Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
25.4.22 15:56

@StepMom a jak jste poznali že má intoleranci na laktózu? Malý taky často brečí a nějak pořád nevím jestli taky není problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
25.4.22 16:08

Malá nedokázala usnout, z ničeho nic dostávala hysterické záchvaty a hodně se svíjela.
Doktorka nám doporučila osteopatku, že to může být nějakým přepětím těla a nebo že to může být ta intolerance (já ji mám a manžel taky, ale nenapadlo nás to ani ve snu, že to může být tohle).
Zkus si v lékárně koupit Co-lactase, není to na předpis, dávej mu 4 kapky do každé lahvičky a za 2-3 dny uvidíš, zda je mu líp.
Nijak mu neublížíš, když tu intoleranci mít nebude. Pomáhá to jen rozbíjet tu laktózu.
Jo a my teda ještě vyměnili Kendamil z kravské mléka za Kendamil z kozího. Ta tuba je teda o skoro 300 Kč dražší 8o, ale dětem se kozí mléko lépe tráví. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
25.4.22 20:48

Holky, co máte děti částečně nebo úplně na UM, jak často vám kakaji? Malý občas 2× denně a taky se stane že 3 dny nic… Na prdy netrpí, vypadá že ho nic nebolí, ani večer nemá žádné záchvaty pláče… Je půl na půl UM/MM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
25.4.22 20:50

@el.leanor21 Malá taky kaká třeba 1× za 2 dny, je to normální. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
25.4.22 20:52

@StepMom díky, mám dneska trochu hysterii :lol: :lol: :lol: chudakovi zas hnisaji oči, je trochu nervózní, já taky tak si nějak víc beru i absenci hovinek :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
25.4.22 21:00

@el.leanor21 :* To máme někdy každá, neboj. Jak říká manžel - mladší už nebudou a bude jen líp. :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.4.22 21:45

Taky malá maká 1×za dva dny i tři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
25.4.22 23:23

@lovean Taky blahopřeji :*

@an-na popravdě z tepla strach nemám. Doma teď máme 23-24° a malá je pořád zmrzlá. A přeci jen na severu je ta teplota tak do těch 30° v noci sice klesne jen nepatrně, ale budeme mít klimatizaci, tak přinejhorším to o nějaký ten stupeň sekneme dolů.
A za mě je tedy nejhorší řešit dovolenou pak z lezcem tj. tak kolem 7-11mesiců, jelikož se pořád chtějí nějak protáhnout a to se cestou realizuje špatně, hlavně když prší. V těch cca 5-6 měsících se max otáčí, nebo péruje na kolenou a to může i mě na klíně, nebo v hlubokém kočárku.
A co se týče dovolené v létě tak, taky bych raději jela na podzim, ale první nastupuje do první třídy, tak tu již tak jednoduše na dovolenou nevytáhnu.

@StepMom tak to je dobře, že se na to přišlo tak rychle, snad se již bude hlavně usmívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
25.4.22 23:26

@el.leanor21 taky jsme na mm/um a je to tak nějak stejně jako u vás. Cca jednou za dva až tři dny, ale někdy třeba i 2-3 za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
26.4.22 07:53

@XLe děkuji za uklidnění :potlesk: potřebovala sem to, už se necítím že dělám něco špatně :lol:

dneska jdeme na kyčle tak nám držte palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.4.22 08:23

@el.leanor21 my jedeme ve čtvrtek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.4.22 08:51
@StepMom píše:
Všem, co se budou vdávat, moc gratuluju! :*
Jinak naše ubrečený miminko se pomalu uklidňuje. Díky doktorce jsme totiž zjistili intoleranci laktózy a tedy pravděpodobnou příčinu toho záchvatovitého pláče. :potlesk:

Chudinka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.4.22 08:54

Holky měla jsem odstrikane mm v mrazáku, dala jsem ho rizmrazit při pokojové teplotěale protože jsme ho hned nevyužili, dala jsem ho do lednice s tím, že ho podám večer, ale mléko bylo zkazene, nevite, čím to je? Škoda mlika, jsem se s tím prala ručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
26.4.22 10:06

My půjdeme v pondělí na druhé kyčle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
26.4.22 10:11

Asi neporadím proč se zkazilo. Já to takhle zkoušela již u první a pokud se nespotřebuje hned, tak je dobré ho dát rozmrazit rovnou do lednice, ale i potom spotřebovat do pár hodin po rozmrznutí. I přes to, že někde uvádí klidně rozmrazit při pokojové teplotě a pak ještě ponechat max 12h v lednici, tak to mi nefungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí