Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@libo píše:
@Luucka123 čerstvě 36…
Tak to je pěkné skóre. 😁 Jako to se stane nějak omylem nebo jsi prostě chtěla velkou rodinu? Musí to být tedy náročné… I finančně
@Luucka123 chtěli jsme čtyři a ono se to tak nějak stalo🤣. Nejstarší bude mít teď 10, pak skoro 8, 5, 2 a 15 mesicu
@libo píše:
@Luucka123 chtěli jsme čtyři a ono se to tak nějak stalo🤣. Nejstarší bude mít teď 10, pak skoro 8, 5, 2 a 15 mesicu
No proč ne, když se zadari 😂 děti jsou moc fajn
Ahoj holky, přidávám se, včera jsem měla pozitivní test. Doma mám 7m miminko, jestli se miminko narodí, budou od sebe 15 měsíců
. Jako my chtěli malý rozdíl, ale nečekala jsem, že se zadaří tak brzy. Teď mám takové stavy, kdy radost střídá panika a pak nastává fáze popírání
.
@Kolicek95 píše:
Ahoj holky, přidávám se, včera jsem měla pozitivní test. Doma mám 7m miminko, jestli se miminko narodí, budou od sebe 15 měsíců. Jako my chtěli malý rozdíl, ale nečekala jsem, že se zadaří tak brzy. Teď mám takové stavy, kdy radost střídá panika a pak nastává fáze popírání
.
Ahoj, gratuluji 😁 je to tedy hodně brzy, ale určitě to zvládneš. Já měla věkový rozdíl 2,5 roku a zvládla jsem to v pohodě. Ráda na to vzpomínám ![]()
@Kolicek95 já budu mít rozdíl necelé dva roky @el.leanor21 jinak to očkování já měla jít taky v neděli ale ještě jsem zatím nevolala ale musím abych to nějak vyřešila mě doktorka k tomu moc neřekla ale že po prvním trimestru by to šlo ale já taky nevím hodně jsem četla že po prvním trimestru už je to v pohodě ale sama nevím nevím jestli pak se nemusí opakovat obě dávky
@Kolicek95 Tak to gratuluji. Začátek bude asi hodně těžký, ale věřím, že to zvládneš. Až trochu povyrostou, budou jak dvojčátka.
@Luucka123 píše:
Ahoj, gratuluji 😁 je to tedy hodně brzy, ale určitě to zvládneš. Já měla věkový rozdíl 2,5 roku a zvládla jsem to v pohodě. Ráda na to vzpomínám
Dík, no snad jo
. Doufám, že z nich budou později dobrý parťáci.
@Kolicek95 píše:
Dík, no snad jo. Doufám, že z nich budou později dobrý parťáci.
Určitě jo. To si ne vybereš, vše má svoje pro a proti, zase větší věkové rozdíl není nic moc. Já mám doma super parťáky, i když se umi taky pohadat 😁
@lovean ja se poptám tě moji doktorky a kdyztak sem napíšu co mi řekla, jestli mi teda řekne něco kloudneho, sama jsem na to zvědavá
@libo 26, a čekám první takže začínám jako ty ![]()
@el.leanor21 To je hezký… Tak držím palce… Já teda otěhotněla poprvé ve 24,ale nedopadlo to.