Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 chlapi nemají problém nikdy![]()
To je fakt, někdy to nevadí ani cizím ve společnosti 😂
@Luucka123 tez znám takové co si s tím nedělají hlavu
ale to už je na mě moc, někde mimo domov ![]()
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 tez znám takové co si s tím nedělají hlavuale to už je na mě moc, někde mimo domov
Taky tomu nerozumím. Cunata 😁
Tak jestli tomu dobře rozumím, tak očkovat se můžete i takhle na začátku těhu?
@giovanka tak já nevím ale já si radši očkování posunula teda zatím termín náhradní nemám ale podle situace dřív jak v druhém trimestru nejdu už jsem i někde četla že v prvním by se nemělo protože se miminku vše vyvíjí
@Luucka123 @el.leanor21 holky já vidím zajímavé téma já mám teď velké problémy se zácpou ale doma s přítelem to nějak extra neresime prdění ale ve společnosti by jsme teda ani jeden ne to fakt bych si nedovolila ani já ani on
@giovanka píše:
Taky jsem to četla, že v prvním tr. ne a potom v poho.
Tak já mám už obě dávky. Ake nikdejsem se Nedocetla, že by to byl problém, snad to bude ok
@lovean @Luucka123 no my by jsme si to taky nedovolili
ale doma si rozervat břicho nenechám
většinou ale jdu do koupelny nebo na wc
@el.leanor21 píše:
@lovean @Luucka123 no my by jsme si to taky nedovoliliale doma si rozervat břicho nenechám
většinou ale jdu do koupelny nebo na wc
Tak samozřejmě 😂 😁
Holky mě je dneska zle
… Ale výživně, nebyla sem schopna se zvednout z postele, až teď… Zrobila sem na obed zapečené těstoviny, to jakštakš pozřu… A sem zhroucena na gauči… Cítím se jak rozžvykana žvykačka přiťápnutá na dlažce
@el.leanor21 já vždycky něco s chutí sním a pak je mi zle sice nezvracim žaludek mám jak na vodě
@lovean jo to se mi taky stávalo, teď už se ovládám.. Ale tím že na nic nemám chuť to není tak složité… A musím jíst poloviční porce než doposud
@el.leanor21 tak to já zase chuť mám ale vždycky mám problém na co vždycky nevím co si dát ale jinak nechci zakřiknout ale zatím od včera žádná krev