Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já nevim ![]()
Měli jsme s manželem sex, a začala jsem pak trochu krvácet tak tři dny, pak už jsem jen špinila. Ale pár dní před tím jsem byla na gynde a říkal že se to nechystá ![]()
Tak nevím co to bylo. A stále teda kojim.
@Edit1 píše:
Ahoj holky, když už se tady zmiňují dovolené máte typ na LETNÍ DEKU??
Taky mam lullalove, jak teplou tak lehounkou letni. A jsou super, skoda ze nedelaji vekikosti pro dospele, hned bych si nakoupila i pro sebe ![]()
Ženy, používáte prosím někdo silikonovou odsávačku tu podtlakovou? Pořídila jsem si ji na kojení, když mi teče mléko z druhého prsu, ať není vložka do podprsenky hned mokrá, ale nějak mi blbě drží, kojila jsem teda zrovna vleže. Mám od Tommee Tipee, nevím jestli třeba tato značka nedělá tu lahev tužší nebo co, ale v půli kojení se idcucla a zlila mě i prcka 😅 😁 a to byla ještě podtlakem zmáčknutá. Asi ji neumím používat 🤨 😔 😣 😁
@Myska1994 píše:
Tak jsem to holky dnes dostala a je to tedy síla
Nekecej
tak ted se uplne desim az to jednou dostanu taky. Jsem byla zvykla na 3 dny trvajici takovy slabounky nic a naprosto mi to vyhovovalo
Holky co mate uz vic deti, vrati se ta ms po case do normalu nebo uz to silne zustane?
Holky byla jsem na gynde když jsme skončili šestinedělí a říkala mi že se chystá MS a nic zatím.. šestinedělí končilo na konci března.. Ms mi nechybí, ale aby něco nebylo. Nekojim.
Holky kdy si budete zadat o rodičovskou dovolenou? ![]()
@Mala A. Já už jsem žádala, ale protože nemám mateřskou. Mám firmu a jsem i OSVČ, takže jsem šla rovnou na rodičák. Ale zatím mi teda nic neposlali.
A to má malá už 10 týdnů. Ten systém moc nechápu. ![]()
Jinak s tou MS bych ‘nepanikařila’. Ona někdy dorazí. ![]()
@Ernais jj mě se vrátila vždycky do normálu jako před těhotenstvím
@Ernais mě po první přišla 8 týdnů po porodu a nejen že byla dlouhá ale taky se mi interval stáhnul na pouhých 15 dnů, takže jsem to měla téměř pořád. Nakonec jsme tomu museli pomoct hormony a po půl roce se to srovnalo na úroveň před těhotenstvím.
Teď jsem již 12 týdnů po porodu a zatím nic. Tak uvidíme.
Zvláštní je, že s první jsem již po 3 týdnech pouze kojila bez dokrmu a prišla hned a teď koním jen napůl s dokrmem a nic.
Jinak pokud něco nezměnili tak o rodičák má smysl žádat až tak 1,5mesice před. Posledně totiž byla podmínka na podání na výši rodičáku ne víc než dva měsíce předem. Tudíž se dřív dala podat jen žádost a pak až dodat později výši příspěvku.
Příspěvek upraven 06.05.22 v 08:49
Jaké se vám osvědčily nosítka nebo nosící šátky? vůbec se v tom nevyznám a potřebovala bych nějaké zdraví/cena, máme miminko které se chce pořád nosit a ikdyž jsem nosítko nechtěla, asi se tomu nevyhneme
![]()
@Sedmikráskakrásná píše:
Jaké se vám osvědčily nosítka nebo nosící šátky? vůbec se v tom nevyznám a potřebovala bych nějaké zdraví/cena, máme miminko které se chce pořád nosit a ikdyž jsem nosítko nechtěla, asi se tomu nevyhneme![]()
A co bys raději? Šátek nebo nositko? Já amm teď šátek a budu kupovat nositko. ![]()
Holky dneska vítání občánků malá ochutnávka až budu mít víc fotek od fotografa dám