Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean píše:
Holky dneska vítání občánků malá ochutnávka až budu mít víc fotek od fotografa dám
Jee, to je vlasac ![]()
@lovean Malý je krásně vlasatý! ![]()
Holky, jak vám děti pasou koníčky? Malá má 10 týdnů a je to bída.
Lékařka říkala, že v pohodě, ale jsem z toho nervózní. ![]()
V pondělí jdeme na rehabilitace, protože ke všemu preferuje jednu stranu více.
@Luucka123 @StepMom holky díky od narození má tolik vlasů
U nás koníčky nic moc a malý má dneska 9 týdnů
Jo a jinak do naší svatby se vložili obě maminky takže super holky šli by jste na obřad ve svatebních teniskach koupila jsem si je ze satama a mamky mi je začali vymlouvat že na obřad musím mít lodičky tak mám dilema chlapovi se zase ty tenisky líbí tak já teda nevím
@lovean Já měla sice svatbu na Bali, ale měla jsem k šatům conversky a bylo to stylový, takže za mě super.
Hlavní je, aby ty ses cítila hezky a pohodlně. ![]()
A k těm koníčkům - to jsi mě uklidnila. ![]()
@lovean píše:
@Luucka123 @StepMom holky díky od narození má tolik vlasů
U nás koníčky nic moc a malý má dneska 9 týdnů
Jo a jinak do naší svatby se vložili obě maminky takže super holky šli by jste na obřad ve svatebních teniskach koupila jsem si je ze satama a mamky mi je začali vymlouvat že na obřad musím mít lodičky tak mám dilema chlapovi se zase ty tenisky líbí tak já teda nevím
My jsme taky takhle vlasti. Hele jdi si v čem chceš
tenisky jsou v pohodě.
My paseme krásně koníčky, i pan doktor na 6tydenni prohlídce chválil, je to naše šikulka ❤️️ včera 2 měsíce, bože jak to letí ![]()
@StepMom u nas uz je to sranda prenaseni vahy z ruky na ruku atd, ale vse zacalo cca 2tydny zpatky, tzn 14tyden, ted koncime 15ty.. Tim, ze je maly predcasne narozeny, tak ma psychomotoricky vyvoj zpozdeny ale ted se hezky spravil, takze si z toho nic nedělej. Příští tyden ma 4mesice ukoncene a nekdy pořád hlavicku bori do koberce, jak se mu chce proste
![]()
@Nikca7 To je prďola šikovný!
Moc děkuju za to uklidnění. Malá je ‘jen’ o 3 týdny dřív, ale taky mám pocit, že jí to chybí.
Vždycky mě vystresuje paní na plavání, že je malá pozadu oproti tabulkám a pak se mi to motá pořád v hlavě. ![]()
@lovean my jsme ani u jednoho dítěte žádné vítání občánků už neměli ![]()
@StepMom to kolik ta vaše svatba stála a jaký máš plat, že sis mohla dovolit svatbu na Bali? ![]()
@lovean no náš malý měl taky plno vlasů, ale malá oproti němu teda zatím nic a to jsem se těšila jak jí porostou vlásky ![]()
Holky co nastřelování naušniček? Hrozně se bojím, že to bude malou moc bolet.. jsem na vážkách jak to psychicky dát a jestli to není vůči ní nějak špatné, mám pocit že bych jí ublížila
@Sedmikráskakrásná Byla levnější, než kolik utrácí lidi za svatby v Čechách. ![]()
My budem nechávat nastřelovat za 3 týdny u lékařky. A nastřelování nebolí. Nechávala jsem si nastřelit před pár lety další 2 dírky a ani jsem to necítila.
Základ je být v pohodě. Mimčo jakékoli nuance vycítí.
Odběr krve z patičky v porodnici byl šílenější. ![]()
@StepMom Malá taky preferuje jednu stranu víc. Pár dní jsem ji podkládala a hodně dávala pozor, aby všechno měla na druhé straně a bylo to lepší. Teď mi přijde zas. Doktor nic neříká a já nevím, jestli to řešit…