Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Myska1994 @Myska1994 uvidíš malý už je bez teploty naštěstí
Jdu si pro radu. Nebo aspoň poraďte s kým to řešit
3.den mě hodně bolí jedna bradavka. Přesně jedno místečko. V klidu, na dotek a u kojení ne to se slzama v očích a děsím se, že budu za pár hodin kojit zas. Od včera mažu Bepanthen. Kojim 3. dítě a tohle jsrm nikdy nezažila ![]()
@MajakS píše:
Jdu si pro radu. Nebo aspoň poraďte s kým to řešit3.den mě hodně bolí jedna bradavka. Přesně jedno místečko. V klidu, na dotek a u kojení ne to se slzama v očích a děsím se, že budu za pár hodin kojit zas. Od včera mažu Bepanthen. Kojim 3. dítě a tohle jsrm nikdy nezažila
Tak to známe velice dobře. Matěj pro purelan, stojí hodně, ale nic jiného nepomůže. Hodně prso vetrrj a snaž se z něj co nejméně kojit.
@Luucka123 mluvila jsem s laktační a říkala, že pokud nepomohl Bepanthen, tak ani Purelan… že by to měl nějaký dr. videt. Jenže na gyndu se nemůžu dovolat. Super, v pátek…
Mám tma prostě takový puchýřek…jak to mám udělat nekojit z něj? To se zas bude nalivat, ne?
@MajakS píše:
@Luucka123 mluvila jsem s laktační a říkala, že pokud nepomohl Bepanthen, tak ani Purelan… že by to měl nějaký dr. videt. Jenže na gyndu se nemůžu dovolat. Super, v pátek…
Mám tma prostě takový puchýřek…jak to mám udělat nekojit z něj? To se zas bude nalivat, ne?
To je Teda zvláštní. Mě bepanthen nikdy na nic nepomohl a purelan hned a hlavně rychle uleví. Nemůžeš třeba zkusít kojit jen z jednoho prsu jedno kojení a z druhého odstříkat nebo to asi taky bolí vid. Zkus ještě potírat rapikem, ale to bude hojení na dýl. Právě, je pátek… Zkus ten purelan.
@Luucka123 Tak je to zánět mléčných žláz (nikdy jsem to neslyšela). Mám antibiotickou mast a ještěže jsem jela…
@MajakS píše:
@Luucka123 Tak je to zánět mléčných žláz (nikdy jsem to neslyšela). Mám antibiotickou mast a ještěže jsem jela…
Aha, tak to je asi něco jinyho. Já myslela, že máš nějakou prasklinku. Tak super.. Kojení zachráněno 👍
@Luucka123 tak snad to rychle pomůže. Není to nic příjemného ![]()
@MajakS píše:
@Luucka123 tak snad to rychle pomůže. Není to nic příjemného
To je mi jasný…
@lovean a teď si vem, že já nemůžu s dětmi každý třetí den ven, jako vůbec, protože tatínek není doma a 2roky syn si běží do kopce a po procházce se chce nosit ![]()
@Sedmikráskakrásná tak v tom naštěstí problém nemám malá když jdeme do města tak jde hezky nebo se veze na stupátku ale teď jsme o víkendu na rallye amatérské a on se stará o malou a já o malého ale tam by to jinak nešlo aby malá nevbehla pod auto atd.
Holky v čem vám teď prťousové spinkaji? Já mám ještě pořad péřovou zavinovacku, ale pomalu ji bude už krátká, tak přemýšlím, cim ji nahradit. Líbí se mi to jak se do toho peří zavrta, tak si teď nějak nedovedu predstavit, ze tam bude spát jen na matračce ![]()
@an-na píše:
Holky v čem vám teď prťousové spinkaji? Já mám ještě pořad péřovou zavinovacku, ale pomalu ji bude už krátká, tak přemýšlím, cim ji nahradit. Líbí se mi to jak se do toho peří zavrta, tak si teď nějak nedovedu predstavit, ze tam bude spát jen na matračce
My Teda jen matrace, plina a peřina