Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
8.3.11 08:07

Tak to je hrozny my jsme marodily 14 dní prudušky. Tet už jsme zdravé. jo a včera jsme byly poprvé na plavaní. bylo to užasny. trénujem plavaní a potapění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
8.3.11 08:46
resli píše:Já si přála Vojtíška a mám tři holky :-D

Děkuju. Holky jsou moc fajn. :palec: Akorád v pubertě je to na za zabití :-D říkám jako učitelka. V páté třídě to začne, v 6. se to na chvilku uklidní. do 7. tř. se člověk musí obrnit. V 8.tř je trochu utáhne a v 9. tř. se řádně projeví, každá jinak, ale větu, vy nám nerozumíte bych zakázala, vy nevíte, jaké to je a celý svět jim ubližuje a to jsem chtěla jen domácí úkol :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
8.3.11 08:48

Ivanko: super, že jste si plavčo užily. Já ani s jedním nechodím. Nezvládám to časově. U Vojtíška jsem se bála ekzemu, u Vendy nemám kam dát Vojtíška :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.3.11 09:27

Ahojky my chodime sem. http://www.orcatep.cz/aktuality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
8.3.11 11:56

Verčo to musíš mít nervy,já když poslouchám pubertačky na ulici,tak kolikrát valim oči,je to děs :pocitac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
8.3.11 12:44

Resli: tak nějak normálně, učila jsem v globálu hrozně fajn děti a ta práce stojí za každý úsměv i radost, když se jim něco povede. A když se po několika letech vrátí a řeknou, že na naší škole se měli fajn a že to bylo dobré, to fakt zahřeje a člověka nabije energií :-D a nejčastěji chodí takoví žáci, se kterýma bylo nejvíc práce a měli nejvíce průšvihů :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.3.11 13:39

Verunko, to mě mrzí. Hlavně ať už je líp!!! Moc na vás myslíme! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
8.3.11 13:59

majinko: děkuju moc, už je to fakt lepší. Vojtík je dneska bez teplot :potlesk: Ale má teď průjem, fakt příšerný :roll: Venda je téměř OK, jen trochu to ucho, furt si tam hrabe :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
9.3.11 12:04

ahoj,přeju všem krásný sluníčkový den :-D konečně,je krásně,říkaj, že už jen dnes, aleaspon tak,hurá :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
9.3.11 15:21

Ahoj holky, konečně je krásně a nálada je hned lepší. :-D Jen poslední dvě noci máme trochu náročnější, malej (3,5 měsíce) dřív spal třeba 5 - 6 hodin v kuse, budil se 1× za noc a teď poslední dva dny se budí přesně po třech hodinách a baští. Jako kdyby v sobě měl hodinky nebo co. :lol: Jestli je to spurt, tak doufám, že to brzo přejde, jestli ne, tak ze mě brzo bude chodící mumie. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
10.3.11 09:01

Krásné ránko všem, po delší odmlce se hlásím. Jsme zdraví, jen malinko nevrlí, rostou nám horní přední zoubky, takže máme veselo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
10.3.11 14:59

Dobrý den, to je dneska krasně. My jsme tet teda předchvylkou dorazily z plavání začínáme trénovat potápění. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
13.3.11 19:24

Venku je opravdu nádherné. Celý víkend jsme byli venku a užívali si tepla, však nemá trvat dlouho :-( Ale teď je to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
14.3.11 22:32

naše Niki je nemocinkaná. Chudák mi celý den prospala, kdo ví, jaká bude noc a jestli to chytí i Májinka bude doma veselo. Jinak, jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.3.11 22:41
Emilka1 píše:
naše Niki je nemocinkaná. Chudák mi celý den prospala, kdo ví, jaká bude noc a jestli to chytí i Májinka bude doma veselo. Jinak, jak se máte?

Ahoj, chudák malá ať se brzy uzdravý, náš Davídek dostal zase kašel, tak jen doufám že z toho nebude nic dalšího, máme jarní prázdniny to si je užije :roll: A Lucinka je trochu protivňoučká, tak si myslím, jestli se jí už konečně nevyklube první zoubek, ale takový pocit mám už asi měsíc :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny