Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
31.3.11 16:21

Právě že mne samotnou ta její váha překvapila,říkala jsem si ,že bude vážit takových devět kilo určitě podle toho co všechno baští,ještě jsem si dělala v poradně legraci a ptala se,jestli jim ta váha váží přesně :lol: A taky přesně jak píše Emilka1,když nás vidí něco jíst,hned chce taky. A když to nemůže, začne hučet jak piliňák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 16:28
Emilka1 píše:
No my taky všechno chutnáme a taky mi ještě nic neodmítla. Spíš jak vidí nás, jak něco jíme chce taky něco do pusy a jak to nedostane je hned zle

Tak to je celá naše Markétka.....když ji nedám to co mám já tak je zle......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
31.3.11 16:32

:palec: :palec: :palec: HOLKY U NÁS JE TO STEJNÝ, MALÁ MUSÍ TAKY OCHUTNAT VŠECHNO CO MÁM JÁ :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 16:56
sarynama píše: :palec: :palec: :palec: HOLKY U NÁS JE TO STEJNÝ, MALÁ MUSÍ TAKY OCHUTNAT VŠECHNO CO MÁM JÁ :potlesk: :potlesk:

všechny děti jsou v tomhle asi stejné :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
31.3.11 18:32

my dneska měli chleba s máslem a ředkvičkou, tak musela taky chleba s máslem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
31.3.11 18:34
Emilka1 píše:
my dneska měli chleba s máslem a ředkvičkou, tak musela taky chleba s máslem

Aspoň že už máte zub, my ještě ne fakt nevim kdy jí vyleze, potom bude kousat už všechno......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
31.3.11 18:36

No my máme 2 dole a jeden nahoře, ale chleba byl čerstvej, měkkoučkej a musím se přiznat, že je stejně nepoužívá, vše rozmělní přes jazyk a dásničky. Ani při papání piškotu nepoužívá zoubky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
31.3.11 18:37

My spíš máme ještě ten problé, že mi nezavírá pusinku při jídle, takže polívky jí dávat nemůžu. Vše jen v pevném stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
31.3.11 22:47

Eliška zuby ještě nemá,ale chleba namazanej sýrem bez kůrky,nakrájenej na malý kostičky, ten jí jede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 07:53

no jo zoubky…to je věčné téma :wink:
Márkétka zoubky nemá,ale dávám ji už všechno zvládne si spapat i chleba s kůrkou.....kůrka ji teda trvá o něco dýl,ale zvládne to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.4.11 08:41

Krásné dobré ranko :kytka: Zoubky,zoubky,zoubky… :-) My máme zatím jen jeden,a také všechno v pohodě baští,hlavně ráda papá to co se nejí :lol: Včera utrhla třáseň z koberce a šup s ní do pusinky,však to znáte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 08:50
evovitost píše:
Krásné dobré ranko :kytka: Zoubky,zoubky,zoubky… :-) My máme zatím jen jeden,a také všechno v pohodě baští,hlavně ráda papá to co se nejí :lol: Včera utrhla třáseň z koberce a šup s ní do pusinky,však to znáte :lol:

jj to znám taky…Markétka si strká do pusiny taky všechno možné… :palec:
a když zjistí že to není k jídlu tak na to začne hudrovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.4.11 09:17

A co jinak? Už máte maminečky nějaký plán se svými ratolestmi na víkend ? Předpovídají nádherné slunečné počasí,tedy hlavně na neděli.To my ho budeme trávit s Nikolkou procházkami, na dětském hřišti ale hlavně capkáním.Pokaždé když jsme na procházce,začne se kroutit a dávat najevo,že nechce hačat,ale cupitat. Ono je to krásné,za to mámu pěkně bolí v kříži :mrgreen: asi si pořídíme vodící kšíry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.4.11 09:20

Ahojky.Můj první šmudla měl první zoubek až ve 13 měsíci :roll: Byla jsem už i u zubařky a říkala,že mu déle vydrží :-D A taky jo :dance: měl je zdravé a moc pěkné.Teď s druhým šmudlou nevím,nevím :nevim: začal hrozně slintat a cpe všechno do pusinky 8-) hlavně ruce.Přeji díďátkům rychlé prořezání :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
1.4.11 13:09

My půjdeme o víkendu určitě na procházku za město asi 500m s pejskem a možná pojedeme k nedaleké zřícenine Corštejn. Tam může Nikolka běhat, taťka se pokochá krásou přírody a já s Májinkou si odpočneme. Naštěstí ještě capkat nechce tedy venku. Nebo zajedeme do Vranova na zámek. Už budou mít otevřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny