Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Timinka píše:
píšeš,žes tam s miminkem bylanechápu proč lidi dobrovolně a zbytečně vystavují děti nebezpečí
byla protože jsem to nevěděla
u vchodu jsem normálně projela s kočárem a nikdo nám ni neřekl, až podruhé nás pani odchytla hned u vchodu, pak už jsem to ani nezkoušela. Prý to tam někde píšou, nevšila jsem si
Jsem hazardér se životem svého dítěte a jdu se za to veřejně zlynčovat ![]()
@Timinka píše:
@Blešík píšeš,žes tam s miminkem bylanechápu proč lidi dobrovolně a zbytečně vystavují děti nebezpečí
Nemyslím, že by tam miminu hrozilo nějaké nebezpečí (asi tak stejné jako v tescu, či jiném superparketu)… to nařízení je zejména z toho důvodu, aby jim tam neběhaly již samochodné děti a necouraly maminky s kočárky.
A ad ty palety, kdyby spadla paleta na dospělého, tak ho taky zabije, proto když sundavají paletu, tak je zavřená celá ulička.
@j.a.n.i1 v Makru-Metru, na rozdíl třeba od Tesca jsou vyskládané palety až do velmi vysokého stropu, takže nebezpečí je podstatně větší. Viděla jsem jednou spadnout pračku a opravdu bych tam nechtěla mít postavený kočárek (teda ani sebe, ale já bych to asi přežila, narozdíl od dítěte)
Chápu pobíhající děti, chápu kočárky… Nemáte někdo zkušenost s miminkem v nosítku na matčině břiše? Děkuji.
@Budrum píše:
Chápu pobíhající děti, chápu kočárky… Nemáte někdo zkušenost s miminkem v nosítku na matčině břiše? Děkuji.
Nesmí. V Liberci, ani v Praze přes bránu nepustí dítě jako takové, nezávisle na způsobu přepravy. Už jsem to řešila kdysi přes centrálu, ale marné, prostě děti nepustí. Resp. pokud nemáš zlatou kartu VIP zákazníka.
@Damael VIP nejsem… Napadlo mě to nosítko, když těhotná jsem tam taky chodila…
Dík.
Ne, nepouští a doufám že nikdy nebudou, je to jediný obchod kde nemusím poslouchat ječení satánků ![]()
@K-Black píše:
Ne, nepouští a doufám že nikdy nebudou, je to jediný obchod kde nemusím poslouchat ječení satánků
Další milovnice cizích dětí ![]()
Tak u nás je každé Makro na dojezd to cizího města, takže než kvůli jejich pitomým nařízením přestat kojit, tak jsme radši přestali být zákazníky Makra ![]()
Taky mi to několikrát zkomplikovalo život, ale na druhou stranu to chápu. Makro není samoška, je to v principu obchod pro podnikatele, a není důvod, aby tam děti směly. My jsme to holt dělali tak, že jsem šla nakoupit já a manžel vozil dítě kolem obchoďáku.
@Slečna Ferka A podnikatel nesmí mít děti?
Beru to z pohledu zákazníka prostě tak, že mě tam něchtějí, tak nebudu krkolomě vymýšlet, jak se tam přeci jen dostat, ale prostě jedu nakoupit ve velkém jinam. Upřímně Makro již dááááávno není nějak extra výhodné a v porovnání s cenami velkoobchodů není zrovna dvakrát konkurenceschopné. Výhodu má v tom, že prodává „všechno“.
@K-Black píše:
Ne, nepouští a doufám že nikdy nebudou, je to jediný obchod kde nemusím poslouchat ječení satánků
já jsem ráda, když vídím ječící dítě a to moje je zrovna v klidu
, baví mě to jsem hodně škodolibá, a říkám si jakej ten můj je andílek ![]()
@Damael nejenom cizích, miluju i své děti ![]()
Souhlasím že Makro nemá extra nízké ceny, spousta věcí se tam nevyplatí a vyplatí se koupit v klasickém obchodním domě. Jediné plus vidím v tom, že má stálé ceny, ale to se vyplatí jen obchodníkům a hospodským, a že prodává všechno.