Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean To bys měla hostům říct, aby ti upřesnili počet. Přece jenom je to tvoje svatba a při objednávání různých položek, např. dort, budeš potřebovat vědět pro kolik lidí.
@kaleinad dort mít například nebudeme ale kvůli obědu by mohli říct no
@lovean Přesně, jak píšeš - i kvůli obědu je dobré to vědět. Ono je toho víc, podle toho co plánuješ.
@kaleinad jj tak určitě mi plánujeme malou svatbu nic extra velkého víceméně obřad a pak oběd pokecat a dom určitě ne až do večera obřad máme na 10:20 tak uvidíme jak dlouho nakonec budeme na jídle 22.6 mám zkoušku účesu a líčení
@Sedmikráskakrásná píše:
Holky nevíte jak často jak dlouho se opravdu může brát espunisan u kojence? Před každým kojením pět až deset kapek mi přijde opravdu moc, když navíc pocucává každou chvilku
Myslím, že to není omezené. Sestra ho dávala malé snad 5 měsíců. Ale já bych teda zkusila dávat míň. Třeba by stačilo i 1-2kapky. Hlavně pokud si jen trochu cucne. Chce to zkusit.
@kaleinad popravdě kdyby bylo jen po mém asi bych se tento rok k moři netahala. Se starší jsme taky první rok nebyly a to je srpnová, tj. v létě měla rok. Ale teď je to přeci jen jiné. Starší si prázdniny bez moře nedovede představit a po tom co má doma „malého vetřelce“ bych ráda udržela dobré sesterské vztahy co nejdýl. Nechci aby miminko bylo důvodem k tomu nikam nejít.
A půjdeme i se sestrou. Ta bude mít sebou 4 letou holku a taky malé miminko (ještě o dva týdny mladší než my) tak se případně tatínci vyblbnou s holkama a my budeme jezdit s kočárky ![]()
Ahoj holky, když už se tady zmiňují dovolené máte typ na LETNÍ DEKU??
@Edit1 mam od lullalove i tu hrubsi i letni tenouckou verzi a super
Stan máme obyč plážový zavírací z Decathlonu, takové to rozhazovací kolo. A za mě super. Je samonosný a lze zapnout odspodu i jen třeba 20cm ať tam nenafouká písek. A myslím že má i nějaké UV stínění.
Jako tenkou deku jsem používala plenky.
Holky když odbočíme od tématu, už jste dostali MS po sestinedeli? Už mě pár dní poboliva podbrisek a prsa a furt nic
a případně jaká byla jestli třeba silnější? Ať vím co cekat
![]()
@Myska1994 Já už ano a byla silnější a bolestivější než před těhotenstvím. Ale neřekla bych, že to bude pravidlem. ![]()
@Myska1994 já taky už měla a byla hlavně delší možná i o něco silnější
@Myska1994 ja presne posledni den 6ti nedeli, trvala mi 22dni🤦♀️ dalsi uz mam taky za sebou a ta trvala 9dni a zpocatku dost silna, byla jsem zvykla na ms 3dny z toho krev jen první den.. Každopádně me nic nebolelo, coz se o minulych ms rict neda i skrt endometriozu.