Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
31.12.11 21:01

ahojky, také přejeme všechno nejlepší do nového roku 2012 a hlavně přejeme zdravíčko!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.1.12 23:23

Zdravíme všechny maminky a děťátka :mavam: :kytka:
Tak jakpak jste vkročili do nového roku? :D Doufám a věřím, že pravou nohou, v té nejlepší náladě a kondici… aby nám to vydrželo při nejmenším další celý rok :hug: Přeji Vám z celého srdce krásný šťastný Nový rok a ať se vám všem a hlavně těm naším zlatíčkům daří, ať Vás zdravíčko drží a Láska neopouští :srdce:
Vánoční svátky jsou už minulostí, ale za to začíná leden a budou narozeniny :dance: Myslím, že první bude slavit Julinka, že? :pankac:
Dnes se známému narodil chlapeček a já jsem z toho jaksi nějak na měkko…přepadla mě taková jako nostalgie či co.....mám z nich radost a těší mě to, když se někomu narodí miminko ( a to v širokém kruhu rodinném nám přibudou ještě 3 další miminka) ale asi jim i tiše závidím :oops: :roll: Ikdyž já už doma mám ten svůj poklad největší :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.1.12 23:26

Přikládám fotečku Pátíka pod vánočním stromečkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
2.1.12 23:29

Ahoj Chelsi :mavam: :hug: krásná foto! :potlesk: ;) my snad vkročili pravou nohou :mrgreen: jinak co se nostalgie týče, taky to na mě nějak padá a hned bych další mini mimi brala, tak možná za rok začnem pokoušet karmu :P každopádně na první narozeniny se těším, už ve čtvrtek :pankac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13837
3.1.12 10:24

ahoj holky

tak kdo kdy slaví??? My budeme slavit 14. doufám, že do oslavy budu ok a dorazí vše na oslavu, trochu jsem to přepískla :-DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
5.1.12 09:47

Ahojky děvčata :mrgreen: :mavam:

Tak my budeme slavit 15tého ;)
A dnes slaví Julinkáááááá :dance: Takže společně s Patričkem gratulujeme a přejeme jen to nejlepší k prvnímu ročku :kytka: mnoho krásných, úspěšných a usměvavých dnů :srdce: :mavam:

A jinak holky, Patrik sice zatím nechodí sám bez opory, ale zato včera 2× vylezl v ložnici na postel a když jsem se na pár vteřin otočila, tak stál na nočním stolku 8o :roll: jsem myslela, že mě trefí, když jsem to viděla :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Janicce
5.1.12 09:59

Zdravím, děvčata!
I já dodatečně přeji do nového roku jen to dobré. Hlavně zdravíčko! To ostatní - láska, štěstí - si nás vždy najde samo :andel:
Julince moc gratulujeme ke dnešním narozeninám! :kytka: Krásně to, holky, oslavte. Tento den je jen Váš 8)
My jsme se Štěpánkem ještě na Moravě a užíváme si horského vzduchu 8)
Chelsi, tak to je Patik pašák :potlesk: . Za chvilku bude běhat, jak čert. Uvidíš :pankac:
Mějte se, kočky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
460
5.1.12 10:53
nepřihlášená Janicce píše:
Zdravím, děvčata!
I já dodatečně přeji do nového roku jen to dobré. Hlavně zdravíčko! To ostatní - láska, štěstí - si nás vždy najde samo :andel:
Julince moc gratulujeme ke dnešním narozeninám! :kytka: Krásně to, holky, oslavte. Tento den je jen Váš 8)
My jsme se Štěpánkem ještě na Moravě a užíváme si horského vzduchu 8)
Chelsi, tak to je Patik pašák :potlesk: . Za chvilku bude běhat, jak čert. Uvidíš :pankac:
Mějte se, kočky :mavam:

Janí :mavam: hezky si to tam užívejte užívejte užívejte :pankac: :lol:
Hele ani na to běhání Pátík nemusí spěchat :mrgreen: to pak bude teprve masakr :jazyk: kde jsou ty doby, kdy jsem ho našla tam, kam jsem ho položila :roll: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
5.1.12 11:52

Holky díky ;) pak dodám fotku s dortem :mrgreen: strašně rychle to uteklo, je to jak včera, když jsem nastupovala do porodnice na vyvolání :lol:
Chelsi, je to drak :P (Julie si teď našla novou zábavu- vyleze na pohovku a jde ke kraji a tam se rozplýcne, děsně jí baví, jak k ní vždycky běžim :D )
Jani, jé užijte si to :kytka:
A holky, mohly bychom zas někdy dát spicha, co říkáte? :think: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13837
5.1.12 13:48
:mavam:

JULINCE PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ K 1. ROČKU !!!!

já slavím dneska takyyyy došel kočárek můj vysněný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
5.1.12 14:46

Grepi, díky :hug: :kytka: (mooooc hezkej kočár! ;) )

• Citovat
  • Upravit
460
5.1.12 21:23

Teda Grepi ty máš tak krásný holčičky … okaté a těch vlásků :* :pankac:
Tajně doufám, že až se někdy „zmůžeme“ na druhé mimi, že to bude právě holčička :andel: A Pátík bude velký bráška malé sestřičky :D

Terezko srazík určitě beru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.1.12 12:42

ahoj

chelsi díky. Tak ať Ti to s druhým jednou vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Janicce
6.1.12 17:07

Na srazík se těším:-) Chystáme se se Štěpánkem do nové herničky v Nových Butovicích. Sloníkov se to jmenuje. Tak se, kočky, můžete přidet 8) . A nebo klíďo do Lefíka. Tam je to fajn :dance:
Terko, jsem zvědavá na Váš dortík. Potřebuji inspiraci :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sterezie
6.1.12 18:29

Tak holky, přikládám foto z oslavy ;) bylo to super a zítra nás čeká oslava s druhou půlkou rodiny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex