Poradna duly
Jana Čurdová
No vidíte, a to jem v nemocnici podle sester natírala bepantenolem pokaždým přebalování a i u doktorky a ta mi ještě řekla že ať si koupím radši sudocrem. já malýho zezačátku natírala po koupání sádlem jak řekli v nemocnici! pak jsem začala dávat do koupele jonson nebo olejíček veledu a už nenatírám po koupání. hadříky používám skoro při každém přebalování. tak co poradíte abych teď dělala s tím krémem? mám začít natírat rybilkou tu mám taky
@Janeynka ja bych natirala rybilkou at mas v zaloz krem ktery ti nedejboze pri pripadnem opruzeni pomuze ![]()
Děkuji dám se do toho
Pořád člověk přichází na nové a nové informace, ale že mi to neřekli už doktoři a sestry dřív!!!
@Janeynka ono nekde radi takov pitominy ze to svet nevidel.on sice sudocrem je super ale opravdu az kdyz se vyskytn ten problem no ![]()
Taky bych mazala obyč rybilkou:) já sní mažu jn po kakání, jinak nemažu vubec, je to lepší, taky když se objeví prolém, tak pak bepanten a sudocrem pomužou:)
Holky tak děkuju za radu
my jsme měli 3.září 60cm a 5200g, tak dneska v overálku měl 5800g tak určitě už má 5600g. vážila jsem ho před kojením.
Naposledy u MUDr. sme vážily v 6 týdnech 5400g a měřily sme 60cm, ted by sme měli mít kolem těch 62cm už a 5800g, ale nevim uvidíme jak sem se trefila až v úterý:)))
Mě v pohodě:) já se zatím od porodu vyspala pokaždý:) Večer v 7h koupeme a hned po té si jdeme lehnout, kojit a u toho prdola usne. Spí do těch 2 až 3h to se prober na kojení, a pak zase usne a spíme do 7h:)) takže super:) pak je vzhuru no a jakmile padne půl 10h, tak už musí spát taky:D takže většinou nakojíme a hned pak dáváme do kočárku a jedeme ven, a když nikam zrovna nechci jít páč mám doma práci, tak ji i tak pak musim prdnout do kočáru jinak se mě probudí:D no a to spinká do těch 2h pak nakrmíme je vzhuru tak do 4, a na hodku až dvě si dáchne a pak je vzhuru tak hodku před koupáním a takhle to máme tak nějak stejně každý den…
akorát sem trochu hotová z kojení. Byla sem celou dobu zvyklá kojit po těch dvou hodinách… no jo, jenže padlo šestinedělí kojení se upravilo a kojíme třeba až po 4h… a mě to přijde strašně dlouho, připadám si jak když ji trápim hlady, ale přibejvá tak nevim no:D jak to máte vy?
Tak me mala spinka od narozeni krasne ja kojim po tech trech hodinkach jak prez den tak i v noci. v noci ji budim ja ona se sama vubec nebudi
je to zlaticko. prakticky jen spi a ji ![]()
Holky tak my máme asi slabé mlíčko či co ne? od narození papal pravidelně po třech hodinách i v noci. pak asi po dvou měsících spal od osmi do tří, čtyř a pak se budil za tři hodinky a pak celý den po dvou. a teď jde spát v osm a vzbudí se ve dvanáct a pak ve tři, šest a pak zase po dvou hodinách. přes den spí jak potřebuje. v kočárku snad vždycky, hodně cestujeme tak v autosedačce tak spinká pořád. jinak usne když je utahanej z hraní. ale je to náš špuntík.)
![]()
@Janeynka ne to určite ne.ono prakticky slabe mliko neexistuje.to se jen rika. netpi ani hladem neboj. hladovej neni to by poad jen plakal. proste mu jen staci asi katsi spanek no.ono se to muze zase otocit neboj