Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1044
7.4.11 10:34

Hlavně ať dobře dopadnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.4.11 10:45
Emilka1 píše:
Hlavně ať dobře dopadnete

Děkuju,já mám alergii na nikl, takže nemůžu žádný hodinky nebo obyč. naušnice atd, vadí mi i pásek na riflích,i když bych řekla, že už to není tak hrozný jako dřív..... No a manžel má na trávy a malej ten zdědil od nás od každyho trochu. Když byl malý tak měl ekzém, ten už ted nemá, ale zato ho trápí ty pyly, no uvidíme, jenomže když jsme tam byli minule tak jsmem byla s Davídkem u bráchy a on má kočky a hned druhý den ho testovali, tak proto si myslím že mu vyskákalo toho hodně :nevim: ke všemu mu vyšel i pes a kočka negativní, ale jak přijde do styku s kočkou tak mu slzí oči a pšíká a u psa nic :nevim: :nevim: :nevim:

No uvidíme odpoledne, co nám poví paní doktorka :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petula 13
7.4.11 19:37

Ahoj holky,hlásím se do klubu.Máme doma Lukáška,nar.30.7.2010 takže nám ted bylo 8 měsíců,8kg a 70cm :-) A jsme z Prahy 5.Jo a zatím se jen plazíme :lol:

• Citovat
  • Upravit
1044
7.4.11 19:55

Vítám novou členku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
7.4.11 19:57

Jinak holky na dnešní 10m prohlídce jsme naměřili 7.93kg a 75cm, tak jsem moc ráda. Je to super, že něco nabrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
7.4.11 23:12
Emilka1 píše:
Jinak holky na dnešní 10m prohlídce jsme naměřili 7.93kg a 75cm, tak jsem moc ráda. Je to super, že něco nabrala

Emilko ty máš drobečka,Eliška měla v 10m. 11kg,předstihla i svoje ségry,je to největší mimi široko daleko a já doufám,že se to změní :cry: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
8.4.11 08:24
Emilka1 píše:

Ahoj EMILKO tak to jsou holky skoro stejný :dance: :dance: akorát Lucince naměřili 72cm,

Jinak na tý alergologii jsme dopadli celkem dobře, malej krásně udýchl spirometr, takže náznaky astma nemá, což jsem fakt ráda, a na kontrolu máme zase jít až se u něj projeví příznaky, to počítám konec května začátek června a pak uvidíme......Ještě měl chudák alergii na vajíčko a kravský mléko, ale to už se srovnalo, jen ještě trochu má zvýšený bílek, ale to už bude dobrý zatím mu vajíčko ještě moc nedávám, ale ve školce se tomu stejně nevyhne :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.11 08:40
Emilka1 píše:

ju tak to je krásná váha a i výšku má pěknou gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
8.4.11 15:07

Holky, vy jste se rozepsaly 8-o
Vítám novou členku :mavam: Člověk vás tu chvilku nechá samotné a hups, je tu hromada dočítání :-D To dneska fakt nedám, tak gratulji k 10m ke kontrole, super míry :potlesk: No a víc jsem fakt nedala, pádím s dětmi ven :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petula 13
8.4.11 20:27

Díky za přivítání,snad se časem dostanu do obrazu,musím se přiznat,že úplně celou diskuzi jsem nečetla,ale určitě se zvládnu zapojit i bez toho :-D Jinak prcek včera zvládnul svoje první pápá :potlesk: Jak jste na tom byly vy?Dříve či později?

• Citovat
  • Upravit
1044
8.4.11 21:20

Peťi my se plazíme doteď. Sama se neposadí, ale u gauče nám stojí pořád. Jinak my ještě umíme táta máma haf ham pá baba bů, ale jen když se jí chce. Jinak s ní niko nehne. A první uměla máma a mlela to pořád do kola, pak zase bylo období baba a tak to pokračuje dodnes. Jinak je zlatíčko, ale taky se umí čertit když nedostane to, co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
10.4.11 09:32

Přeju všem krásnou neděli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.11 17:18

Ahojky,

tak jsme včera dorazili od mých rodičůa bylo to tam krásný,přítel se mi hned v pátek opil s tatkou…ale ne moc.
Markétka že u našich není zvyklá tak skoro celou noc nespala. :-( takže si dokážete představit jak pak byla nevrlá..... no bylo to s ní na palici. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.4.11 19:25

Ahojky,
tak jsem byla v pátek s Domčou na druhém Prevenaru13 a komb.tetanus…v noci dostal teplotu 38,5 v podpaží :-( dostal nurofen sirup a ráno byl jen trochu mrzutý.Jak snáší vaši mimísci očkování?
Jinak o víkendu bylo celkem pěkně :-D byli jsme na chalupě a tam na čerstvém vzdoušku krásně spinká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.11 19:42
Zuza78 píše:
Ahojky,
tak jsem byla v pátek s Domčou na druhém Prevenaru13 a komb.tetanus…v noci dostal teplotu 38,5 v podpaží :-( dostal nurofen sirup a ráno byl jen trochu mrzutý.Jak snáší vaši mimísci očkování?
Jinak o víkendu bylo celkem pěkně :-D byli jsme na chalupě a tam na čerstvém vzdoušku krásně spinká :lol:

Ahojky,naše malá měla akorát reakci po injekci co dostávají ještě v porodnici,udělala se ji u krčku boulička,a museli jsme na vymáčknutí,a to bylo řevu :cry: :cry:
Ale jinak všechna ostatní očkování proběhla bez komplikací :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny