jak na lesy,třeba bude brzo zoubek :lol: :dance:

Tak to jsme na tom docela podobně :lol: Naší Markétce bude v dubnu 10 měsíců a zatím jsme bez zoubků :-( .....ani ještě neleze,ale zato prdelkuje :dance: :lol: …a to na ni teda pohled jak se posouvá hezky po zadečku. :palec:
A už se snaží i o to aby vstala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 20:14
sarynama píše:
Ahoj, my jdeme na 10 měsíční prohlídku ve čtvrtek, tak jsem zvědavá ne naše míry, pak písnu a porovnáme, ale myslím že Lucinka bude mít tak 8,5kg ona je trochu lenivá :lol: ted teprve začala trochu se plazit, nemůžu ani napsat lézt, je to srandovní, vystrčí prdku a pak zase padne a přitáhne se ručičkama,Jo a k tomu zubaři, malej byl vždycky v pohodě a minule měl první kaz na stoličce, tak mu to zubařka vyvrtala a on tak bulel ze doktorku trochu kousnul a sestřičce snad udělal modřinu na ruce jak ho držela, tak jsem zvědavá jak dopadneme za měsíc na prohlídce, je zrazenej z minula a už ted se mu tam nechce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ahoj to jsme na tom stejně,Markétce bude v dubnu 10 měsíců a taky ještě neleze,ona místo toho spíš prdelkuje :lol:
je to sranda na ni koukat jak se snaží......
A co toubky?Ty už máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny