Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
1.4.11 13:57

To já se také moc těším až začnem podnikat výlety aby krapánek Niki poznávala svět kolem sebe :-) Hlavně nás tento měsíc čeká těžký úkol a to koupit golfáče,proštudovala jsem tolik diskuzí,pročítala různé názory maminek,ale nevím,nevím :nevim: usoudila jsem ,že snad nejvíce kladných ohlasů měly Peg Pérego ,ale že by se mi chtělo dávat za golfáče 7-8000,– :think: Máte s nějakými zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
1.4.11 14:07

My na Nikolku kupovali 4kombinaci takže jsem potom koupila obyčejný sporťák značky prima. Zkusím ti najít nějaký stránky. Tenkrát stál tak 2-3000 a u druhé to mám také tak. Koupili jsme celkem dost drahý kočár kombinovaný a dokud bude spíš sedět budeme používat spíš ten a když capkat tak jen nějaký obyčejný sporťák nebo golfky. Máme celkem velký auto takže velikost kočáru řešit nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
1.4.11 14:16

Měla jsem tento ale růžový http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.4.11 14:31

Emi děkuju za tip,zn.chipolino také není špatná,tam se mi snad líbily golfky Pooky 2009 také snad kolem 3-4000,– to si myslím,že by bohatě stačilo.Potřebujem se hlavně dopravovat busem do města,na výlety,bohužel nevlastníme auto ,tak aby nezabraly hodně místa,byly stabilní a měly větší nák.koš.A potom samozřejmě musím koukat na kolečka,odpruž.,poloh.,atd.Když už má člověk investovat,tak ať to stojí za to :wink: Stejně si nemůžu pomoc,prostě se mi líbí Peg Pérego Pliko P3,zkusím,se podívat,jestli se nedají zachovalé koupit z druhé ruky :think: Jinak také máme trojkombinaci,už z ní mám sporťák,protože Niki chce sedět,ale stím jezdím jen u nás po vesnici,má naf.kola tak se sním jezdí dobře i v terénu,ale cestování s ním je náročné :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 14:43

Já mám golfky CARETERO SPACER a jsem s nima velmi spokojená a stáli mě jen 2000,což je parádní cena,dám sem i fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
1.4.11 14:58

No já mám Casualplay s4 teď už taky sporťák. Májinka v něm pěkně sedí, ale máš pravdu že na přepravu autobusem to není to pravé ořechové. Je hodně velký. Jinak to chipollino jseme používali hodně. Ale zase na druhou stranu jen až když Nikolce bylo tak rok a půl. To hodně běhala a kočár jsme měli jen na odpočinek. No a jak jsem již psala máme auto kombi. Tam jsem dala kočárek ještě když na něm byla korbička, a sporťák stačí jen lehce složit. Ale takéobčas jezdím za našima autobesem a to jedu s Casualplay. Taky má nafukovací kola, odprožený a parádní polohování, takže jsem spokojená. Jen je menší nákupní koš, ale co chodíme na nákupy denně, tak to satčí a na velký jezdíme autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.4.11 16:52

Zlata: vím,tyhle golfáčky taky dost často vídám,řekla bych,že do města jsou ideální a nejsou už tak drahé. Na mimibazaru kde dennodenně brouzdám je e-shopy dost nabízí. Emilka1: to my jsme si právě musely pořídit kočár s větším nákup.košem,jelikož jsme nuceni nákup tahat z města busem,tak aby se mi pod kočár vešel balík plín apod.Proto musím na to samé koukat bohužel i golfek. Až nějaké pořídím dám Vám vědět :wink: Je jich spousta jen si umět vybrat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.4.11 14:37

Ahoj … my máme taky Petříka, narodil se 10.1.2010 a jsme z KM …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.4.11 15:15

Ahojky,vítej mezi nás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.11 17:22

PAULLA78
Vítej u nás :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
3.4.11 20:18

také vítám novou členku :mavam:

Jinakhoky my dneska byly v Mikulově (pálava, památky, zmrzlinka, parádní piknik,…) úplná rodinná idilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
3.4.11 20:28

Ahoj Paulo :mavam:
Emilko: super, že jste si neděli užili :potlesk:
My jsme trochu „opálili“ Vendulku, musím jí začít mazat, má úplně červenej nos :oops: :-D Byla u tchýně na zahradě a já si od ní na chvilku odpočinula. Vojtík byl dneska chvilku na kočárku na vláčkách s Vendulkou, takže jsme si neděli taky docela užili. Naštěstí to vypadá, že Vojtíkovi je už líp a střevní viróza ustupuje :potlesk: Začíná dělat blbiny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.11 20:44

Ahojky holky,
koukám že jste si krásně užily neděli,to je dobře.
Já si taky nemůžu stěžovat,byli jsme na zahradě,pak jsme grilovali,procházeli jsme se,no prostě jsme si ten dnešek užívali.

Jinak jsem toho včera moc nenaspala,Markétka šla spinkat v půl 8,v deset se probudila a do 2 hodin ráno pofňukávala,tak možná už se nám konečně klube první zoubeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
3.4.11 21:04

my jsme do rána taky kňourali a Májinka spinká v pokojíčku s Nikolkou a tak jsem měla strach aby jí nevzbudila a když jsem zjistila, že spí jak dudek a nic jí nevzbudí už jsem k Májince nevstávala a nechala jí být a nebyl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.11 21:10
Emilka1 píše:
my jsme do rána taky kňourali a Májinka spinká v pokojíčku s Nikolkou a tak jsem měla strach aby jí nevzbudila a když jsem zjistila, že spí jak dudek a nic jí nevzbudí už jsem k Májince nevstávala a nechala jí být a nebyl problém

Tak to Markétka spinká u nás v postely,přítel s pejskem šli do obýváku aby se vyspaly. :palec:
Tak jsem zvědavá jaké to bude dneska :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny