Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@hami1 píše:
@blecha72 díky.To pozastavení účtu me taky zajímá. Kdysi dávno jsem si tam založila účet. Pak jsem zapomněla registrační údaje a založila si účet nový. No a dnes jsem někde vyhrabala ty staré údaje, zkusila jsem se přihlásit a píše mi to, že mám účet pozastavenmůže to byt tím že jsem se delší dobu (cca 2roky) nepřihlásila
? Nebo že mám dva účty? Ale na každém mám jiné jméno. jen adresa se shoduje.
Pokud máte jiné jméno, adresa se může shodovat (třeba v paneláku). SZ
@blecha72 píše:
Pokud máte jiné jméno, adresa se může shodovat (třeba v paneláku). SZ
A žádného porušení pravidel si nejsem vědoma
jedině to, že jsem se dlouho nepřihlásila. Napsala jsem adminum tak uvidim, co mi zítra napíšou. Účty chci stejně zrušit, jen me zajímá co jsem provedla ![]()
@hami1 píše:
A žádného porušení pravidel si nejsem vědomajedině to, že jsem se dlouho nepřihlásila. Napsala jsem adminum tak uvidim, co mi zítra napíšou. Účty chci stejně zrušit, jen me zajímá co jsem provedla
Tak si asi všimli stejné adresy a stejné IP adresy- to je duplicitní nick, a to je porušení pravidel inzerce.
@hami1 Já bych taky spíš taky tipla, že to byl dlouho nepoužívaný účet, to pozastaven by odpovídalo.
Už to čtu v podmínkách, že se nesmí registrovat více lidí ze stejného PC či domácnosti, jinak bude zablokován účet nebo dokonce i IP adresa ![]()
@hami1 píše:Řešila jsem podobnou situaci s tím, že můj „inteligentní“ syn trollil na mmb. Poslala jsem adminům vysvětlení s omluvou a s tím, že se to už nebude opakovat. Domnívám se, že když na mmb napíšete důvod užívání dvou nicků s žádostí, aby byl zrušen jen jeden (předpokládám, že tam nemáte žádné problémy), měli by vám vyjít vstříc
Už to čtu v podmínkách, že se nesmí registrovat více lidí ze stejného PC či domácnosti, jinak bude zablokován účet nebo dokonce i IP adresa
@blecha72 počkám co mi zítra napíšou, a pokusim se to nějak „vyžehlit“. Divim se ale že mi nezablokovali oba účty, ale jen ten starý. Problémy tam nemám žádné, ani na jednom z účtů, tak aspoň že tak.
@hami1 píše:
@blecha72 počkám co mi zítra napíšou, a pokusim se to nějak „vyžehlit“. Divim se ale že mi nezablokovali oba účty, ale jen ten starý. Problémy tam nemám žádné, ani na jednom z účtů, tak aspoň že tak.
Pak to stačí vysvětlit.
Protože nesmí být dva účty ze stejné IP adresy a to oni poznají. Já mám svůj a pak jsem založila jeden kamarádce, která na něj chodila odmě z pc, protože doma měla problém s internetem, byl na jiné jméno, jinou adresu, nic společného, ale poznali, že je to ze stejné IP adresy a blokli to. Ale ono je to dobře, snaží se chránit před opakovaným přihlašováním podvodníků, aby si nezákládali pořád nové a nové účty. Je pravda, že tohle tam funguje dobře a člověk má jakš takš nějakou malou záruku.
@peta h Stejně se to s těmi podvodníky moc nedaří, že
MMb je semeništěm podvodníků, proto ubývají inzerenti a kupující. Jinak stejnou IP adresu má panelák- takto bych argumentovala.
Tak mi to pozastavili z důvodu že jsem neměla prý řádně vyplněné údaje
Tak jsem poprosila o smazání. Nic o tom že bych měla dva účty ![]()
@blecha72 A nejenom panelák, někdy i větší oblast… případně má spousta typů připojení dynamickou, takže ji má pokaždý někdo jiný.
Příspěvek upraven 23.10.14 v 22:21
@hami1 píše:
Tak mi to pozastavili z důvodu že jsem neměla prý řádně vyplněné údajeTak jsem poprosila o smazání. Nic o tom že bych měla dva účty
Tak vyplňte ty údaje
Jak píšu výše, mmb došlo, že s pověstí volné inzerce podvodníků brzy skončí, a když se kácí les, padají třísky
@j.a.n.i1 píše:
@blecha72 A nejenom panelák, někdy i větší oblast… případně má spousta typů připojení dynamickou, takže ji má pokaždý někdo jiný.Příspěvek upraven 23.10.14 v 22:21
Pokud znají heslo k wifině. My v rámci sousedských vztahů se v případě nouze připojíme na zahrádkáře (mají anténu i wifi u nás na půdě), ten panelák se prostě nabízí. Dokud jsem tam bydlela, vím o kočce, která taky prodává přes mmm, měly jsme stejnou IP adresu.