Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.3.11 12:16

Holky tak dneska jsem si vyzvedla Markétky fotku na plátně a je to fakt nádhera......všem moc doporučuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
31.3.11 12:41

Ahojky všem tak naše Májinka neustále padá. Stoupne si u gauče (sama) a asi po 5min letí, ale na záda. To je vždy křiku, ale jen chvilku
Jinak jsem kdysy založila skupinu Červňátka 2010, takže kdo máte děti stejného věku, rádi uvítáme někoho dalšího na pokec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
31.3.11 13:42

Verčo: Tak to jsme zoufalé dvě. :lol: Taky si říkám, jestli to nejsou zuby, protože hrozně slintá, ale hrooooozně. :mrgreen: Ale dásně červený nemá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
31.3.11 13:47

Jani, my taky strašně slintáme a zoubky nám rostou. Už je krásně vidět jednička nahoře v pravo (v levo už je venku). Má to nataklé, pořád do něčeho hlodá a slintá. Moc ráda žužlá kůrku, jablíčko,.. Takže si myslím, že to zoubky být mohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.3.11 14:05

Veru děkuju za tip :wink: my jsme s Nikolkou musely na chvíli vypadnout ven,abych jí trochu uspala. Máme tady na patře takovou starou satorii,která od rána do večera jen někde šmejdí a neustále tříská dveřma a malá se mi leká,nemůže přes den chůdě ani spinkat :-( Jinak Niki je taky pěkně živé dítko,říkáme jí s manželem tryskomyška :lol: pořád někam leze,ke všemu se staví,chce pořád chodit a hlavně ráda kramaří :lol: Jinak Nikolka je naše první mimí,takže se zatím nemá ským o hračky přetahovat. Ale i tak je doma veselo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
31.3.11 15:08

Emi: přeju, aby Markétka tohle období už měla brzo za sebou a nepadala :kytka: Venda spadla párkrát, teď se zkouší pouštět oběma rukama a zase se chytí, občas se jí to nepovede :roll: To je řevu. Fakt období lezení, strkání sí všeho do pusy a učení se chodit nemusím, ani u prvního a teď je to ještě horší. Připadá mi, že furt uklízím pidi věci, zavírám všechno a vytahuju něco Vendulce z pusy :zed: Ale i tak je to sranda, aspoň se nenudím :-D :palec:
Evi: to věřím, že je veselo. Tak aspoň je babka večer zticha :palec: To musí být mazec, když se malá leká, ale tak už je hezky, tak aspoň že můžete být venku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
31.3.11 15:19

tak naštěstí se Nikolka naučila mi pomáhat a už ví, který věci Markétka může a který ne, ale taky to musím hlídat. Když ona se na gauči nemá čeho chtit. Když vyleze po kalhotech, nebo triku (když sedím na zemi), tak se chytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
31.3.11 15:53

Ahoj holky tak jsme z poradny doma :-D jsem ráda že to máme za sebou, bylo tam děsně maminek…Tak Lucinka váží přesně 8kg a měří 72cm, za dva měsíce přibrala jen 300g, je to tím že se víc hýbe, dostali jsme železo-aktiferin nebo jak se to píše, tak bude baštit kapičky :-P a potom až dobere tak musíme do laborky na krevní obraz.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
31.3.11 16:02

sarynamo, mne Májinka taky moc nepřibýrá, ale papá krásně. my půjdeme na prohlídku příští týden. Už se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 16:06
sarynama píše:
Ahoj holky tak jsme z poradny doma :-D jsem ráda že to máme za sebou, bylo tam děsně maminek…Tak Lucinka váží přesně 8kg a měří 72cm, za dva měsíce přibrala jen 300g, je to tím že se víc hýbe, dostali jsme železo-aktiferin nebo jak se to píše, tak bude baštit kapičky :-P a potom až dobere tak musíme do laborky na krevní obraz.........

Ahojky…tak to je krásný 8kg.To je akoráz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
31.3.11 16:09
Emilka1 píše:
tak naštěstí se Nikolka naučila mi pomáhat a už ví, který věci Markétka může a který ne, ale taky to musím hlídat. Když ona se na gauči nemá čeho chtit. Když vyleze po kalhotech, nebo triku (když sedím na zemi), tak se chytí.

Lucinka taky baští pěkně, sní všechno co jí dám, zatím nemám co by nejedla :dance: a to jsem ráda, včera jedla hroznový víno, bylo krásně sladoučky a jak se olizovala :mrgreen: :mrgreen:
Ted už se dětičky víc hejbou tak tolik nepřibírají, tak potom taky napiš kolik bude malá vážit :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
31.3.11 16:10
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Ahojky…tak to je krásný 8kg.To je akoráz…

Taky si myslím :-D Davídek ten už měl 10,2Kg v 10měsících :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.3.11 16:11

Ahojky maminky :wink: koukám,že asi budeme mít přibližně stejně staré mimíí. Vím to od VerčiN :wink: My máme deset měsíců,byli jsme na kontrole minulý týden a také jsme přibraly za dva měsíce jen 500g. Niki nevydrží být chvíli v klidu. Takže vážíme 8400 g a měříme 71 cm a jinak baští za dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
31.3.11 16:13

No my taky všechno chutnáme a taky mi ještě nic neodmítla. Spíš jak vidí nás, jak něco jíme chce taky něco do pusy a jak to nedostane je hned zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
31.3.11 16:13
evovitost píše:
Ahojky maminky :wink: koukám,že asi budeme mít přibližně stejně staré mimíí. Vím to od VerčiN :wink: My máme deset měsíců,byli jsme na kontrole minulý týden a také jsme přibraly za dva měsíce jen 500g. Niki nevydrží být chvíli v klidu. Takže vážíme 8400 g a měříme 71 cm a jinak baští za dva :lol:

Tý jo za 2m 500g co bych za to dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny