Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak grilování proběhlo včera a úplně nej. Stavil seještě bratránek s manželkou a malou, takže nás bylo plno a děti s taky vyhrály. A naštěstí nebylo škaredě, takže fakt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Emi: super, že se vám vydařilo
Včera bylo fakt nádherně, takže to muselo být úžasnééééééé ![]()
Dneska je u nás 9 st., takže to není taková kosa, ale mě zmáhají alergie a kojím, takže můžu jen homeopatika a ty nikde nemůžu najít
Vendulce rostou zuby, takže celou noc teplota 37,9 a nechtěla spát u sebe v postýlce
Misté na výlet sedím u PC
Tak jel aspoň manžel s Vojtíkem
No já jdu tady udělat úklid, malá usnula
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás těch stupňů taky moc není, ale je moc faj, že alespoň nefouká a sem tam i vykoukne sluníčko. KOlik máte zoubků? My zatím 3 a čekáme na 4. Dneska jsem poprvé dala spát holky do jednoho pokoje. Měla jsem z toho trach, ale spaly skoro celou noc. Jen Májinka se o půl 5 vzbudila na mlíčko a pak usnla a holky vstávaly v 6
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Emilko: Venda má zatím 2 zuby, snad pře 14 dny se jí prořízly
a teď to vypadá na horní jedničky, hryže mě potvora i při kojení, teda ale bolí to jak …
Byly jsme chvilku venku, ale vypadá to na déšť, tak jsme se po hodince vrátily
Stejně venku neusla. Je mi jí líto, furt pobrekává. No uvidím, jestli si furt bude hňápat do toho ucha, tak zavolám manželce od bratránka, ta je dr. na ORL a sjedeme tam, ať se jí na to ucho podívá
My jsme taky zkusili dát Vendulku k Vojtíkovi, ale já byla furt na „cestách“ malá se v noci budí co 2 až 3 hodiny na kojení, takže smolík, putovala zpátky do ložnice
A já chtěla už mít stůl na práci, tak zase uklízím v kuchyni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mně připadá, že Májinka dneska má zvýšenou, ale pokud je to druhá jednička nahoře, tak to je celkem normální a přitom je lehce protivná. Tak uvidíme, ale při první jedničce nahoře měla 2 dny horečky a za týden teprve vylezl ven
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,Elišce už za měsíc bude rok a zub nemá žádnej,když je protivka,si říkám třeba bude zoubek a nic.Je plno hodin,už má dávno spát s huláká jak na lesy,třeba bude brzo zoubek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naší Lucince je dneska 10měsíců a zoubek ještě taky nemá,říkám si to samý, když je protivná třeba se nám už klube první zub a ono pořád nic, ale takle si to říkám už od pátýho měsíce kdy začala děsně slintat
Tak jsem zvědavá kdy se vyklube ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Naší Lucince je dneska 10měsíců a zoubek ještě taky nemá,říkám si to samý, když je protivná třeba se nám už klube první zub a ono pořád nic, ale takle si to říkám už od pátýho měsíce kdy začala děsně slintat![]()
![]()
![]()
Tak jsem zvědavá kdy se vyklube
ahoj,tak si říkám když máme jít v roce k zubaři jestli bude s čím
Eliška je asi po tatkovi,měl zub až po roce.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
resli píše:sarynama píše:ahoj,tak si říkám když máme jít v roce k zubaři jestli bude s čím
Naší Lucince je dneska 10měsíců a zoubek ještě taky nemá,říkám si to samý, když je protivná třeba se nám už klube první zub a ono pořád nic, ale takle si to říkám už od pátýho měsíce kdy začala děsně slintat![]()
![]()
![]()
![]()
Zrovna dneska jsem se byla k zubaři objednat, sebe i malýho, ale s Lucinkou počkám až na 18měsíců, myslím že s Davídkem jsem byla asi taky až kolem roku a půl, on sice měl zoubek v osmi měsících, ale naše zubařka roční dítka asi neprohlíží
![]()
Každy den zkouším cinkat lžičkou, abych zoubek našla jako první, tak jsem zvědavá jak to dopadne, já i manžel jsme měli první prý v šesti měsících, ale říká se že čím dýl vyrostou tím dýl vydrží
tak uvidíme
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:resli píše:sarynama píše:ahoj,tak si říkám když máme jít v roce k zubaři jestli bude s čím
![]()
![]()
![]()
Zrovna dneska jsem se byla k zubaři objednat, sebe i malýho, ale s Lucinkou počkám až na 18měsíců, myslím že s Davídkem jsem byla asi taky až kolem roku a půl, on sice měl zoubek v osmi měsících, ale naše zubařka roční dítka asi neprohlíží
Každy den zkouším cinkat lžičkou, abych zoubek našla jako první, tak jsem zvědavá jak to dopadne, já i manžel jsme měli první prý v šesti měsících, ale říká se že čím dýl vyrostou tím dýl vydrží![]()
![]()
![]()
tak uvidíme
![]()
![]()
![]()
jo,jo, to je pravda,já to říkám taky ,aspon dýl vydrží,musim se smát,taky cinkám lžičkou,přece první zoubek musim najít já
Zubaře jsem se neptala,já jen že máme v průkazce napsáno v roce,ani si nedovedu představit,že by Eli dobrovolně otevřela pusu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak my máme za sebou 10 měsíční prohlídku. Malá měří 72 cm a váží 7,91 kg a neptejte se mě, jestli je to hodně nebo málo
Já nevím
Za chvilku jdu dát Vojtíka tchýni, jdou na cvičení. Vendulka usnula, je asi znavena prohlídkou ![]()
Vendulka už sice první zoubky má, pro jistotu hned dva
Ale dala je tak asi až před 14 dny
Vojta měl v 8,5 měsících první.
TAk vám holky přeju, abyste brzo zoubek našli. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jdeme na 10 měsíční prohlídku ve čtvrtek, tak jsem zvědavá ne naše míry, pak písnu a porovnáme, ale myslím že Lucinka bude mít tak 8,5kg ona je trochu lenivá
ted teprve začala trochu se plazit, nemůžu ani napsat lézt, je to srandovní, vystrčí prdku a pak zase padne a přitáhne se ručičkama,
Jo a k tomu zubaři, malej byl vždycky v pohodě a minule měl první kaz na stoličce, tak mu to zubařka vyvrtala a on tak bulel ze doktorku trochu kousnul a sestřičce snad udělal modřinu na ruce jak ho držela, tak jsem zvědavá jak dopadneme za měsíc na prohlídce, je zrazenej z minula a už ted se mu tam nechce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
resli píše:
ahoj,Elišce už za měsíc bude rok a zub nemá žádnej,když je protivka,si říkám třeba bude zoubek a nic.Je plno hodin,už má dávno spát s huláká jak na lesy,třeba bude brzo zoubek![]()
Tak to jsme na tom docela podobně
Naší Markétce bude v dubnu 10 měsíců a zatím jsme bez zoubků
.....ani ještě neleze,ale zato prdelkuje
…a to na ni teda pohled jak se posouvá hezky po zadečku. ![]()
A už se snaží i o to aby vstala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Ahoj, my jdeme na 10 měsíční prohlídku ve čtvrtek, tak jsem zvědavá ne naše míry, pak písnu a porovnáme, ale myslím že Lucinka bude mít tak 8,5kg ona je trochu leniváted teprve začala trochu se plazit, nemůžu ani napsat lézt, je to srandovní, vystrčí prdku a pak zase padne a přitáhne se ručičkama,Jo a k tomu zubaři, malej byl vždycky v pohodě a minule měl první kaz na stoličce, tak mu to zubařka vyvrtala a on tak bulel ze doktorku trochu kousnul a sestřičce snad udělal modřinu na ruce jak ho držela, tak jsem zvědavá jak dopadneme za měsíc na prohlídce, je zrazenej z minula a už ted se mu tam nechce
![]()
![]()
Ahoj to jsme na tom stejně,Markétce bude v dubnu 10 měsíců a taky ještě neleze,ona místo toho spíš prdelkuje ![]()
je to sranda na ni koukat jak se snaží......
A co toubky?Ty už máte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Svěřuje se vám manžel?
- 2.6.26 09:44
- Dahlia0409
- 2
2 jmena pro dite
- 2.6.26 09:23
- ValaKrie
- 5
Problémy s přátelstvím
- 2.6.26 09:12
- deniiina
- 2
FOTO: je pozitivní nebo ne?
- 2.6.26 08:48
- Petra Pacltova
- 3
2.dítě k 2letému prckovi
- 2.6.26 09:44
- albertka132
- 33
Riziko na Downův syndrom 1:173
- 2.6.26 09:24
- Sunlight515
- 7
Potvrzení zapůjčení auta od majitele při...
- 2.6.26 08:45
- Šmoulice
- 9
Nejlepší chleba v Praze
- 2.6.26 07:13
- nozu
- 3
Monstera - Lidl
- 2.6.26 08:14
- vedma007
- 4
Tipy na výlety s puberťákem
- 2.6.26 09:01
- Lisa19
- 4
Nové příspěvky
Svěřuje se vám manžel?
- 2.6.26 09:49
- Semtex
- 4
Jaké chytré hodinky?
- 2.6.26 09:48
- paulita4
- 378
Slaba čárka na testu mamatest
- 2.6.26 09:46
- Chloe27
- 56
Šly byste na oslavu, když druhá strana...
- 2.6.26 09:46
- Dahlia0409
- 47
Rozchod a možné tehotenstvo
- 2.6.26 09:45
- Klávesa289
- 90
IVF - ET/KET 2026
- 2.6.26 09:45
- Anonymní
- 4819
2.dítě k 2letému prckovi