Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
15.3.11 00:16

ahoj,Eliška je v poho,ale řádí tu neštovice,tak jsem zvědavá.Dětičkám přeju rychlé uzdravení,neni nic horšího když jsou nemocný,bobískové naši :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.3.11 11:57

Ahojky.Koukám,že je tu hodně bacilů :-( Byla jsem v noci s Domčou na pohotovosti a pak na ušním :-( a bylo to ouško :-( Teď je mu už lépe a konečně usnul :-) Tak všem marodum přeji brzké uzdravení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
16.3.11 17:34

Tak ať jsou brzo bacily pryč :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
16.3.11 22:39
VercaN píše:
Tak ať jsou brzo bacily pryč :kytka:

tak s tím úplně souhlasím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.11 19:44
denis.009 píše:
Zlata Kindlova píše:
Ahojky maminky,mám holčičku narozenou 17.6.2010.
Jmenuje se Markétka.Jestli máte dítě rozené v tomto roce pište pište pište,budem se těšit.
Bydlíme v Praze 6,jsme tu krátce takže tu zatím nikoho neznáme a rády by jsme s někým pokecali.
Budem se těšit.
Zlata a Markétka
Mám holčičku Amálku :srdce: narozenou 20.2.2010 a bydlíme na Praze 8 :palec:

Ahojky zdravím Amálku a tebe,a kde přesně na Ph 8 bydlíte???my jsme ze Suchdola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
20.3.11 16:49

Ahojky.Tak už je venku zase celkem pěkně :-D Náš brouček už není nemocný :dance: A co ostatní zlatíčka?Máte je zdravé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.3.11 16:58

Ahoj, venku už je opravdu krásně, hned to na člověka působí veseleji. Naše dětičky jsou zdravé, akorát se u syna začíná projevovat alergie, je mi ho tak líto, když vidím jak mu červenají oči a už má tu dlouhodobou rýmu :-( Ale on to snáší skvěle ani si to neuvědomuje......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
20.3.11 17:32

ahoj holky taky mám holčičku narozenou v listopadu 2010.nečetla jsem celou diskuzi ale pokud tu jsou nějaké maminky s miminky narozené v listopadu nechchcete se přidat do skupiny mimča narozené v listopadu 2010? jedna diskuze uz tam je ale tam už nepřijímají nové.tak jestli se chcete přidat tak budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
20.3.11 22:21

Ahojky máme chlapečka Matyáška :srdce: .Narodil se 24.7.2010 a jsme z Janova u Nového Boru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
21.3.11 13:09

Neli, Vando vítejte :mavam:
Přišlo jarooooooooo :dance: :dance: :dance: :dance: Kalendářně i venku :potlesk:
Odpoledne jdu s Vojtíškem na cvičení (teda babičce ho předám :-D ) a s VEndulkou se budu procházet jen a jen po sluníčku :-D :potlesk: Už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
21.3.11 13:54

Děkuji za přivítaní.Těším se stebou.Je kráásněUž nemusíme mimísky tááák nabalovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.3.11 14:14

my plánujeme na sobotní odpoledne grilování na zahradě, už se moc těším a snad si to holky taky užijí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.3.11 14:38
Emilka1 píše:
my plánujeme na sobotní odpoledne grilování na zahradě, už se moc těším a snad si to holky taky užijí

Taky jsme plánovali na víkend první posezení na zahradě, ale prý se má počasí pokazit, tak uvidíme doufám že bude pěkně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.3.11 16:08

taky jsem o to slyšela tak by to chtěl chlap přesunout na zítřek, ale mně to přijde strašně uspěchaný. No uvidíme, co řekne večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.3.11 17:18

My to asi necháme na příští týden i když už mám fakt chuť na buřtíka :dance: to první grilování je supr, manžel má na zítra naplánováný dřevo, takže my zítra grilovat nemůžeme, dřevo je dřevo :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny