Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
24.5.22 09:54

@Mala A. Obě starší holky to nemají - v té dobře se to neočkovalo, tak přemýšlíme že teď to také nebudeme dávat.
Příjde mi, že na tak malá miminka se toho do nich cpe moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.5.22 20:18

Ahojky holky zda se mi že dcera má na jednu stranu hlavicku jakoby nakrivo. Máte s tím zkušenosti? U dr. Jsme byli a máme cvičit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
25.5.22 20:32

@Mala A. I my. Byli jsme minulý týden na rehabilitaci. Ona byla celkově trochu,, křivá,, měla omotanou pupeční šňůru a prý to bývá tím. Máme 2 cviky z Vojtovky. A pořídila jsem fixační polštářek a snad se to nebude horšit no. Četla jsem, že by se to mělo spravit, jak hlavička poroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.5.22 20:42

@MajakS můžeš mi prosím ukázat jaký máš fixační polštářek? My máme cvik že ji vezmu u ramen a natahuji ji ručičky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
25.5.22 20:47

@Mala A. Aha, tak to je zajímavý. Nechceš zkusit tu rehabilitaci? Preferuje víc tu stranu?
Mám tento stabilizační: https://www.sleepee.cz/…illow-tecky/?…
Mám ho bohužel teprve chvíli, ale i tak bych řekla lepší. Už jen to, že jí nelítá hlavička v kočárku. Používám ho i na noc do postýlky. Dělají i fixační přímo skrz ty sleženiny, koukni tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.5.22 21:27

Jo tak ten mám stabilizační polštářek ten jsme začali pouzivat. V pondělí mám zavolat dr tak uvidím :nevim: bojím se no.. @MajakS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.5.22 21:28

@MajakS jinak mala má 3,5 měsíce a je když je na bříšku tak prý není ještě stabilní je to normální? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
25.5.22 23:25

@Mala A. Já bych řekla že jo 😁 našemu malému byli dneska 4 měsíce a včera ho doktorka zkoušela dávat na bříško. Už drží krásně ale ještě je vidět že to není 100% že je na něj ta hlavička ještě trochu těžká a říkala jakej je šikovnej že už ji krásně drží 😁 takže já si myslím že můžeš být vklidu. Malej mi moc hlavičku držet nechtěl až teď když se blížil 4. Měsíc tak během asi 2 týdnu ji najednou začal krásně držet skoro že dne na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
26.5.22 03:11

@Mala A. Máme 3 měsíce a jsme na tom stejně. Také sležená hlavička, leží spíše na té jedné straně, takže dnes nás čeká první návštěva rehabilitace. Je to lepší pro to miminko, než aby pak mělo později např. skoliózu. Takto mi to řekla doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
26.5.22 08:19

@Mala A. Taky máme slezelou hlavičku na jedné straně mi zatím teda necvičíme ale obávám se budeme muset do poradny jdeme 9.6 tak jsem zvědavá akorát mi máme rehabilitace strašně daleko tak tedy nevím jak se tam budu případně dopravovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
26.5.22 08:54

@lovean A jak se to tak stane? Měním strany, je na bříšku.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
26.5.22 08:59

@Mala A. No ano otáčí mi hlavičku jen na jednu stranu samozřejmě se snažím ho polohovat na tu druhou ale moc to nejde on otáčí pořád na druhou a na bříšku se mu moc nelíbí dávám ho ale moc dlouho tam být nechce budeme mít příští sobotu 3 měsíce tak nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
26.5.22 09:11

@lovean na bříšku se jí líbí ale je prý ještě nestabilní.. ona lezo na straně na kterou jí položím to nemá problém tak nevím proč má na jednu stranu hlavicku jakoby krivou.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
26.5.22 09:22

Holky, mám pocit, že to má snad každé mimino. Naše malá taky. :mrgreen: A to má od narození taky polštářek od Sleepee v postýlce i v kočárku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
26.5.22 09:31

@lovean na bříšku se jí líbí ale je prý ještě nestabilní.. ona lezo na straně na kterou jí položím to nemá problém tak nevím proč má na jednu stranu hlavicku jakoby krivou.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí