Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky, dlouho jsem nepsala, ale víkend byl tak nádherný, že jsme byli pořád venku
bylo to super, zato ted je u nás tak zataženo a prší, že jsme ráno i zaspali do školky
, tchyně chodí ráno pro Davídka a vodí ho do školky abych nemusela tahat Lucinku, tak nás v 7:35 budila klepáním na dveře
ale Davídek byl hned oblečený umytý, že to do osmi krásně stihli
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ranko
Naše Nikolka také už třetí den pofňukává,chvíli je nevrlá,chvíli veselá…kouknu a co nevidím,taky se nám prořezává zoubek,krásně prosvítá
Celou noc měla neklidné spaní,doslova cestovala po postýlce. Chvíli ležela na polštářku,pak kouknu a leží na peřince
Je mi jí líto,tak ráda bych jí ulevila od bolesti. Nemá některá z vás zkušenosti s gelem na dásničky Calgel?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Ahoj holky, dlouho jsem nepsala, ale víkend byl tak nádherný, že jsme byli pořád venku![]()
bylo to super, zato ted je u nás tak zataženo a prší, že jsme ráno i zaspali do školky
, tchyně chodí ráno pro Davídka a vodí ho do školky abych nemusela tahat Lucinku, tak nás v 7:35 budila klepáním na dveře
![]()
![]()
ale Davídek byl hned oblečený umytý, že to do osmi krásně stihli
![]()
u nás je to taky tak…včera i v sobotu bylo nádherně a dneska je tu černo,zatím neprší ale brzo začne.
![]()
Tak to abych zaspala se mi asi jen tak nestane,protože Markétka vstává mezi 6 a půl 7,takže mě vždycky vzbudí.
![]()
Jinak přeji krásné ráno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucinka ta se budí pravidelně v sedum, ale já měla nařízenýho i budíka a Lucinka taky chrupala
no aspon jsme se pořádně vyspali
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Lucinka ta se budí pravidelně v sedum, ale já měla nařízenýho i budíka a Lucinka taky chrupala![]()
![]()
![]()
jj to jo,to já se pořádně nevyspala co je Markétka na světě,tedy 10 měsíců,už aninevím co to je spát celou noc,nebo jen jednou či dvakrát vstávat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:jj to jo,to já se pořádně nevyspala co je Markétka na světě,tedy 10 měsíců,už aninevím co to je spát celou noc,nebo jen jednou či dvakrát vstávat
Lucinka ta se budí pravidelně v sedum, ale já měla nařízenýho i budíka a Lucinka taky chrupala![]()
![]()
![]()
To taky znám, Davídek ten byl nespavec, a drží ho to do dnes
ale Lucinka je pravý opak, tak si to užívám jek to jen jde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:To taky znám, Davídek ten byl nespavec, a drží ho to do dnessarynama píše:jj to jo,to já se pořádně nevyspala co je Markétka na světě,tedy 10 měsíců,už aninevím co to je spát celou noc,nebo jen jednou či dvakrát vstávat
![]()
![]()
ale Lucinka je pravý opak, tak si to užívám jek to jen jde
![]()
![]()
tak to se máš.....to moje zvíře vstává každé dvě hodiny na jídlo,ale podle mě v 10 měsících už by měla vydržet aspoň půl noci prospat v kuse
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davídek to měl taky tak, začal líp spát až když mu byli dva, ale stejne se budil tak dvakrát, ale jak zacal chodit do školky tak potom už spal celou noc.
Lucinka už opět spí
tak jdu trochu poklidit, muséím vytřít a má mi přijet kamarádka na kafčo kolem desátý, no ale do toho uklízení se mi teda fakt nechce, počasí je akorát na spaní, klidně bych to taky zalomila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Davídek to měl taky tak, začal líp spát až když mu byli dva, ale stejne se budil tak dvakrát, ale jak zacal chodit do školky tak potom už spal celou noc.Lucinka už opět spítak jdu trochu poklidit, muséím vytřít a má mi přijet kamarádka na kafčo kolem desátý, no ale do toho uklízení se mi teda fakt nechce, počasí je akorát na spaní, klidně bych to taky zalomila
![]()
![]()
Markétka taky spinká,ráno se vzbudí v těch půl 7 a pak kolem 8 chodí ještě spinkat to spinká tak hoďku a půl až 2.
No taky se mi nechce nic dělat,ale musím taky poklidit a uvařit,jenže vůbec nevím co…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dneska nevařim, máme od včera bramborový knedlíky, zelí, špenát a maso
tak aspon nemusim nic vymýšlet, ale co budu vačit zítra fakt nevím tak pak napiš co jsi vymyslela aspon budu mít na zítra třeba inspiraci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Já dneska nevařim, máme od včera bramborový knedlíky, zelí, špenát a masotak aspon nemusim nic vymýšlet, ale co budu vačit zítra fakt nevím tak pak napiš co jsi vymyslela aspon budu mít na zítra třeba inspiraci
![]()
mi měli v pátek uzené s brambor. knedlkem a zelím.dneska udělám asi šunkofleky ty jsme dlouho neměli a přítel je má rád a Markétka je taky papá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A už má zuby? Mala ještě ani jeden tak mi to moc nechce, dneska bude mít masozeleninu ze skleničky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
A už má zuby? Mala ještě ani jeden tak mi to moc nechce, dneska bude mít masozeleninu ze skleničky…
zoubky nemá,ale papá už všechno,ona je taková že když vidí jak jíme mi tak ona chce to samé a dásmničkama si to rozmělní.
Takže ze skleničky ji nic nedávám jen přesnídávky ty má ráda,jinak papá to co mám já
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak tady taky prší a mně se chce spát, zato dětem nějak ne. Vojtík už chtěl oběd, tak si dal kuře s bramborem (má ještě dietu) a Vendulka měla brambor s cuketou, poslední dobou měla hodně masa, tak včera brambor a špenát a dneska tak
Tady neprší, tady leje a je úúúúúúúplně černo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olinka si dala k obědu polivku. tet zase spí. Tet přestalo pršet. O víkendu bylo nádherně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Chronické problémy
- 2.6.26 21:33
- Amassakoul
- 2
Snažení o mimi - 1. Cyklus po vysazeni...
- 2.6.26 22:52
- Dahlia0409
- 17
Hodinky/náramek s GPS pro dítě
- 2.6.26 23:24
- Mrg
- 8
Kognitivně behaviorální terapie...
- 2.6.26 23:11
- Dexter249
- 7
V levém vaječníku mi nedozrávají vajíčka....
- 2.6.26 22:46
- Kluk-na druhou
- 6
Nechci zůstat s přítelem protože…
- 2.6.26 22:06
- JancaS84
- 16
Cestovní taška ze Sportisima: Objevila...
- 2.6.26 20:20
- Amalthea
- 8
Partnerova nevěra po 12letém vztahu
- 2.6.26 22:37
- Klopotkova
- 13
Neurologické vyšetření po porodu –...
- 2.6.26 21:32
- Anonymní
- 4
Jak na sušičku (AEG s tepelným čerpadlem)...
- 2.6.26 22:53
- AnastazieB
- 14
Nové příspěvky
Za znásilnění neteře a praneteře podmínka.
- 2.6.26 23:41
- jege
- 105
Známkování druhý stupeň
- 2.6.26 23:36
- Maartina7
- 44
Přesáhla sem 68 tisíc za rok při...
- 2.6.26 23:25
- Gerbera001
- 89
Hodinky/náramek s GPS pro dítě