Mimibazar

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66799
23.10.14 21:15
@hami1 píše:
@blecha72 díky.To pozastavení účtu me taky zajímá. Kdysi dávno jsem si tam založila účet. Pak jsem zapomněla registrační údaje a založila si účet nový. No a dnes jsem někde vyhrabala ty staré údaje, zkusila jsem se přihlásit a píše mi to, že mám účet pozastaven :nevim: může to byt tím že jsem se delší dobu (cca 2roky) nepřihlásila :think:? Nebo že mám dva účty? Ale na každém mám jiné jméno. jen adresa se shoduje. :nevim:

Pokud máte jiné jméno, adresa se může shodovat (třeba v paneláku). SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
23.10.14 21:23
@blecha72 píše:
Pokud máte jiné jméno, adresa se může shodovat (třeba v paneláku). SZ

A žádného porušení pravidel si nejsem vědoma :nevim: jedině to, že jsem se dlouho nepřihlásila. Napsala jsem adminum tak uvidim, co mi zítra napíšou. Účty chci stejně zrušit, jen me zajímá co jsem provedla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
23.10.14 21:30
@hami1 píše:
A žádného porušení pravidel si nejsem vědoma :nevim: jedině to, že jsem se dlouho nepřihlásila. Napsala jsem adminum tak uvidim, co mi zítra napíšou. Účty chci stejně zrušit, jen me zajímá co jsem provedla :think:

Tak si asi všimli stejné adresy a stejné IP adresy- to je duplicitní nick, a to je porušení pravidel inzerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
23.10.14 21:34

@hami1 Já bych taky spíš taky tipla, že to byl dlouho nepoužívaný účet, to pozastaven by odpovídalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
23.10.14 21:36

Už to čtu v podmínkách, že se nesmí registrovat více lidí ze stejného PC či domácnosti, jinak bude zablokován účet nebo dokonce i IP adresa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
23.10.14 21:38

A ze se nesmí z jedne IP adresy přihlašovat k vice účtům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
23.10.14 21:41
@hami1 píše:
Už to čtu v podmínkách, že se nesmí registrovat více lidí ze stejného PC či domácnosti, jinak bude zablokován účet nebo dokonce i IP adresa :zed:
Řešila jsem podobnou situaci s tím, že můj „inteligentní“ syn trollil na mmb. Poslala jsem adminům vysvětlení s omluvou a s tím, že se to už nebude opakovat. Domnívám se, že když na mmb napíšete důvod užívání dvou nicků s žádostí, aby byl zrušen jen jeden (předpokládám, že tam nemáte žádné problémy), měli by vám vyjít vstříc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
23.10.14 21:45

@blecha72 počkám co mi zítra napíšou, a pokusim se to nějak „vyžehlit“. Divim se ale že mi nezablokovali oba účty, ale jen ten starý. Problémy tam nemám žádné, ani na jednom z účtů, tak aspoň že tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
23.10.14 22:02
@hami1 píše:
@blecha72 počkám co mi zítra napíšou, a pokusim se to nějak „vyžehlit“. Divim se ale že mi nezablokovali oba účty, ale jen ten starý. Problémy tam nemám žádné, ani na jednom z účtů, tak aspoň že tak.

Pak to stačí vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
23.10.14 22:14

Protože nesmí být dva účty ze stejné IP adresy a to oni poznají. Já mám svůj a pak jsem založila jeden kamarádce, která na něj chodila odmě z pc, protože doma měla problém s internetem, byl na jiné jméno, jinou adresu, nic společného, ale poznali, že je to ze stejné IP adresy a blokli to. Ale ono je to dobře, snaží se chránit před opakovaným přihlašováním podvodníků, aby si nezákládali pořád nové a nové účty. Je pravda, že tohle tam funguje dobře a člověk má jakš takš nějakou malou záruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
23.10.14 22:17

@peta h Stejně se to s těmi podvodníky moc nedaří, že :,( MMb je semeništěm podvodníků, proto ubývají inzerenti a kupující. Jinak stejnou IP adresu má panelák- takto bych argumentovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
23.10.14 22:18

Tak mi to pozastavili z důvodu že jsem neměla prý řádně vyplněné údaje :nevim: Tak jsem poprosila o smazání. Nic o tom že bych měla dva účty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
23.10.14 22:21

@blecha72 A nejenom panelák, někdy i větší oblast… případně má spousta typů připojení dynamickou, takže ji má pokaždý někdo jiný.

Příspěvek upraven 23.10.14 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
23.10.14 22:21
@hami1 píše:
Tak mi to pozastavili z důvodu že jsem neměla prý řádně vyplněné údaje :nevim: Tak jsem poprosila o smazání. Nic o tom že bych měla dva účty :think:

Tak vyplňte ty údaje :nevim: Jak píšu výše, mmb došlo, že s pověstí volné inzerce podvodníků brzy skončí, a když se kácí les, padají třísky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
23.10.14 22:24
@j.a.n.i1 píše:
@blecha72 A nejenom panelák, někdy i větší oblast… případně má spousta typů připojení dynamickou, takže ji má pokaždý někdo jiný.Příspěvek upraven 23.10.14 v 22:21

Pokud znají heslo k wifině. My v rámci sousedských vztahů se v případě nouze připojíme na zahrádkáře (mají anténu i wifi u nás na půdě), ten panelák se prostě nabízí. Dokud jsem tam bydlela, vím o kočce, která taky prodává přes mmm, měly jsme stejnou IP adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák